Помилковий платіж Теле2

Anonim

Всі оператори мобільного зв'язку надають своїм абонентам можливість проведення коригування платежів. Якщо ви помилилися при наборі свого номера Теле2 у платіжному терміналі, ви можете звернутися за допомогою до оператора. Як повернути помилковий платіж на Теле2? Про це ми докладно розповімо у нашому огляді. Повернути кошти ми можемо двома способами:

  • Звернувшись до довідкової служби;
  • Звернувшись до найближчого офісу обслуговування.

Давайте розглянемо обидва способи коригування помилкових платежів.

Ви відправили гроші не на той номер

Якщо ви примудрилися відправити гроші на чужий номер, не варто впадати у відчай – помилку можна виправити. Для цього достатньо мати при собі касовий чек, у якому зазначаються дані платежу. Якщо чека немає, з думкою про переоформлення платежу можна відразу розлучитися.

Якщо ж чек є, беремо в руки телефон і телефонуємо за номером 611, до довідкової служби Теле2. Як тільки ви поєднаєтеся з консультантом, озвучте йому свою проблему. Оператор запросить докладні дані про платеж – помилковий номер, правильний номер, дата та час проходження платежу, платіжна платформа (на чеках завжди вказується інформація про належність терміналу/банкомату до будь-якої організації). Якщо все буде вірно, консультант складе заявку на коригування платежу – через деякий час помилковий платіж буде повернуто і зараховано на ваш рахунок.

До речі, оператор Теле2 гарантує зарахування платежів на мобільні рахунки протягом 24-х годин.Навіть якщо номер у чеку буде вказано правильно, платіж може бути зарахований із затримкою. Інформація про це прописується у договорі надання послуг рухомого радіотелефонного зв'язку. Також потрібно пам'ятати, що затримку може забезпечити і сама платіжна платформа – якщо номер на чеку вказано правильно, а грошей на рахунку все ще немає, спробуйте зателефонувати за номером, вказаним на касовому чеку, щоб дізнатися про причини затримки.

Якщо в коригуванні платежу по телефону довідкової служби буде відмовлено, наприклад, занадто багато помилок при наборі номера, зверніться до офісу оператора Теле2. З собою потрібно прихопити паспорт та касовий чек. Без чека проведення платежу буде скрутним. В офісі обслуговування потрібно буде написати заяву про коригування платежу. Сюди прикладається копія касового чека. Після перевірки всіх даних помилкову суму буде переведено на правильний номер телефону.

Якщо ви оберете спосіб повернення коштів шляхом зарахування на банківську картку або рахунок, то зможете зняти гроші з сім-карти Теле2 готівкою в банкоматі. Не слід затримуватися з поданням заяви, оскільки згодом повернення платежу стане скрутним.

Вам прийшли гроші помилково

Ми вже знаємо, як повернути помилковий платіж на Теле2. Залишилося розібратися, що робити, якщо на ваш номер надійшов чийсь помилковий платіж? Не потрібно вставати з дивана і бігти в офіс оператора – його консультанти не мають поняття, хто і коли помилився при проведенні платежу. Вони дізнаються про це лише в тому випадку, якщо до них звернеться абонент, який здійснив помилку. У вашому випадку є два варіанти розвитку подій:

  • Потерпілий внаслідок власної помилки абонент звертається до офісу оператора, де йому роблять коригування помилкового платежу. У результаті з вашого рахунку буде списано відповідну суму;
  • Потерпілий внаслідок власної помилки абонент зателефонує вам і попросить переказати гроші на правильний номер. Перед цим слід уважно перевірити факт проходження даного платежу – іноді шахраї надсилають повідомлення про поповнення рахунку з «лівих» номерів, тим самим змушуючи вас зробити непоправну помилку.

Отримати інформацію про останні зарахування можна в «Особистому кабінеті» Теле2. А щоб застрахувати себе від помилок під час поповнення свого рахунку, запишіть у свою телефонну книгу USSD-команду 201 - вона покаже ваш правильний номер телефону.