Тариф «Найчорніший» Теле2

Anonim

Оптимізація витрат на мобільний зв'язок передбачає використання збалансованих тарифних планів, до яких уже включено всі необхідні абонентам оператора Теле2 послуги. Спеціально при цьому оператор передбачив цілу лінійку тарифів, які пропонують великі пакети послуг різного характеру. Тарифний план «Найчорніший» від Теле2 розрахований на найбалакучіших людей, які люблять спілкуватися за допомогою голосового зв'язку, SMS та інтернету. При необхідності можна змінити свій тарифний план, скориставшись інструкцією щодо зміни тарифу Теле2.

Тариф «Найчорніший» відрізняється невеликою абонентською платою і включає пакет SMS, пакети міжміських і місцевих дзвінків, а також пакет мобільного інтернету. Особливості надання цього тарифного плану ви знайдете в нашому детальному огляді.

Опис тарифу “Найчорніший” Теле2

Тариф «Найчорніший» від Теле2 є комплексним тарифним планом, оскільки включає все, що потрібно абонентам для організації різних каналів зв'язку . До складу тарифного плану входять:

  • 1000 хвилин на будь-які російські номери;
  • Безлімітні дзвінки на місцеві номери Теле2 – після вичерпання пакета з 1000 хвилин;
  • 1000 SMS на будь-які номери Росії;
  • 10 Гб інтернет-трафіку – цілком достатньо для того, щоб завжди залишатися на зв'язку.

Як ми бачимо, пакети послуг справді дуже великі – цього вистачить навіть для товариських людей. Лише SMS вкладено 1000 штук, чого більш ніж достатньо для спілкування з будь-якими місцевими абонентами. Дивлячись на розцінки більшості російських операторів зв'язку, починає здаватися, що таке розмаїття послуг має коштувати досить дорого.Але це зовсім не так – абонентська плата на даному тарифному плані становить 599 руб./міс І за ці 599 рублів ми отримуємо гігантський обсяг послуг, який не так легко проговорити/проговорити.

Що буде, якщо ми вичерпуємо вибрані пакети? Яка вартість послуг, не включених до абонентської плати на тарифі «Найчорніший»? Дивимося до таблиці:

  • Дзвінки на всі номери Теле2 понад пакет – не оплачуються (вигідний внутрішньомережевий безліміт);
  • Виклики на місцеві номери тарифікуються по 1, 54 руб./хв;
  • Виклики по міжмісту понад пакет - всього 1, 5 руб./хв;
  • Відправка SMS на номери місцевих абонентів – 1, 5 руб;
  • Відправка SMS по всій Росії -2, 5 руб;
  • Відправка SMS до інших країн – 5, 5 руб;
  • Відправка MMS за будь-якими напрямками – 6 руб;
  • Дзвінки в усі країни СНД коштують 30 руб./хв;
  • Всі виклики до країн Балтії, Канади та США – 49 руб./хв;
  • Виклики в інші країни – 69 руб./хв.

Навіть міжнародні виклики на Теле2 коштують дуже і дуже дешево.

Як перейти на тариф «Найчорніший» Теле2

Для того щоб підключити тариф Найчорніший від Теле2 на свій номер, скористайтесь USSD-командою 6303, зателефонуйте на номер автоінформатора 630 або скористайтесь Особистим кабінетом Теле2.

Інтернет на тарифі «Найчорніший»

Як надаються інтернет-послуги на тарифі Найчорніший? Ми вже говорили про те, що до складу тарифу входять 10 Гб інтернет-трафіку. І цей трафік можна витрачати на будь-які цілі – такого пакета вистачить на роботу з поштою, на комфортний серфінг, а також на спілкування у соціальних мережах та месенджерах.

За вичерпанням включеного трафіку доступ в інтернет не відключається, але швидкість обмежується до 64 кбіт/сек у соцмережах і навіть для серфінгу, якщо увімкнути стиск трафіку у своєму браузері. Залишок увімкненого трафіку перевіряється USSD-командою 1550. Продовжити швидкість можна шляхом підключення додаткових опцій із сімейства «Додати трафік» - доступно від 100 Мб до 5 Гб.

Відгуки користувачів про тариф

Аналіз відгуків про тариф Найчорніший від Теле2 показав, що дана пропозиція добре збалансована , враховуючи мізерну абонентську плату. Бентежить лише слабка зона покриття – у операторів великої трійки вона значно ширша. Натомість є плюс – Теле2 не нав'язує додаткових послуг. Таким чином, якщо ви потребуєте великого обсягу чесних послуг, сміливо підключайтеся до тарифу «Найчорніший» від Теле2 – це дуже вигідна пропозиція для вимогливих та товариських абонентів.