Як з Теле2 відправити маячок

Anonim

У ситуації, коли на рахунку закінчилися гроші, побував, мабуть, майже кожен абонент. І як на зло, під рукою не виявляється терміналу або салону зв'язку, щоб можна було швидко поповнити рахунок. А може бути так, що ви відправили гроші не на той номер і не знаєте, як повернути помилковий платіж Теле2.

Відправити маячок з Теле2

118номер_телефона Номер телефону в 10-значному форматі.

Що ж робити в тому випадку, якщо потрібно зателефонувати, а грошей немає? Не варто впадати у відчай, адже оператор Теле2 приготував цілий пакет послуг, що дозволяють залишатися на зв'язку практично в будь-якій фінансовій ситуації.До цього пакета входить і така цікава послуга, як Маячок. Назва ця офіційна, хоча багато абонентів вважають, що це послуга Передзвони мені від Теле2. Але насправді вона називається саме Маячком. І за допомогою нашого огляду ви зможете отримати максимум інформації про цю послугу.

Як відправити Маячок

Якщо на рахунку немає коштів, не потрібно вдарятися в паніку, адже ви завжди можете попросити іншого абонента зателефонувати на ваш номер. Як надіслати запит Передзвони мені з Теле2? Для цього вам потрібно запам'ятати одну просту USSD-команду - 118номер_телефона Підставивши в команду номер абонента, що викликається, ви зможете надіслати йому запит з проханням передзвонити. Запит надійде іншому абоненту як SMS з наступним текстом – «Вас терміново просить передзвонити абонент номер_телефона». Після цього на ваш телефон прийде повідомлення про кількість безкоштовних маячків.

Приклади команд на номери різних операторів:

  • 1189281234567 - надсилаємо запит на Мегафон;
  • 1189181234567 - надсилаємо маячок на номер МТС;
  • 1189511234567 – так надсилається запит передзвонити на номер Теле2.

Як із Теле2 відправити маячок на номер іншого оператора? Тут потрібно пояснити, що надіслати запит із проханням передзвонити можна на будь-який російський номер (мобільний). При цьому формат команди, що відправляється, не змінюється. А ось відправляти маячки на номери закордонних операторів не вийде – цей функціонал мережею Теле2 не підтримується. У такому разі оператор надає можливість отримати на свій рахунок невелику суму для здійснення дзвінка. Про те, як взяти Обіцяний платіж на Теле2, читайте у нашому спеціальному огляді.

Умови використання послуги

Послуга Маячок гранично проста у використанні. Вона не вимагає підключення і доступна кожному абоненту всіх систем розрахунків.Головне, запам'ятати синтаксис команди, що дозволить завжди залишатися на зв'язку зі своїми друзями та родичами. Але деякі умови тут все-таки є.

Саму послугу можна назвати умовно-безкоштовною – абонентської плати вона не передбачає Але потрібно пам'ятати про те, що кількість безкоштовних маячків складає всього60 шт на місяць, але не більше 5 шт./доба Як правило, цього цілком достатньо, тому що залишатися без коштів щодня доводиться далеко не кожній людині – є багато способів поповнити свій рахунок.

Відправка маячків не тарифікується, а скористатися послугою можна лише в тому випадку, якщо баланс впав нижче 5 рублів. Нагадаємо, що при нульовому балансі автоматично включається можливість здійснювати дзвінок за рахунок друга – так працює безкоштовна послуга «Інформер», про яку ми вже розповідали. Послуга Маячок від Теле2 буде корисною і в роумінгу, де вхідні дзвінки можуть бути безкоштовними.І в цьому випадку легше попросити абонента передзвонити, ніж дзвонити йому самому.