Як заблокувати номер (симку) Теле2

Anonim

Втрачений або вкрадений телефон повинен бути негайно заблокований - інакше зловмисник або злодій зможуть швидко спустошити рахунок. До того ж, у багатьох абонентів до номерів прив'язані банківські картки, що ще більше посилить ситуацію, що склалася. Можливість блокування номера передбачена у всіх операторів зв'язку, у тому числі й у Теле2. Користуючись цією можливістю, абоненти зможуть убезпечити себе від великих витрат у разі втрати чи крадіжки мобільного телефону. Спробуймо розібратися, як заблокувати номер телефону Теле2 і що для цього потрібно.

Що потрібно робити, якщо ви втратили телефон

Отже, як заблокувати сімку Теле2, якщо телефон вкрали або він просто загубився? У цьому випадку необхідно відразу дістатися до будь-якого телефону і зателефонувати в службу підтримки Теле2 - це найшвидший спосіб заблокувати номер. На території Санкт-Петербурга та Ленінградської області це робиться шляхом дозвону на номер номер 611 з телефонів Теле2 або на номер +7-812-989-00-22 з міських та інших мобільних телефонів У Москві дзвонимо на той же 611 або на +7-496-97-97-611. Додзвонитися в довідкову можна навіть з вуличних телефонів, тому федеральний номер підтримки потрібно пам'ятати напам'ять.

Дозвонившись до довідкової служби, необхідно представитися або назвати кодове слово. Слід розуміти, що якщо ваш номер оформлений на іншого абонента (друга, родича, знайомого), то блокування буде неможливим. У крайньому випадку потрібно знати хоча б кодове слово, призначене на даний номер. А найкраще заздалегідь сходити зі справжнім власником номера у найближчий офіс обслуговування та переоформити номер на себе – завдяки цьому ви завжди зможете отримувати технічну підтримку у повному обсязі та блокувати SIM-карту тоді, коли вам це знадобиться.

Назвавши консультанту довідкової служби свої паспортні дані або кодове слово, потрібно підтвердити свої наміри, після чого номер буде заблокований – злодій чи зловмисник більше не зможуть скористатися вашим номером, оскільки додзвон і використання інших послуг зв'язку будуть неможливими.

Всі способи заблокувати сімку Теле2

Не знаєте, де знайти телефон для додзвону в довідкову Теле2? Спробуйте заскочити в найближчий салон зв'язку і попросити там телефон для дозвону в службу підтримки – консультанти в салонах часто йдуть на такі поступки, хоча це і не стосується їх прямого обов'язків. Якщо салонів поблизу немає, слід знайти таксофон або забігти в гості до друзів

Пропажа телефону виявилася тільки вдома? Тоді ви можете заблокувати номер Теле2 через інтернет, скориставшись Особистим кабінетом – тут є розділ «Добровільне блокування», де ви зможете тимчасово заблокувати свій номер телефону.

Як заблокувати сімку Теле2, якщо доступ в інтернет відсутній, так само, як і немає можливості зв'язатися з довідковою службою? У цьому випадку слід відправитися до найближчого офісу обслуговування абонентів Теле2, прихопивши з собою паспорт або інший документ, що засвідчує особу. Тут ви зможете не тільки заблокувати свій номер, але й одразу отримати дублікат SIM-карти Теле2.

До речі, заблокувати номер в офісі обслуговування можна і за нотаріальною довіреністю від справжнього власника (якщо номер оформлений не на вас).

Що робити далі із заблокованим номером

Номер заблокований – що робити далі? Потрібно отримати дублікат SIM-карти, звернувшись до найближчого офісу обслуговування Теле2 (або до найближчого салону зв'язку, де продаються дублікати). Як тільки SIM-карта буде відновлена, ви зможете продовжити користуватися послугами зв'язку – баланс особового рахунку буде не тільки збережений, але й примножений, оскільки вартість комплекту відновлення (50 рублів) буде повністю зарахована на рахунок.Що стосується старої SIM-карти, то відразу після блокування вона стане неактивною.