Тариф «Рожевий» від Теле2

Anonim

Щоб знизити витрати на стільниковий зв'язок, потрібно скористатися послугами оператора Теле2. Він пропонує справді низькі ціни на голосовий зв'язок та інші послуги. Оператор вже працює в багатьох регіонах Росії, і з кожним роком підключених регіонів стає все більше і більше.

Однією з найвигідніших тарифних планів на Теле2 є тариф Рожевий. Він працює в багатьох філіях, але в рамках даного огляду ми розглянемо тариф Рожевий, що працює в Новосибірську та Новосибірській області - в інших регіонах він має схожі умови обслуговування абонентів. Також оператор має масу мобільних безлімітів Теле2, детально про які ви дізнаєтеся за наведеним вище посиланням.

Опис тарифу «Рожевий» від Теле2

Тариф «Рожевий» від Теле2 орієнтований на абонентів, які воліють спілкуватися всередині мережі Спеціально для цього оператор передбачив пакет безкоштовних хвилин, які можна витратити на внутрішньомережеві дзвінки. Кожному абоненту виділяється 30 хвилин на добу – і цього достатньо для кількох нетривалих розмов. Новий пакет хвилин нараховується кожну добу, причому пакет минулого дня анулюється. Абонентської плати на тарифі «Рожевий» не передбачено.

Також оператор має схожий тариф «Фіолетовий» Теле2, що виділяє 30 хвилин на добу на всі місцеві дзвінки на мобільні та міські номери.

Ціни на тариф «Рожевий»

Як тільки абонент проговорить виділені йому 30 хвилин всередині мережі, вартість внутрішньомережевих викликів становитиме 50 коп./хвЩо ж до викликів інші місцеві номери, всі вони коштуватимуть по 1, 20 крб./мин. Розглянемо вартість міжміських та міжнародних дзвінків на тарифі «Рожевий» від Теле2. Дзвінки по Росії, на регіональні телефонні номери Теле2, обійдуться абонентам в 2 руб./хв., а дзвінки на інші російські телефони, як мобільні, так і міські, коштуватимуть по 9 руб./хв.

Для того, щоб зателефонувати в країни СНД, доведеться витратити 20 руб./хв, а зв'язок з Європою, країнами Балтії, Канадою та США обійдеться в 35 руб./хв. Виклики в інші країни коштуватимуть по 65 руб./хв.

Потрібно зателефонувати на супутниковий телефон? Тоді приготуйтеся віддати 240 рублів за хвилину зв'язку. Вартість будь-яких місцевих вихідних SMS становить 50 копійок, а SMS на інші російські номери обійдуться абонентам в 2, 5 рубля. Відправка SMS за міжнародними напрямками коштує 5 рублів. Для того, щоб відправити MMS, потрібно витратити 4 рублі (на будь-який телефон).І не забудьте, що для того щоб ваш телефон міг відправляти ММС-повідомлення, вам необхідно налаштувати ММС на Теле2 на своєму телефоні.

Щодо вартості мобільного інтернету, то її не можна назвати вигідною – на тарифі «Рожевий» від Теле2 використовується помегабайтна тарифікація трафіку, а 1 Мб прийнятих/переданих даних коштує 6, 5 рублів Інтервал округлення трафіку – 150 кб, причому у більшу сторону.

У роумінгу по Росії та світу послуги передачі даних тарифікуються за роумінговими тарифами (тобто дуже дорого). Якщо ви хочете знизити вартість вхідних та вихідних викликів у подорожах Росією, то однією з найвигідніших і найпопулярніших послуг для цих цілей можна назвати роумінг-послугу Теле2 «Скрізь нуль».

Якщо потрібен недорогий доступ в Інтернет, рекомендується підключити опцію «Інтернет з телефону», що надає 75 Мб на добу всього за 4, 90 руб./день. Подробиці про дану пропозицію можна отримати на офіційному сайті Теле2.

Як перейти на тариф «Рожевий» від Теле2

На даний момент риф «Рожевий» є архівним, перейти на нього неможливо.

Відгуки про тариф

Аналіз відгуків про тариф «Рожевий» від Теле2 показав, що абоненти загалом задоволені обраним тарифом – їх залучають безкоштовні 30 хвилин на день та дешеві наступні внутрішньомережеві виклики .

Щодо недоліків, то люди посилаються на дорогий доступ в Інтернет з помегабайтною тарифікацією. Таким абонентам слід вибрати собі тариф з абонентською платою і з включеним пакетом трафіку або придивитися до опції «Інтернет з телефону» – тариф Рожевий націлений на іншу аудиторію, тому претензії до високої вартості трафіку можна вважати порожніми і вигаданими. Потрібно просто ретельніше вибирати тариф, а не обурюватися високою ціною. Та й додаткові послуги ніхто не скасовував.Можливо, вам буде цікаво дізнатися про тариф «Жовтий» Теле2.