Кредитна карта Теле2

Anonim

Кредитні картки є вигідним платіжним засобом. Вони надає своїм власникам гнучкі кредитні умови та такий унікальний бонус, як безвідсотковий період використання позикових коштів. За аналогічних умов надаються кредитні картки Tele2 – Tinkoff, доступні всім абонентів Теле2 та інших осіб. Кредитна карта Tele2 – Tinkoff орієнтована на тих, хто часто робить покупки За кожну покупку власники карток отримують від Теле2 бонусні бали, які можна витратити на будь-які покупки на сайті оператора.

На довершення до цього, власники карток отримують доступ до зручної системи інтернет-банкінгу, за допомогою якої вони зможуть керувати своїми коштами та здійснювати платежі.При активації картки кожен власник відразу отримує 300 бонусних балів. Які інші переваги кредитних карток Tele2 – Tinkoff?

  • Безвідсоткове поповнення карток – ми можемо поповнити свою картку без комісії, у більш ніж 300 тисяч пунктів поповнення по всій Росії;
  • Великий кредитний ліміт - до 300 тисяч рублів. Цього вистачить на будь-які покупки, навіть найбільші;
  • Низька вартість річного обслуговування та можливість підключення SMS-банку.

Користуючись кредитною карткою від Tele2, ми отримуємо гнучкі інструменти для управління своїми коштами та для здійснення покупок. До речі, користуватися карткою дуже легко - крім стандартного контактного чіпа, тут є бездротовий чіп, що дозволяє проводити операції оплати в безконтактному режимі (кількість точок, що приймають такі картки, постійно зростає). Оплата товарів та послуг здійснюється безвідсотково, тоді як за зняття готівки доведеться платити.Таким чином, карта підійде тим, хто вважає за краще розплачуватись нею в магазинах.

Тарифи на використання карти

Давайте розглянемо тарифи на використання кредитної картки Теле2. Насамперед ми розберемося з бонусною програмою. Однією бонусною одиницею є 1 карбованець. За кожну покупку на сайті Теле2 на бонусний баланс нараховуються 3% від суми покупки. За аналогічну операцію у будь-яких інших місцях нараховується 1%. Тобто, за кожну витрачену 1000 рублів ми отримуємо 10 або 30 бонусних балів.

Вартість річного обслуговування складає 590 рублів, оплата за покупку по картці - безкоштовно, оплата за зняття готівки в банкоматі (будь-якому) - 390 рублів + 2, 9%. Щомісячний платіж карткою становить трохи більше 8% від поточної заборгованості, а мінімальний розмір платежу становить 600 рублей.

Найголовніше питання, яке цікавить багатьох майбутніх власників кредитних карток Теле2 – яка відсоткова ставка? Вона варіюється від 24, 9% до 45, 9% річних за будь-якими операціями.Безвідсотковий період за карткою становить до 55 днів – у цей час кредитними коштами можна користуватися абсолютно безкоштовно Оплата за SMS-банк становить 59 руб./міс. і не користуватися.

Торкнемося і неприємних моментів – штрафів за несплату мінімальних платежів. Якщо несплата було здійснено вперше, то розмір штрафу становитиме 590 рублів. За друге порушення передбачено штраф у розмірі 1% від поточної заборгованості + 590 рублів. За третій та наступні пропуски платежів штраф складе 2% від заборгованості + 590 рублів.

Подробиці про інші тарифи на використання кредитних карток Теле2 можна отримати на офіційному сайті оператора. Але для щоденного використання картки достатньо знань тарифів, описаних у нашому огляді.

Умови отримання кредитної картки Теле2

Для того щоб отримати кредитну картку від Теле2, потрібно заповнити онлайн-заявку і відправити її до банку, оскільки кредитних офісів у банку Тінькофф немає.Кожна заявка підлягає розгляду, про його результати ми будемо сповіщені SMS-каналом. Якщо результат розгляду буде позитивним, то ми зможемо отримати свою кредитну картку вже через 2-3 дні – вона буде доставлена ​​кур'єрською службою.

Онлайн заявка на кредитну картку Теле2

Кожна людина може оформити кредитну картку Теле2 онлайн, заповнивши відповідну заявку на сайті http://creditcard.tele2.ru/. Форма замовлення складається з багатьох полів, обов'язкових до заповнення – тут вказуються дані з місця роботи, паспортні дані, номер телефону, адреса електронної пошти та багато іншого.

Відгуки про кредитку Tele2

Відгуки про кредитні картки Теле2 свідчать про часте нерозуміння того, як працюють кредитні картки та на яких умовах надаються кредитні кошти. Через це багато власників карток залишають у мережі негативні відгуки. У той же час, на відповідних ресурсах є і позитивні оцінки.

Ми ж можемо дати наступний відгук – якщо уважно розібратися у всіх тонкощах та умовах надання кредитних карток Tele2 – Tinkoff, то ми отримаємо відмінний платіжний засіб з низькою процентною ставкою та приємними бонусами. До того ж, для отримання картки не потрібно відвідувати банк, а це вже великий плюс. Тішить і можливість поповнити рахунок картки без комісії.