Інтернет-тарифи для планшетів від Теле2

Anonim

У цьому огляді ми розглянемо чинні тарифи Теле2 для планшета. Ці пристрої потребують більше інтернету, ніж дзвінків. Тому і тарифні плани мають бути відповідними – з пакетами інтернет-трафіку та іншими смаколиками. Але є категорія людей, які здійснюють зі своїх планшетних ПК дзвінки. Отже, необхідно як слід розглянути всі пропозиції.

Закриті тарифні плани та опції

Нещодавно Теле2 позбавилася всіх старих тарифів і опцій. Сьогодні ми не можемо підключити опцію 2 Гб за 99 рублів або активувати «Валіза інтернету» - всі ці та багато інших пропозицій відправлено до архіву. Вони активні лише у старих абонентів, які встигли підключити їх як мінімум у першій половині 2017 року.Також не слід розраховувати на абсолютно безлімітний інтернет – всі сучасні пропозиції включають ті чи інші ліміти.

Спеціалізовані пропозиції

Для того щоб підключити інтернет Теле2 в планшет, необхідно вибрати потрібну опцію або послугу. Ми рекомендуємо скористатися послугою Інтернет у планшет. Вона сумісна з тарифним планом Інтернет для пристроїв. Абонентська плата складає 499 руб./міс. за ці гроші абоненти одержують наступний набір послуг:

  • Класичний інтернет-трафік для будь-яких потреб – 15 Гб.
  • Доступ до соціальних мереж без обмеження трафіку.
  • Трафік для навігаційних систем «Яндекс.Навігатор» та «Яндекс.Карти».

Якщо власник планшета не витратив виділений йому трафік, той переноситься на наступний місяць – чудовий додаток для кожного абонента Теле2.

Пропозиція дійсно спеціалізована, оскільки СІМ-карта Tele2 з цією послугою працюватиме тільки в планшетах. В інших пристроях швидкість інтернету буде обмежена до 64 кбіт/сек. Доступні соціальні мережі – Facebook, «Однокласники» та «ВКонтакті». Якщо основного трафіку забракло, відбувається автоматична активація додаткових пакетів об'ємом 1 Гб кожен. Кількість пакетів - до 5 шт., Вартість кожного - 100 рублів. Після їх вичерпання доступ до мережі припиняється.

Щоб підключити послугу «Інтернет у планшет» від Теле2, необхідно перевести сімку на тариф «Інтернет для пристроїв» та надіслати USSD-команду 155671. Також ви можете скористатися особистим кабінетом. Щоб дізнатися про залишок трафіку, наберіть USSD-команду 15567 або загляньте в ЛК. Відключення послуги Теле2 «Інтернет у планшет» здійснюється командою 15567.

Універсальні послуги

Інтернет Теле2 для планшета представлений і іншими послугами.Їхня особливість у тому, що вони можуть працювати в будь-яких пристроях – від смартфонів до модемів та мобільних роутерів. Ознайомтеся з їх описом та виберіть те, що краще для вашого планшета. Тим більше що тут на вас чекатиме майже безлімітний трафік.

Найбільш економічна послуга від Теле2 називається «7 Гб». Вона надає абонентам 7 Гб трафіку за 299 руб./міс. Підключається вона до будь-яких тарифів, крім тих, де вже включено будь-які пакети трафіку. Ми рекомендуємо активувати її на тарифі Теле2 "Інтернет для пристроїв". Невикористаний обсяг інтернет-трафіку переноситься наступного місяця. Для підключення наберіть USSD-команду 155681 або завітайте до ЛК. Перевірка трафіку – команда 15568.

Надаємо інформацію ще про дві послуги:

  • «20 Гб» - це 20 Гб трафіку + нічний безліміт за 699 ​​руб./міс. Підключається командою 155691, трафік перевіряється іншою командою – 15569;
  • «50 Гб» - це 50 Гб трафіку + нічний анлім за 999 руб. / міс. Для підключення наберіть 155701, перевірте трафік командою 15570.

Під ніч розуміється період з 00:00 до 06:59, в цей час можна качати торенти, оновлювати іграшки, дивитися відеоролики та займатися іншими нічними речами, що споживають гори трафіку.При вичерпанні денного трафіку підключаються додаткові пакети по 1 Гб за 100 рублів кожен, їх кількість – до 5 шт.

Тарифи мобільного інтернету від Теле2

Мобільний інтернет для планшета можна отримати в рамках тарифів для телефонів та смартфонів – жодних обмежень щодо цього немає. На вибір абонентів подано такі тарифні плани:

  • «Мій Теле2» – 5 Гб трафіку, безліміт для соцмереж, месенджерів, сервісів Zvooq та мобільного ТБ. Сюди включений безліміт всередині мережі. Абонентська плата - всього 7 руб. / Добу;
  • «Моя розмова» – 2 Гб трафіку, безліміт для соцмереж, месенджерів, сервісів Zvooq та мобільного ТБ, 200 хвилин дзвінків, безліміт всередині мережі та 50 місцевих SMS за 199 руб./міс.;
  • «Мій онлайн» – 12 Гб трафіку, безліміт для соцмереж, месенджерів, сервісів Zvooq та мобільного ТБ, 500 хвилин дзвінків, безліміт усередині мережі та 50 місцевих SMS за 399 руб./міс.;
  • «Мій онлайн+» – 30 Гб трафіку, безліміт для соцмереж, месенджерів, сервісів Zvooq та мобільного ТБ, 1500 хвилин дзвінків, безліміт усередині мережі та 50 місцевих SMS за 799 руб./міс.

Також доступний тариф «Інтернет для пристроїв» з базовим пакетом на 7 Гб трафіку. Для підключення на вищезгадані тарифні плани скористайтеся особистим кабінетом Теле2.

Як настроїти інтернет

Не працює інтернет від Теле2 на планшеті – проблема часта. У цьому випадку необхідно перевірити правильність вибраного профілю в установках з'єднання.Якщо профілю немає, його потрібно створити. Назва – довільна, домашня сторінка – http://m.tele2.ru, точка доступу – internet.tele2.ru, логін та пароль – порожні, проксі – відключено. Зберігаємо, перезавантажуємо планшет і пробуємо вийти в інтернет.

Налаштування для інтернету від Теле2 можна замовити в особистому кабінеті – збережіть їх та спробуйте вийти в мережу. Також можливе замовлення за телефоном 679. Не забудьте активувати передачу даних та перевірити наявність трафіку на своєму тарифі.