Тариф «Дуже чорний» Теле2

Anonim

Тарифні плани з абонентською платою чудово економлять гроші – якщо перерахувати включені пакети за хвилинами, SMS-кам та мегабайт, то економія вийде більш ніж пристойна. Завдяки пакетним тарифам ми отримуємо величезні можливості для спілкування. Яскравим прикладом є тарифний план «Дуже чорний» від Теле2. Що включає цю пропозицію? Саме про це і розповість наш детальний огляд.

Опис тарифу «Дуже чорний» від Теле2

Тариф «Дуже чорний» від Теле2 орієнтований на активних абонентів, які потребують великих обсягів включених послуг зв'язку. Абонентська плата на тарифі становить 399 руб./міс, за які ми отримуємо такі пакети послуг:

  • 500 хвилин на дзвінки по Росії;
  • 500 загальноросійських SMS;
  • 10 Гб інтернет-трафіку.

Після вичерпання пакета включається внутрішньомережевий загальноросійський безліміт. Таким чином, цей тариф підійде всім, хто спілкується з телефонами будь-яких операторів зв'язку, дзвонить на загальноросійські номери Теле2 і хоче мати у своєму телефоні недорогий та швидкий інтернет.

Але що буде, якщо ми вичерпаємо запропоновані нам пакети послуг? Вартість дзвінків на місцеві номери інших операторів після вичерпання включених хвилин складе 1, 5 руб./хв, по міжмісту - 1, 5 руб./хв, на місцеві російські номери Теле2 включається безліміт. Що стосується місцевих SMS та загальноросійських SMS, то вони коштуватимуть 1, 5 рубля. Відправка SMS за будь-якими іншими напрямками – 5, 5 рублів, MMS за будь-якими напрямками – 6, 5 рублів.

Скільки коштуватимуть міжгород та міжнародні виклики? Дзвінки по Росії обійдуться абонентам 1, 5 руб./хв, виклики до країн СНД – 30 руб./хв, виклики до країн Балтії та Європу – 49 руб./хв, виклики до інших країн – 69 руб./хв. Тобто тут ми бачимо майже стандартні розцінки на міжмісто та міжнародні виклики. Як на тарифі «Дуже чорний» від Теле2 дізнатися про решту хвилин? Для цього передбачена USSD-команда 1550. Аналогічну інформацію можна отримати у консультанта довідкової служби Теле2 за номером 611.

Як перейти на тариф «Дуже чорний» від Теле2

Для того щоб підключити тариф «Дуже чорний» від Теле2, необхідно зателефонувати за коротким сервісним номером 630. Крім цього, ми можемо скористатися простою USSD-командою 6302 Особлива зручність для керування переходами на різні тарифні плани подарує сервіс Особистий кабінет – тут можна не тільки виконати зміну тарифу Теле2, а й керувати послугами.

Інтернет на тарифі «Дуже чорний»

Як уже говорилося, на тарифі «Дуже чорний» ми отримуємо 10 Гб інтернет-трафікуМи можемо витрачати цей пакет на всій території Росії – у роумінгу працюватиме домашня тарифікація. Після вичерпання основного пакета трафіку швидкість доступу до мережі обмежується. Але доступ можна відновити за допомогою опції «Додати трафік» Включений трафік використовується в мережах будь-якого стандарту – 2G, 3G та 4G.

Відгуки користувачів про тариф

Читаючи абонентські відгуки про тариф «Дуже чорний» від Теле2, не можна не відзначити велика кількість задоволених абонентів Вони задоволені не тільки прозорою тарифікацією, а й відсутністю нав'язуваних послуг. Засмутити може хіба що не така гарна зона покриття, як цього хотілося б деяким клієнтам Теле2. Невелике здивування викликає і відсутність внутрішньомережевого безліміту.