Теле2 «Скрізь нуль»

Anonim

Тарифи на послуги зв'язку в роумінгу настільки високі, що можуть у найкоротший термін спустошити рахунок мобільного телефону. Через це абоненти змушені заощаджувати буквально на кожному дзвінку. Але згодом оператори почали пропонувати своїм клієнтам спеціальні послуги, що дозволяють значно знизити витрати на послуги зв'язку у роумінгу. Яскравим прикладом є послуга «Скрізь нуль» від Теле2, яка надається абонентам, що подорожують Росією

Опис послуги «Скрізь нуль» від Теле2

Що є послуга «Скрізь нуль» від Теле2? Як уже говорилося, вона дозволяє оптимізувати витрати абонентів під час перебування у роумінгу по Росії.Її можна підключити на будь-якому тарифному плані та вирушити у подорож, не боячись серйозних витрат на зв'язок. Послуга націлена на зниження вартості вихідних та вхідних викликів за найпоширенішими напрямками - внутрішньоросійськими.

Вартість послуги «Скрізь нуль»

Які можливості надає абонентам ця послуга? В першу чергу, слід зазначити відсутність тарифікації вхідних викликів – всі дзвінки приймаються абсолютно безкоштовно Це стосується як внутрішньомережних викликів, так і дзвінків з інших мереж. У другу чергу, з підключенням послуги спостерігається помітне зниження вартості вихідних дзвінків по Росії. Вихідні з «Скрізь нуль» від Теле2 на російські номери коштуватимуть всього 2 руб./хв.

Вказана тарифікація поширюється як на внутрішньомережеві дзвінки, а й у будь-які інші вихідні виклики на російські номери (у будь-які регіони).Помітно знижується і вартість вихідних SMS. Підключивши послугу "Скрізь нуль" від Теле2, відправка SMS обійдеться абоненту всього в 2, 5 рубля. Абонентська плата за послугу становить 3 руб./день

Перше підключення здійснюється абсолютно безкоштовно, але за кожне наступне підключення доведеться платити по 30 рублів. Втім, навіть це не робить цю пропозицію менш вигідною.

Як підключити «Скрізь нуль» від Теле2

Для того, щоб підключити «Скрізь нуль» від Теле2, необхідно надіслати USSD-команду 14321 Послуга буде підключена відразу ж після подання запиту – після цього можна сміливо вирушати у подорож та користуватися послугами зв'язку на пільгових умовах. Вказана вище тарифікація діятиме лише при знаходженні в роумінгу – у домашній мережі діятиме домашня тарифікація, причому зі списанням абонентської плати.

Як відключити «Скрізь нуль» від Теле2

Для того щоб відключити «Скрізь нуль» від Теле2, можна скористатися USSD-командою 14320 Відключення бажано проводити відразу ж після повернення до домашньої мережі. В іншому випадку з рахунку щодня списуватиметься абонентська плата в розмірі 3 рублів.

Відгуки про послугу

Відгуки про роумінгову послугу «Всюди нуль» від Теле2 найсуперечливіші. Багато абонентів стверджують, що розмір абонентської плати відповідає зазначеним цифрам. Тут можна порадити уважно перевіряти умови надання послуги саме у вашому регіоні – цілком можливо, що у вашій філії розмір абонентської плати відрізняється у той чи інший бік. Є і частина задоволених абонентів-мандрівників – вони із задоволенням користуються послугами зв'язку в роумінгу і не несуть великих витрат.