Послуга Теле2 «Голосова пошта»

Anonim

Голосова пошта від Теле2– це цікава послуга, що дозволяє не пропускати дзвінки та отримувати інформацію від абонентів, що телефонують, у вигляді коротких мовних записів. Грубо кажучи, це автовідповідач з функцією запису, що працює тоді, коли телефон абонента знаходиться поза зоною дії мережі. У цій статті ми спробуємо розібратися, як працювати з цією послугою та як налаштувати свою голосову скриньку.

Опис послуги

Отже, як працює «Голосова пошта»? Якщо абонент перебуває поза зоною дії мережі або його мобільний телефон вимкнено, всі виклики автоматично переправляються на «Голосову пошту».Тут абонент почує вітання автовідповідача Теле2, після чого йому буде запропоновано записати голосове повідомлення.

Тривалість одного повідомлення обмежена в мережі Теле2 30 секунд. Як тільки телефон абонента знову з'явиться в мережі, йому прийде SMS-повідомлення з інформацією про те, що в голосовій скриньці є нові повідомлення від тих чи інших абонентів. Також у повідомленні буде міститься інформація про час і дату дзвінка.

Для прослуховування голосових повідомлень необхідно зателефонувати на номер «Голосової пошти» та ввести там відповідну команду:

  • Цифра 1 – прослуховування попередніх повідомлень;
  • Цифра 2 – прослуховування поточного повідомлення;
  • Цифра 3 – прослуховування наступного повідомлення;
  • Цифра 4 – автоматичне прослуховування всіх наявних повідомлень;
  • Цифра 6 – видалення поточного запису;
  • Цифра 8 – архів повідомлень;
  • Цифра 9 – видалення всіх повідомлень у голосовій поштовій скриньці.

Натискаючи ті чи інші цифри, ми можемо керувати голосовою скринькою, працюючи з отриманими повідомленнями.

А А ще «Голосова пошта» поєднується з послугами переадресації Теле2. Тобто, якщо ми встановимо умовну переадресацію, то зможемо переправляти всіх абонентів на «Голосову пошту» не лише в момент відсутності телефону в мережі (номер недоступний), а й за іншими умовами – за зайнятістю чи відсутністю відповіді. Це значно розширює можливості послуги, роблячи її зручнішою. Але треба пам'ятати, що якщо переадресація стоїть на інші номери, то «Голосова пошта» не працюватиме.

Які ще налаштування реалізовані в «Голосовій пошті»? Тут є налаштування привітання – тобто ми можемо позбутися стандартного привітання і записати щось своє.Для роботи з привітаннями необхідно набрати команду 1, зателефонувавши на номер Голосової пошти. Після цього нам будуть доступні наступні команди

  • Цифра 0 – допомога із запису;
  • Цифра 1 – старт запису;
  • Цифра 2 – завершення запису;
  • Цифра 3 – прослуховування привітання;
  • Цифра 4 – збереження записаного привітання;
  • Цифра 5 – вихід, зміни не зберігаються;
  • Символ(зірочка) – відновлення стандартного вітання;
  • Символ(решітка) – вихід з режиму роботи з привітаннями, записи не зберігаються.

Що ще цікавого можна розповісти про Голосову пошту Теле2? Кількість голосових повідомлень тут обмежена – максимум 20 записів по 30 секунд кожне Всі отримані повідомлення зберігаються 20 діб, а SMS-повідомлення доставляються протягом 24 годин, після чого видаляються.

Номер голосової пошти на Теле2

Для роботи з голосовою поштою використовується короткий номер 600 Але він працює тільки тоді, коли ми перебуваємо в домашній мережі. Якщо ж ми знаходимося у роумінгу, потрібно користуватися номером +79774343600 До речі, на цей же номер встановлюється переадресація (за потреби).

Вартість голосової пошти на Теле2

Яка вартість «Голосової пошти» від Теле2? Абонентської плати тут немає, а вартість дзвінків на номери 600 та +79774343600 залежить від тарифного плану абонента. У роумінгу Теле2 діють стандартні роумінгові розцінки.

Як підключити голосову пошту

Для підключення «Голосової пошти» необхідно набрати USSD-команду 121. Підключення здійснюється абсолютно безкоштовно. Також підключити послугу голосової пошти Теле2 ви можете в Особистому кабінеті Теле2 - як це зробити побачите відео внизу статті.

Як відключити послугу «Голосова пошта» на Теле2

Для того щоб відключити «Голосову пошту» від Теле2, необхідно відправити USSD-команду 1211 Крім того, відключити дану послугу ви можете за допомогою Особистого кабінету Теле2, що дуже зручно, тому що ви відразу зможете побачити, чи дійсно послуга відключилася (дивіться відео внизу). Після вимкнення послуги рекомендується перевірити стан переадресації.