Як змінити тариф на Теле2

Anonim

Оператор Теле2 готовий запропонувати своїм абонентам безліч збалансованих тарифних планів, серед яких можна підібрати для себе найбільш прийнятний та економічний варіант. Але, як виявилося, багато абонентів мають труднощі зі зміною тарифного плану. Тому абоненти і користуються застарілими тарифами, які зовсім не відповідають сучасним реаліям та вимогам. Якщо ви новий абонент і лише плануєте придбати сім-карту Теле2, то рекомендуємо вам разом із вибором відповідного тарифу вибрати для себе гарний номер Теле2.

Що потрібно, щоб змінити тарифний план і оптимізувати витрати на зв'язок абонентам з Москви та Московської області? Про все це розповість наш короткий огляд.

Зміна тарифу Теле2 через Інтернет

Немає нічого простішого, ніж змінити тариф на Теле2 через Інтернет Для цього передбачено такий зручний інструмент, як «Особистий кабінет» – посилання на його розташована на офіційному сайті Теле2. Використання Особистого кабінету передбачає реєстрацію в цьому сервісі та подальшу авторизацію (введення логіна та пароля). Після цього можна сміливо розпочинати роботу з тарифними планами. Особистий кабінет Теле2 має напрочуд зрозумілий і простий інтерфейс – абонентам не потрібно розбиратися в хитросплетіннях меню і дивитися навчальні відеоролики. Просто вводимо логін та пароль у форму входу, після чого потрапляємо на стартову сторінку кабінету.

Тут необхідно знайти посилання «Подивитися всі тарифи» – далі нам необхідно вибрати необхідний тарифний план і змінити його одним клацанням миші. Перехід можливий лише на актуальні тарифи – підключитись на архівні тарифи неможливо.До речі, якщо ваш номер обслуговується на архівному тарифі, зворотний перехід буде так само неможливий. Ось і все, що потрібно знати для зміни тарифу на Теле2 через Інтернет. Тут же, в Особистому кабінеті, ви зможете попрацювати з послугами та опціями, ознайомитися з витратами за той чи інший період, отримати деталізацію дзвінків.

Як поміняти тариф по телефону

Спеціально для тих абонентів, які далекі від комп'ютера та від високих технологій, було створено сервісний номер 630 Якщо ви не знаєте, як змінити тариф на Теле2, сміливо дзвоніть на вказаний номер. Тут ви можете перейти на будь-який активний тарифний план, вибравши його найменування в голосовому меню. Це найпростіший і найдоступніший інструмент, що дозволяє змінити тариф на Теле2 без допомоги комп'ютера та Інтернету. Отримати додаткову інформацію про параметри та процедуру переходу можна у довідковій службі, зателефонувавши за коротким номером 611.

Інші способи зміни тарифу

Зміна тарифу на Теле2 може бути здійснена не тільки по телефону або через Інтернет, але й за допомогою простих USSD-команд. Сьогодні у Москві та Московській області діють шість тарифних планів. Погляньмо, як перейти на них за допомогою USSD-команд:

  • Для переходу на тариф «Мій Теле2» необхідно відправити команду 6301;
  • Для підключення на тариф «Моя розмова» слід надіслати команду 6302;
  • Для переходу на тариф «Мій онлайн» потрібно набрати USSD-команду 6303;
  • Для переходу на тариф «Мій онлайн+» відправляємо команду 6304;
  • Для переходу на тариф «Класичний» відправляємо USSD-команду 6308;
  • Для переходу на тариф «Інтернет для пристроїв» телефонуємо на номер 630.

Але найзручніше змінювати тарифи через «Особистий кабінет» Теле2. Після того, як буде відправлено відповідну USSD-команда, абоненту потрібно буде підтвердити свої наміри – перехід на новий тариф буде здійснено тільки після підтвердження.