Віртуальна карта Теле2

Anonim

Нещодавно стільникові оператори стали займатися активним наданням фінансових послуг. Зокрема, вони торкнулися банківського сегменту і почали випускати банківські картки. Такі карти випускає і оператор Теле2, але ці карти є віртуальними – фізичний носій тут відсутній. У цьому огляді ми розглянемо, навіщо потрібна віртуальна карта Теле2 і як їй пользоваться.

Умови використання віртуальної карти Теле2

Віртуальна карта Теле2 МастерКард – це платіжний засіб, який можна використовувати для оплати будь-яких товарів та послуг у різних інтернет-магазинах та інтернет-сервіси.Для випуску картки не потрібно звертатися до банку чи офісу обслуговування Теле2, оскільки цю операцію можна провести за допомогою телефону, смартфона або планшета.

Зважаючи на відсутність фізичного носія, платіжні дані (реквізити картки) надсилаються у вигляді SMS – тут містяться номер картки, термін її дії та CVC2-код. Скільки коштує карта Теле2? Її випуск здійснюється абсолютно безкоштовно, а плата за обслуговування відсутня. Щоправда, за кожен платіж по картці передбачена комісія у розмірі 3% А при проведенні платежів у доларах потрібно враховувати комісію, яку візьме банк за конвертацію рублів у долари.

Термін дії віртуальної карти Теле2 складає всього 6 місяців, після чого її можна буде перевипустити ще раз. Випускає карти Теле2 ВАТ «Банк «Таврійський». Отримати карту Теле2 МастерКард можуть абоненти будь-яких передоплатних тарифних планів, за винятком корпоративних.

Окрім цього, телефонний номер, до якого прив'язується карта, повинен обслуговуватися в мережі Теле2 не менше 60 днів. Баланс її буде таким самим, як і баланс на телефонному номері. Інформування про суми платежів та розмір комісії проводиться за SMS-каналом.

Віртуальна карта Теле2 може використовуватися для покупок на суму від 1 до 15000 рублів. Тобто, перед проведенням платежу потрібно поповнити свій рахунок, а при здійсненні покупки врахувати розмір комісії.

Нагадаємо, що у вас є можливість здійснювати переказ грошей з Теле2 на банківську картку. Як знає багато покупців, оплата картками в Інтернеті вимагає введення CVC2-коду. У віртуальної карти Теле2 теж є цей код, але діє він лише годину після випуску, а використовуватися він може лише один раз – відмінна система забезпечення безпеки покупця. Навіть якщо платіжні дані картки потраплять до рук шахраїв, вони виявляться марними, оскільки CVC2-код після проведення платежу стане неробочим.

Як отримати віртуальну карту Теле2

Для того щоб отримати віртуальну карту Теле2, потрібно виконати одну з дій:

  • Замовити картку на сайті https://mycard.tele2.ru/;
  • Скористатися USSD-командою 3381;
  • Зайти на мобільний портал USSD-командою 338 (аналог попереднього способу);
  • Надіслати SMS-повідомлення з текстом Card або Карта на короткий номер 338 (безкоштовно);
  • Встановити спеціальний додаток на смартфон або планшет, після чого замовити через нього картку.

Далі чекаємо SMS з реквізитами віртуальної карти.

Як користуватися віртуальною картою Теле2

Віртуальна карта Теле2 МастерКард так само зручна, як і звичайна банківська карта.При покупці в інтернет-магазині впишіть у поля платіжної форми номер картки, термін її дії, ім'я та прізвище (латинськими літерами), а також CVC2-код. Як уже говорилося, CVC2-код одноразовий і дійсний лише одну годину. Тому його потрібно замовляти перед кожною покупкою Робиться це так:

  • Відправкою USSD-команди 3382;
  • Запитом через сайт системи;
  • Шляхом надсилання SMS-повідомлення з текстом Kod, Code або Код на короткий номер 338.

У процесі списання коштів з картки, її власник отримає підтверджуюче SMS, код з якого потрібно ввести у форму оплати – це ще одна щабель забезпечення безпеки платників.

Відгуки про віртуальну карту Теле2

Більшість відгуків про віртуальні карти Теле2 має негативний характерІ пов'язано це з великою комісією за платежі, що дорівнює 3%. Як стверджують користувачі, у Росії повно банків, які випускають картки безкоштовно і не стягують комісію за кожен платіж. У оператора також існує і такий вигідний платіжний засіб, як кредитна карта Теле2, яка орієнтована на тих, хто часто робить покупки.