Як обрати міський номер Теле2

Anonim

Послуга Міський номер дозволить будь-якому абоненту Теле2 підключити до свого номера додатковий міський номер. Спробуємо розібратися, що це за послуга та як її підключити.

Чим відрізняється міський номер від федерального

Що таке федеральна нумерація? Це коли оператор надає абонентам номери з тими чи іншими регіональними кодами. Причому ці коди виділені виключно для абонентів рухомого мобільного зв'язку. Коди можуть виділятися як для одного регіону, так і для кількох. Приклади федеральних номерів:

  • +79281234567;
  • +79641234567;
  • +79181234567 і т. д.

Одразу після +7 йде федеральний код оператора. Набираючи федеральні номери з міських телефонів замість +7 ми набираємо 8 і далі код з номером. Що стосується міських номерів, то на них ми можемо зателефонувати без жодного коду.

Наприклад, для того, щоб зателефонувати на міський номер у Санкт-Петербурзі з міського телефону, нам потрібно набрати 1234567. Тобто, просто 7 цифр. Якщо ми телефонуємо з мобільного, то потрібно набирати номер із кодом. Наприклад, +7-812-1234567. Тут ми можемо бачити, що мобільний номер отримує як би доповнення у вигляді номера з міським кодом Це і є міський номер.

Міські номери хороші для підприємців та бізнесменів – короткі номери виглядають значно привабливіше, ніж довгі федеральні номери, що дуже важливо при веденні бізнесу.

Додаткові переваги:

  • Можливість швидкого оснащення офісу коротким міським номером;
  • Зручність набору з міських телефонів (причому за звичними міськими тарифами);
  • Економія місця на візитівках, банерах та інших друкованих матеріалах.

Таким чином, міський номер для мобільного телефону є корисним та недорогим доповненням.

Як правильно вибрати міський номер

Потрібен міський номер від Теле2? Для цього необхідно підключити відповідну послугу. Одночасно із цим абоненту потрібно буде вибрати номер. Як не дивно, але зробити це нелегко, оскільки кількість міських номерів обмежена – кожному оператору виділяється певна квота номерів (номерний пул). Причому найкрасивіші номери вже давно перебувають у користувачів або перепродавців, які прагнуть заробити гроші на красивих номерах.

Перед тим, як обрати міський номер, потрібно розглянути всі запропоновані варіанти та вибрати найзвучніший. Він повинен бути таким, щоб інші абоненти могли його легко запам'ятати. Це дуже важливо в тих випадках, коли номер розміщуватиметься на рекламних носіях. Якщо при виборі міського номера виникнуть труднощі, можна вибрати що-небудь із «срібних» номерів. . Але за такий гарний номер треба платити.

До речі, якщо ви не можете підібрати відповідний міський номер, розгляньте варіант придбання красивого мобільного номера Теле2.

Як підключити міський номер на Теле2

Ви вже маєте федеральний номер Теле2, і ви хочете підключити додатковий міський номер? У цьому випадку вам слід звернутися до одного з офісів обслуговування абонентів Теле2Підключити міський номер можна лише тут. Під час візиту до офісу необхідно мати з собою паспорт. Відповідно номер має бути оформлений на вас. Тут же виконуються й інші операції з міськими номерами.

Вартість підключення міського номера на Теле2 складе 500 рублів. Якщо потрібно вибрати гарний міський номер із розряду «срібних», то вартість підключення складе 25000 рублів.

Абонентська плата за користування послугою «Міський номер» складе 10 рублів на добу – це гранично низька абонентська плата за короткий міський номер. Якщо ж у вас на рахунку не виявилося цих грошей у момент списання, і поповнити рахунок миттєво ви не можете, то Теле2 завжди має безкоштовну послугу «Обіцяний платіж». Підключити міський номер можуть абоненти, які обслуговуються на будь-яких тарифних планах, які пропонують оператор Теле2.

Як відключити міський номер на Теле2

Для відключення міського номера потрібно також звернутися до найближчого офісу обслуговування абонентів Теле2. Можливість його самостійного відключення відсутня.