Тариф «Зелений» Теле2

Anonim

Тарифні плани оператора-дискаунтера Tele2 розраховані на різну аудиторію. Наприклад, в активі оператора присутні пакетні тарифи, що включають дзвінки, SMS і інтернет-трафік. Також є пропозиції без абонентської плати – тут усі послуги оплачуються в міру їхнього витрачання, що дуже вигідно для економних абонентів Теле2. Ще одна категорія – це тарифні плани, розраховані на тих, кому потрібно дзвонити міжгородом або навіть за кордон.

Типовим представником даної категорії є тариф «Зелений» від Теле2, орієнтований на дзвінки в далекий Узбекистан та деякі інші країни за вигідними розцінками.Але це ще не все – тут нам пропонуються вкрай дешеві місцеві дзвінки на номери Теле2. Давайте розглянемо цю пропозицію більш детально.

Опис тарифу «Зелений» Теле2

Тарифний план Зелений від Теле2 буде вигідним двом категоріям абонентів:

  • Економним - найчастіше здійснюючим виклики всередині мережі;
  • Приїжджимо з Узбекистану та деяких інших країн, які бажають мати надійний і недорогий зв'язок зі своєю батьківщиною.

Якщо ви ставитеся до абонентів з цих категорій, це тариф Зелений стане для вас дійсно вигідною та цікавою пропозицією. Тариф «Зелений» не містить абонентської плати та передбачає щохвилинну тарифікацію викликів. Яких-небудь пакетів хвилин, SMS та інтернет-трафіку тут не передбачено. Натомість є недорогі внутрішньомережеві дзвінки – перша хвилина коштує 45 копійок, усі наступні хвилини – безкоштовно.

Така тарифікація поширюється на всі місцеві дзвінки абонентам Теле2. Що стосується дзвінків на номери інших місцевих мобільних та стаціонарних операторів, то вони тарифікуються по 0, 95 руб./хв.

А ось виклики на загальноросійські номери Теле2 обійдуться нам в 2 руб./хв – теж не дуже дорого.

Виклики по внутрішньоросійському міжміську – 4, 9 руб./хв.

Яка вартість відправки SMS та MMS на тарифі Зелений? Відправка SMS на місцеві номери коштуватиме абонентам 1, 5 рубля, на інші російські номери – 2, 5 рубля, відправка MMS коштує 6 рублів. А ось відправка SMS за кордон коштуватиме 3, 40 руб., Що трохи менше, ніж на інших тарифах.

Про міжнародні дзвінки слід поговорити окремо. Але на цьому перелік країн зі зниженою вартістю викликів не закінчується. Дивимося нижче:

  • Виклики в Узбекистан – 4, 90 руб./хв;
  • Виклики до Киргизстану та Туркменістану – 12 руб./хв;
  • Виклики до Казахстану та Таджикистану – 7, 5 руб./хв;
  • Дзвінки в інші країни СНД – 30 руб./хв;
  • Дзвінки в країни Балтії та Європу – 49 руб./хв;
  • Виклики в інші країни світу – 69 руб./хв.

Міжнародний зв'язок із найближчими до нас країнами дійсно дуже вигідний.

Як підключити тариф «Зелений» на Теле2

Представлений тарифний план знаходиться в архіві, перехід на нього неможливий.

Інтернет на тарифі «Зелений»

Як уже говорилося, жодних пакетів інтернет-трафіку на тарифі Зелений немає. Вартість 1 Мб прийнятих/надісланих даних становить 6, 5 рублів. Для зниження вартості трафіку слід скористатися додатковими опціями:

  • День у мережі;
  • Безлімітна Opera Mini;
  • Інтернет з телефону;
  • Пакет інтернету;
  • Портфель інтернету;
  • Валіза інтернету.

Дані опції надають абонентам вигідні пакети інтернет-трафіку, роблячи спілкування через мережу дешевшим. Найпростіше підключати опції через Особистий кабінет Теле2.

Відгуки користувачів про тариф

Аналіз відгуків абонентів про тарифний план Зелений від Теле2 показує вигідність цієї пропозиції. Людям подобаються низькі тарифи на місцевий зв'язок та доступні розцінки на міжнародні напрямки. Негативу додає лише той факт, що в деяких регіонах цей тариф пропонує зовсім інші умови, що спричиняє деяку плутанину.