Безлімітна «Опера міні» на Теле2

Anonim

Браузер OperaMini – це геніальний винахід, що дозволяє заощаджувати трафік. Найбільш популярним цей браузер був тоді, коли інтернет-трафік був дуже дорогим та тарифікувався помегабайтно. Але й сьогодні знаходяться люди, які активно користуються цією програмою на своїх телефонах.

Відмінне починання підтримали і деякі стільникові оператори, які запропонували спеціальну версію браузера та спеціальну послугу з пільговою тарифікацією. Такою послугою стала Безлімітна Опера Міні на Теле2, що надає безлімітний трафік для цього чудового та економічного браузера. Розглянемо послугу більш детально та з'ясуємо, що вона пропонує абонентам Теле2.

Опис Безлімітної Опери Міні на Теле2

Отже, що є послуга Безлімітна Опера Міні на Теле2? Це послуга, націлена на користувачів браузера. Вона пропонує користувачам безлімітний трафік з абонентською платою 4 рублі в день абонента.

Те ж саме відбуватиметься і при запуску інших програм, що вимагають підключення до Інтернету. Чи підбираєте інтернет-тариф Теле2 для свого планшета? Тоді зверніть увагу на статтю, присвячену цьому. Підключення послуги платне і коштує 10 рублів – плата стягується як за перше, так і за всі наступні підключення. Натомість відключення здійснюється абсолютно безкоштовно. Трафік, що надається, ніяк не лімітується і не обмежується за швидкістю, можна серфити по мережі скільки завгодно, хоч цілодобово.

Що потрібно для роботи послуги? Крім її підключення, потрібно встановити з сайту Опери мобільний додаток Opera Mini. Завантажити його можна як із телефону, так і з комп'ютера. До речі, безлімітна Опера Міні від Теле2 доступна для Андроїд, але недоступна для смартфонів на Windows Phone Але користуватися послугою на Андроїді не дуже зручно – багато додатків, та й сама операційна система, що постійно лізуть у мережу, а послуга працює тільки для браузера OperaMini.

Таким чином, послуга розрахована швидше на власників звичайних телефонів, на які можна встановити Java-програму Opera Mini. Як тільки програма буде встановлена, можна підключати послугу та виходити в мережу. Жодних додаткових налаштувань у телефоні робити не потрібно. До речі оператор Теле2 має тарифні плани з включеним інтернет-трафіком.

Для користування інтернетом на таких тарифах не потрібно встановлювати жодних додаткових програм, таких як Opera Mini. Тому якщо вас з яких-небудь причин не влаштовує користуватися цим додатком, то ви можете підключити один з таких тарифів.

Вартості та недоліки Безлімітної Опери

Достоїнств у послуги Безлімітна Опера Міні від Теле2 багато. У першу чергу вона надає абонентам безлімітний доступ до web-серфінгу А в другу чергу абонентська плата складає всього 4 рублі на день– це приблизно 120 рублів на місяць (залежно від кількості днів на місяці). Також радує відсутність додаткових налаштувань.

Зрадіють і мандрівники, коли дізнаються, що трафік, що надається в рамках послуги, можна витрачати на всій території Росії – буде чим зайнятися в поїзді або в автобусі. Що стосується недоліків, то користувачів засмучує відсутність можливості скачування файлів Окремим недоліком є ​​обмеженість числа платформ, на яких може працювати послуга.

Як підключити оперу міні на Теле2

Для того щоб підключити Оперу Міні від Теле2, потрібно завантажити та встановити програму Opera Mini, після чого набрати і надіслати USSD-команду 15511Крім цього, послугу можна підключити на сайті Теле2, скориставшись зручним та функціональним Особистим кабінетом.

Як відключити Оперу Міні на Теле2

Якщо безлімітний інтернет з Оперою Міні став не потрібен, відключіть послугу за допомогою USSD-команди 15510 або відвідайте Особистий кабінет на сайті Теле2. Після цього трафік, що генерується браузером, тарифікуватиметься на загальних підставах – тобто згідно вартості трафіку на вашому тарифі. Про те, як на вашому телефоні відключити інтернет з Оперою міні, детально дізнаєтесь на нашому сайті за цим посиланням.

Відгуки користувачів Безлімітної Опера Міні

Отзывов про послугу багато, які аналіз показує, наскільки абоненти звикли сприймати умови надання послуг «по-своєму». Наприклад, багато хто обурюється тарифікацією завантаження файлів, хоча це явно і великими літерами прописано в умовах. Чимало обурень щодо роботи інших додатків, трафік в яких тарифікується на стандартних умовах.

Таким абонентам рекомендується скористатися іншими інтернет-опціями Теле2, а не обурюватися даремно, забиваючи безглуздими відгуками всі інтернет-майданчики. Що стосується адекватних абонентів, то вони повністю задоволені умовами надання такої корисної та недорогої послуги