Безкоштовні SMS на Теле2

Anonim

Існує ціла категорія абонентів, які віддають перевагу спілкуванню за допомогою SMS-повідомлень, начисто ігноруючи соціальні мережі та численні месенджери, на зразок WhatsApp. Спеціально для таких людей створюються тарифи та тарифні опції, що включають великі пакети SMS. Такі пропозиції можна знайти у кожного оператора, і Tele2 не є винятком.

SMS дуже зручні для передачі важливої ​​інформації, яку потрібно ще й зберегти. Наприклад, за допомогою SMS дуже зручно пересилати адреси цікавих сайтів, телефонні номери, адреси електронної пошти та багато іншого, що важко передати на слух.Підключити на Теле2 безкоштовні СМС неможливо, зате можна скористатися опцією «SMS-свобода», розрахованою на любителів спілкуватися текстом. Опція буде особливо зручна людям з обмеженими здібностями, які змушені спілкуватися за допомогою текстових повідомлень.

СМС-свобода від Теле2, дійсно, дає справжнісіньку свободу спілкування, надаючи можливість відправлення гігантської кількості SMS за мінімальну абонентську плату. Незважаючи на те, що можливості відправляти безкоштовно SMS2 не передбачив, ви завжди можете абсолютно безкоштовно надіслати MMS-повідомлення з сайту оператора.

Умови надання пакету «SMS-свобода» на Теле2

Що пропонує опція «SMS-свобода» та які умови надання пакета SMS? Нічого особливого тут немає – тарифікація та умови цілком прозорі. Спробуємо розібратися з тарифікацією:

  • Абонентська плата - 7, 5 рублів на день;
  • Кількість включених SMS – 200 шт на добу.
Таким чином, вартість відправки одного SMS становить трохи більше 3-х копійок - це практично собівартість відправки текстових повідомлень, тобто для вас це будуть практично безкоштовні SMS від Теле2. Жоден інший тариф не може запропонувати таку смачну вартість одного SMS. Надсилати повідомлення можна на будь-які російські мобільні номери. Виняток становлять лише номери контент-провайдерів – тут підрахунки ведуться за іншими тарифами.

Що буде, якщо абонент повністю витратить виділений на поточну добу пакет повідомлень? У цьому випадку вартість відправлення всіх наступних SMS (з 201-го) тарифікуватиметься згідно з тарифним планом , за яким обслуговується той чи інший абонент. Насправді, 200 SMS на добу – це багато.

Опція «SMS-свобода» підключається до всіх тарифних планів, запропонованих оператором-дискаунтером Теле2.Тому можливість скористатися цією пропозицією є у кожного абонента. За підключення послуги доведеться віддати 20 рублів, а це означає, що підключати та відключати послугу при необхідності буде досить затратно.

Потрібно розуміти і той факт, що пакет «SMS-свобода» діятиме лише при знаходженні абонента в домашньому регіоні – у роумінгу працюватимуть стандартні роумінгові розцінки .

Представлені в огляді умови та розцінки дійсні для абонентів, що обслуговуються в Санкт-Петербурзі та Ленінградській області. А ось абонентам з інших регіонів пропонуються зовсім інші умови. Наприклад, абоненти з республіки Карелія отримують 300 SMS за 5 рублів на добу, а в Московській області цей пакет і зовсім не надається.

Для того щоб отримати інформацію про наявність послуги та умови її надання в тому чи іншому регіоні РФ, необхідно відвідати офіційний сайт Теле2, обравши у списку свій регіон, або зв'язатися з центром підтримки Теле2 і задати всі, хто вас цікавить питання оператору.

Як підключити пакет «СМС-свобода» від Теле2

Потрібно підключити пакет «SMS-свобода» від Теле2? Спробуйте скористатися «Особистим кабінетом» - це найзручніший та найпрогресивніший інструмент для керування своїм номером та підключеними до нього послугами та тарифами. Чи не хочеться розбиратися з «Особистим кабінетом»? У цьому випадку скористайтесь USSD-командою 15521 Відразу після підключення вам прийде відповідне SMS-повідомлення.

Для перевірки статусу опції (підключена чи ні) можна скористатися командою 1552. Також зауважте, що навіть при підключеній опції «СМС-Свобода» ваш телефон може не відправляти СМС. У цьому випадку перевірте, чи правильно у вас вказано номер СМС-центру Теле2.

Як відключити пакет 200 SMS від Теле2

Якщо пакет «SMS-свобода» з 200 SMS більше не потрібен, то його слід відключити. Це можна зробити за допомогою «Особистого кабінету» на сайті Tele2 або за допомогою USSD-команди 15520 Пам'ятайте, що повторне підключення опції обійдеться вам в 20 рублів.