Тариф «Чорний» Теле2

Anonim

Оператор стільникового зв'язку Теле2 пропонує своїм абонентам досить цікаві та недорогі тарифні плани, що включають інтернет-трафік, хвилини дзвінків та SMS. Це звані пакетні тарифи, розраховані активних користувачів. Приклад таких тарифних планів є тариф «Чорний» від Теле2. Він орієнтований на тих, кому потрібен внутрішньомережевий безліміт та невелика кількість інтернет-трафіку.

В рамках даного огляду ми постараємося дати максимально докладну інформацію про цей тариф. Також ми розповімо, як дізнатися про залишок трафіку на тарифі «Чорний» від Теле2 і як перейти на цей тариф з інших тарифних планів.

Опис тарифу «Чорний» на Теле2

Тариф «Чорний» від Теле2 є класичною пакетною пропозицією для тих, хто хоче отримати максимум послуг за невелику абонентську плату. До нього входять такі послуги, як безліміт на всі номери Теле2 в Росії, 2 Гб інтернет-трафіку та 200 SMS по країні а всі інші виклики обійдуться абонентам в 1, 5 руб./хв.

Таким чином, це чудовий тариф для тих, хто вважає за краще спілкуватися всередині мережі і періодично виходити в інтернет зі свого мобільного телефону або смартфона. Що стосується SMS, то їх відправка на місцеві номери понад обійдеться абонентам в 1, 5 руб/шт. Надсилання повідомлень на інші російські номери понад пакет коштуватиме 2, 5 рубля. Вартість відправки MMS становить 6, 5 рублів. Міжмісто по Росії на тарифі «Чорний» понад пакет складає всього 1, 5 руб./хв.

Скільки коштуватимуть хвилини та SMS за кордон

  • Відправка SMS – 5, 5 руб./шт;
  • Дзвінки на будь-які номери країн СНД – 30 руб./хв;
  • Дзвінки в країни Балтії та в європейські країни – 49 руб./хв;
  • Виклики за іншими напрямками – 69 руб./хв.

До речі, абонентська плата на тарифному плані «Чорний» складає 199 руб. / Місяць. Списання абонентської плати здійснюється щомісяця, в день підключення або переходу на тариф.

Як підключити тариф «Чорний» на Теле2

Для того щоб перейти на тариф «Чорний» від Теле2, слід відвідати Особистий кабінет, вхід до якого знаходиться на офіційному сайті оператора. Якщо доступ в інтернет відсутній, можна скористатися USSD-командою 6301 або зателефонувати на сервісний номер 630. Вартість підключення на тариф «Чорний» складе 0 рублів.

Інтернет на тарифі «Чорний»

Як підключити інтернет на тарифі Чорний від Теле2? Нічого додатково підключати не потрібно – тариф включає 2 Гб інтернет-трафіку Після вичерпання даного пакета доступ до мережі обмежується. Щоб перевірити трафік на тарифі «Чорний» від Теле2, слід скористатися USSD-командою 1550. Якщо пакет трафіку вичерпався, але вам потрібен доступ в інтернет, скористайтесь опціями «Додати трафік» Але і двох гігабайт цілком достатньо для спілкування в соціальних мережах і месенджерах, а також для періодичної перевірки пошти та серфінгу.

Відгуки користувачів про тариф

Аналіз відгуків про тариф «Чорний» від Теле2 показав, що це цілком чесна і гідна пропозиція, що включає великий обсяг послуг. Крім того, оператор зарекомендував себе тим, що не нав'язує жодних платних послуг. Тариф «Чорний» досить добре збалансований – для невимогливих абонентів він стане оптимальним варіантом.Що стосується негативних відгуків, то вони здебільшого пов'язані із зоною покриття оператора Теле2.