Огляд безлімітних тарифів Теле2 на інтернет та дзвінки

Anonim

Теле2 позиціонує себе як альтернативного стільникового оператора. Він пропонує своїм абонентам низькі ціни на послуги зв'язку, становлячи жорстку конкуренцію іншим гравцям цього сегменту. У цьому огляді ми розглянемо безлімітні тарифи Теле2, що включають великі пакети хвилин і трафіку. Реальних безлімітів для фізичних осіб оператор не має, вони доступні хіба що корпоративним клієнтам (і то не всім). Але й існуючих тарифних планів (ТП) більш ніж достатньо більшості потреб.

Діючі тарифні плани

В огляді ми розглядаємо актуальні тарифи для абонентів з Москви та Московської області.Цього року оператор навів у своєму господарстві порядок та запустив єдину лінійку тарифних планів для всіх регіонів – назви збігаються, відрізняються лише ціни та наповнення. Багато пропозицій з тих пір відправилися в архів, підключити їх неможливо. Наприклад, у переліку поточних пропозицій ми не знайдемо безлімітний тариф за 350 рублів, але неодмінно знайдемо цікавіші варіанти.

Тарифний план «Мій Теле2»

Найвигідніший тариф для економних абонентів називається «Мій Tele2». Він включає внутрішньомережевий безліміт за 7 рублів, причому по всій країні. Також тут доступні:

  • 5 Гб інтернет-трафіку загального призначення.
  • Безлімітний інтернет-трафік для месенджерів Там-Там, Viber та WhatsApp.
  • Безлімітний інтернет-трафік для соціальних мереж.
  • Ще один безлімітний інтернет-пакет для музичного сервісу Zvooq та мобільного додатка «Tele2 TV».

Це найдоступніший безліміт від Теле2, що не включає додаткових пакетів хвилин. Дзвінки на місцеві номери, а також по межгороду стоять на ньому 1, 5 руб/хв.

Тариф «Моя розмова»

Безкоштовні дзвінки по Росії на номери Теле2 присутні не тільки на молодшому тарифі, але і на всіх інших пакетних тарифних планах. Типовим прикладом є ТП «Моя розмова». Абонентська плата на ньому становить 199 руб/міс. До неї включено 200 місцевих хвилин, а також необмежену кількість дзвінків усередині мережі по всій Росії. Вартість дзвінків понад пакет становить 1, 95 руб/хв, у тому числі і по міжміську.

Інтернет-трафік на тарифі представлений у кількості 2 Гб – його можна витрачати на будь-які потреби. Безліміту для месенджерів та соцмереж немає, але є безліміт для мобільного телебачення та сервісу Zvooq. Пакети SMS на борту відсутні.

Тариф «Мій онлайн»

Реально безлімітний інтернет знайти складно. На початку року його було відключено майже всіма операторами, коли абонентам вперше здалося, що настає його ера. Тарифи з безлімітним інтернетом зникли й у Теле2. Залишилися лише лімітовані пропозиції з безлімітом для соціальних мереж, месенджерів, сервісу Zvooq та мобільного ТБ. Типовий приклад – тарифний план «Мій онлайн».

Абонентська плата на ньому становить 399 руб/міс. До неї входять 12 Гб мобільного трафіку, анлім під вищезгадані сервіси, необмежені дзвінки всередині мережі, 500 хвилин по всій Росії, а також 50 локальних SMS. Дзвінки понад пакет тарифікуються по 1, 95 руб/хв. Пропозиція актуальна для абонентів середньої активності.

Тарифний план «Мій онлайн+»

Найстарша пропозиція від оператора. Воно включає 30 Гб інтернет-трафіку, 1500 хвилин по Росії, а також невеликий пакет з 50 SMS.Також абонентам доступні безлімітні пакети трафіку під соцмережі та інші послуги. Абонентська плата складає 799 руб/міс. Дзвінки понад пакет обійдуться в 1, 95 руб/хв.

Додаткові пропозиції

Повноцінного безлімітного мобільного інтернету від Теле2 (у будь-яких мережах – від 2G до 4G) немає. А збільшити включені інтернет-пакети можна такими способами:

  • За допомогою додаткових пакетів по 500 Мб – кожен пакет коштує 50 рублів, їх максимальна кількість – 5 шт.
  • Шляхом обміну невикористаних хвилин на трафік за курсом 1 Гб за 100 хвилин.

Втім, і існуючих пакетів інтернету для телефонів та смартфонів вистачає з головою. Для модемів ми рекомендуємо тариф "Інтернет для пристроїв", який уже включає 7 Гб трафіку за 299 руб/міс. Додаткові опції - "50 Гб" за 999 руб/міс, "20 Гб" за 699 ​​руб/міс, "Інтернет у планшет" на 15 Гб за 499 руб/міс.

Перейти на будь-який ТП, який відкриває безлімітні дзвінки на всіх операторів, неможливо – їх просто немає. Але ви можете змінити тариф на найбільш підходящий під ваші потреби, а для міжгороду використовувати послуги IP-телефонії.

Для того, щоб оперативно змінити тарифний план, скористайтеся особистим кабінетом Теле2. Тут ви зможете переглянути коротку інформацію щодо тарифів на телефон, виконати перехід, поповнити свій рахунок, отримати деталізацію.