Як активувати цим карту Теле2

Anonim

Для того щоб ми могли користуватися послугами стільникового зв'язку від Теле2, нам потрібна активна SIM-картка. Але чому вона може виявитися заблокованою? Наприклад, через її втрату – у разі купується дублікат, який потребує активації. Також це може бути нова SIM-карта, яку потрібно встановити у свій телефон та активувати. У нашому огляді ми спробуємо розібратися, як активувати СІМ-карту Теле2 після її покупки, втрати або блокування.

Як активувати нову СІМ-карту Теле2

Придбавши нову SIM-карту Теле2 з новим номером, ми отримуємо у своє розпорядження комплект підключення, що потребує активації.Для активації необхідно вийняти SIM-картку з пакета та встановити її у свій телефон або смартфон. Після цього вмикаємо пристрій і чекаємо, поки він зареєструється в мережі Теле2. Як тільки на екрані телефону з'явиться найменування оператора, можна рухатися далі.

Як активувати сімку Теле2? Для цього потрібно зателефонувати на короткий сервісний номер 610 і дочекатися повідомлення про те, що SIM-карта успішно активувалася. Дзвінки на номер 610 здійснюються абсолютно безкоштовно Відразу після активації ми можемо починати користуватися послугами зв'язку. Якщо ж ми забудемо провести активацію SIM-карти Теле2, то додзвонитися будь-куди ми не зможемо - автоінформатор розповість нам про те, що номер неактивний.

Для оповіщення ваших контактів про зміну номера, у оператора Теле2 передбачена послуга Новий номер, про особливості роботи якої детальніше можна прочитати в іншому нашому огляді.

Активація дубліката сімки

Тепер спробуємо розібратися, як активувати дублікат СІМ-карти Теле2. Сам дублікат є спеціальною SIM-картою без прив'язаного до неї номера. На дублікаті позначено номер ICC, який потрібно буде продиктувати оператору, зателефонувавши на номер 611 Але перед цим розповісти консультанту про своє бажання активувати дублікат і представитися, передавши йому паспортні дані.

Як тільки консультант довідкової служби внесе всю необхідну інформацію, до дублікату SIM-карти Теле2 прив'яжеться номер, що відновлюється. Після цього можна буде встановити дублікат у телефон та продовжити користуватися послугами зв'язку. Це єдиний спосіб активувати СІМ-карту Теле2 самому, без візиту до офісу. Отримати та активувати дублікат SIM-карти Теле2 можна і в офісах обслуговування оператора.

Як активувати заблоковану цим картку Теле2

Втрата або крадіжка телефону – це справді сумні події. Але для суму не повинно бути багато часу, тому що ми повинні терміново заблокувати SIM-карту Теле2, щоб припинити несанкціоноване використання наявних на номері коштів. Для цього потрібно зателефонувати до довідкової служби Теле2 і попросити заблокувати SIM-картку – її подальше використання стане неможливим.

Для того щоб відновити заблоковану СІМ-карту Теле2, потрібно придбати дублікат і скористатися методикою, описаною в попередньому розділі. Після цього можна буде користуватися послугами зв'язку. Як перевірити залишок хвилин на Теле2 ви можете прочитати в нашому огляді, перейшовши за посиланням.

Добровільне блокування SIM-карти дозволяє миттєво заблокувати свій номер та припинити спроби доступу до нього сторонніх осіб. Якщо телефон раптом знайдеться, зняти блокування та активувати SIM-карту можна буде через довідкову службу оператора Теле2.Якщо ж ми вирішимо придбати дублікат, то діємо так, як описано в розділі з активацією дублікатів SIM-карт Теле2.