Тариф «Фіолетовий» від Теле2

Anonim

Теле2 є оператором-дискаунтером і може запропонувати своїм клієнтам найнижчі розцінки на зв'язок, якщо порівнювати з пропозиціями від інших операторів. Сьогодні в мережі пропонується безліч цікавих тарифів, що відрізняються доступною вартістю послуг. І найпривабливішим з них є Фіолетовий тариф, що діє для економних абонентів з Краснодара, Краснодарського краю і республіки Адигея. Він підходить для тих, хто хоче витрачати мінімум коштів на стільниковий зв'язок. Розберемо цей тариф докладніше.

Опис тарифу Фіолетовий від Теле2

Тариф Фіолетовий від Теле2 пропонує абонентам приємний бонус – це 30 хвилин безкоштовних розмов на всі місцеві мобільні та міські номери на добу.Для тих, хто розмовляє телефоном менше півгодини на день, тариф «Фіолетовий» стане ідеальним, оскільки витрати будуть мінімальними. Всі інші хвилини коштують досить дорого, але їхня висока вартість компенсується безкоштовними хвилинами.

Щодо пакетів SMS та інтернет-трафіку, то їх тут немає, а сам тариф не передбачає стягнення абонентської плати. Також розгляньте тариф «Рожевий» від Теле2 - він надає схожі умови, але може стати вигіднішим саме для вашого випадку.

Ціни на тарифі Фіолетовий

Які розцінки на дзвінки на тарифному плані «Фіолетовий»? Після вичерпання безкоштовного пакету, всі наступні хвилини на місцеві дзвінки тарифікуватимуться по 99 копійок до кінця дня. З настанням нової доби абоненту буде надано ще 30 безкоштовних хвилин. Що стосується розцінок на SMS, то повідомлення на місцеві номери коштуватимуть по 99 копійок.

Потрібно відправити SMS за межі регіону на якийсь російський номер? Таке повідомлення обійдеться абоненту 2, 5 рубля.Якщо необхідно відправити SMS в іншу країну, воно буде коштувати 5 рублів. Вартість вихідного MMS становитиме лише 4 рубля. Якщо ваш телефон з якоїсь причини відмовляється надсилати SMS-повідомлення, то обов'язково перевірте, чи правильно вказано номер СМС-центру Теле2 на вашому телефоні.

Мобільний Інтернет на тарифі Фіолетовий від Теле2 не можна назвати вигідним. Як уже говорилося, включеного пакета трафіку тут немає. Тому абонентам доведеться задовольнятися помегабайтною тарифікацією. Для того щоб знизити вартість трафіку, рекомендується скористатися однією з інтернет-опцією. Оператор Теле2 пропонує з цією метою опцію «Інтернет з телефону», що помітно знижує вартість доступу до мережі. Що стосується дзвінків по Росії та в зарубіжні країни, то вони тарифікуються наступним чином:

  • Вартість дзвінків на номери Теле2 інших регіонів – 3 руб./хв;
  • Вартість дзвінків у сусідню Ростовську область становить 2 руб./хв;
  • Дзвінки на інші російські телефони, як мобільні, так і стаціонарні, складе 9, 90 руб./хв;
  • Дзвінки до країн СНД обійдуться в 20 руб./хв;
  • Дзвінки в країни Балтії та в Європу коштують 35 руб./хв;
  • Виклики до Канади та США тарифікуються по 35 руб./хв;
  • Дзвінки в інші країни обійдуться в 65 руб./хв;
  • Виклики на супутникові номери коштують традиційно дорого – по 240 руб./хв.

Як перейти на тариф Фіолетовий від Теле2

Ми вже не раз говорили, що переходити з тарифу на тариф і керувати послугами та опціями найзручніше за допомогою Особистого кабінету Теле2. Саме там і можна перейти на Фіолетовий тариф. Якщо доступ до Особистого кабінету відсутній, виконайте перехід шляхом відправки USSD-команди 63010 або шляхом дзвінка на сервісний номер 630.Якщо протягом останніх 30 днів зміна тарифу не здійснювалася, то поточний перехід буде безкоштовним. В іншому випадку, вартість перемикання на тариф Фіолетовий складе 70 рублів.

Відгуки про тариф

Абонентські відгуки про тариф «Фіолетовий» від Теле2 здебільшого позитивні Радує приємна тарифікація та відмінне доповнення у вигляді 30 безкоштовних хвилин на день. Не менший захват у абонентів викликає відсутність платних послуг, що нав'язуються, ніж грішать деякі інші російські оператори зв'язку. Тим не менш, нарікання все-таки є, але вони стосуються переважно зони покриття Теле2.