Геопошук Теле2

Anonim

Для того щоб визначити місце розташування тієї чи іншої людини, потрібно знати тільки його номер мобільного телефону Теле2. Сам пошук реалізується за допомогою послуги «Геопошук» від Теле2, що визначає приблизні координати абонентів базових станцій. Про те, як працює ця послуга, і як визначати координати знайомих та близьких, розповість наш докладний огляд.

Також ми відразу попередимо про те, що точність роботи послуги досить низька, тому в результатах не виключені серйозні помилки Найбільше це стосується шуканим абонентам, що знаходяться на заміських територіях – там похибка пошуку може бути дуже великою.

Як працює «Геопошук» від Теле2

Послуга «Геопошук» від Теле2 працює за принципом обчислення відстані до найближчих базових станцій оператора. Встановлюючи з'єднання з телефоном, мережа аналізує силу сигналу від кількох вишок, після чого може показати можливе місце розташування людини. Потрібно відзначити, що в межах міста, при знаходженні шуканого абонента поза будівлями, точність визначення координат може бути досить високою.

Для візуального показу розташування абонента використовується портал «Геопошук Веб» від Теле2. На ньому представлена ​​детальна карта від проекту OpenStreetMap, що містить всі вулиці та об'єкти. Саме тут і будуть показуватися маркери знаходження того чи іншого абонента. У

слуга «Геопошук» від Теле2 орієнтована на тих, хто хоче бути в курсі розташування своїх рідних, близьких або друзів.Вона стане актуальною для контролю за координатами своїх дітей чи літніх родичів. До того ж, для її роботи не потрібне спеціалізоване обладнання – абонент, який шукає, може користуватися навіть найпростішим мобільним телефоном, який вміє тільки дзвонити та приймати/надсилати SMS.

Что стосується похибки, вона залежить від багатьох чинників. Наприклад, від густини забудови чи наявності в ефірі електромагнітних перешкод. У межах міста похибка визначення координат може досягати 400 метрів Якщо шуканий абонент залишить місто, то точність впаде до 1 км – це пов'язано з великими відстанями між базовими станціями оператора. Дізнатися, як відстежити абонента Теле2 іншими способами, ви можете з іншої статті.

Підключення послуги «Геопошук» від Теле2

Для того щоб підключити «Геопошук» від Теле2, слід скористатися USSD-командою 11901. Після підключення послуги можна приступати до додавання абонентів.Абонентська плата за використання «Геопошуку» складає 2 руб./добу. Причому перші 3 дні після підключення послугою можна користуватися абсолютно безкоштовно Що стосується запитів на визначення розташування абонентів, то вони не тарифікуються.

Як відключити Геопошук на Теле2

Якщо послуга визначення розташування абонентів стала непотрібною, її слід відключити. Для цього використовується USSD-команда 11900. Більше інформації про те, як відключити послуги на Теле2, ви знайдете у спеціальному детальному огляді.

Як знайти місце розташування абонента Теле2

Як користуватися «Геопошуком» від Теле2 і визначати місцезнаходження шуканих абонентів? Процес відбувається у два кроки - підключаємо саму послугу, визначаємо абонентів USSD-командою 119номер (номер вказується у форматі 79521234567). До речі, всіх абонентів можна внести до списку, щоб не запам'ятовувати і не набирати їх імена

Управління списками та подальшим пошуком абонентів зі списку здійснюється через USSD-меню 119. Визначення розташування інших абонентів здійснюється не анонімно – коли ми надсилатимемо першу команду, мережа надішле запитаному абоненту запит, який він повинен буде підтвердити (або відкинути, заборонивши визначати свої координати). Також абонент може відписатися від усіх дозволів, набравши USSD-команду 1190.

Відгуки абонентів про послугу

Реальних відгуків про «Геопошук» від Теле2 досить мало. Але навіть існуючих цілком достатньо, щоб зрозуміти, що послуга працює коректно та успішно визначає місцезнаходження шуканих абонентів. Також користувачів радує низька абонентська плата і відсутність ліміту на кількість номерів, що додаються. Якщо вас цікавлять точні метеозведення на завтрашній день, скористайтесь підпискою «Погода» - підключити та відключити прогноз погоди на Теле2 ви можете самостійно.