Тариф «Жовтий» Теле2

Anonim

Сотовий оператор Tele2 пропонує своїм абонентам кілька категорій тарифних планів. Одні з них розраховані на спілкування з будь-якими операторами зв'язку – тут найчастіше надається єдина вартість дзвінків у будь-яких напрямках. Інша категорія включає тарифні плани з абонентською платою. У такі тарифи включено великі обсяги послуг, спеціально для товариських абонентів.

Третя категорія – це тарифні плани для внутрішньомережевих дзвінків. Такою пропозицією є тариф «Жовтий» від Теле2, який діє на території Челябінська та Челябінської області. У рамках даного огляду ми поговоримо про всі особливості цієї пропозиції та розберемося у тарифікації з різних напрямків.

Опис тарифу «Жовтий» Теле2

Якщо вам потрібні недорогі внутрішньомережеві дзвінки, слід обов'язково перейти на тариф «Жовтий» від Теле2. Він передбачає знижену вартість внутрішньомережевих дзвінків з другої хвилини кожної розмови.

Вартість всіх хвилин дзвінків на номери інших операторів зв'язку не змінюється і залишається фіксованою. Потрібно зателефонувати на мобільний телефон Теле2 у Челябінській області? Перша хвилина вашої розмови обійдеться вам у 49 копійок, усі наступні хвилини – безкоштовно. Фактично, ми отримуємо довгу розмову всього за 49 копійок, що дуже вигідно для тих, кому часто потрібно дзвонити в мережі Tele2.

Щодо дзвінків на номери інших абонентів стільникового зв'язку, то вони тарифікуються по 49 коп/хв. До того ж тарифікації підлягає кожна хвилина виклику. Аналогічна тарифікація діє щодо дзвінків на стаціонарні телефони Челябінська та Челябінської області.

Пакети SMS на тарифі Жовтий від Теле2 відсутні Тому всі надіслані повідомлення тарифікуються окремо. Вартість відправки SMS на місцеві номери складе для абонентів Теле2 90 копійок, відправка SMS по Росії буде коштувати 2, 5 рубля. Вартість SMS за будь-якими іншими напрямками (по всьому світу) становить 5 рублів, вартість відправки MMS – 5 рублів.

Яка вартість дзвінків по міжгороду та в інші країни? Про це повідає наступний список:

  • Виклики на загальноросійські номери Теле2 – 2 руб./хв;
  • Виклики по Росії на номери інших операторів зв'язку – 9 руб./хв;
  • Дзвінки до країн СНД – 20 руб./хв;
  • Виклики до країн Балтії та Європи – 35 руб./мин;
  • Виклики до Канади та США – 35 руб./хв;
  • Дзвінки в інші країни – 60 руб./хв.

Тут ми бачимо стандартні розцінки на міжмісто та міжнародний зв'язок. Для вигідних міжнародних та міжміських дзвінків передбачено тариф «Зелений» Теле2.

Як перейти на тариф «Жовтий» від Теле2

Цей тариф перебуває в архіві, перехід на нього закритий. Спробуйте підібрати для себе найбільш підходящий тарифний план.

Інтернет на тарифі «Жовтий»

Пакети трафіку на тарифі Жовтий від Теле2 не надаються, а помегабайтна тарифікація складає 6, 5 руб. / Мб. Розцінки не дуже вигідні, але кожен абонент може підключити до свого номера додаткові послуги:

  • Інтернет з телефону;
  • День у мережі;
  • Безлімітна Opera Mini;
  • Портфель інтернету;
  • Валіза інтернету та багато інших.

Підключаючи додаткові пакети трафіку, ви зможете отримати недорогі внутрішньомережеві виклики та доступний вихід в інтернет за більш розумною ціною.

Відгуки користувачів про тариф

Переглядаючи відгуки про тариф Жовтий від Теле2, ми можемо зазначити, що практично всі абоненти цілком задоволені пропонованими розцінками на всі послуги зв'язку, особливо , дзвінки всередині мережі. Що стосується невдоволень з приводу дорожчих дзвінків на номери інших операторів, то тут потрібно відповідальніше підійти до вибору тарифу – Жовтий орієнтований виключно на внутрішньомережеві виклики. Можливо, вас зацікавить тариф Рожевий від Теле2, який детально розглядається в окремому огляді.