Як взяти довірчий платіж на Теле2

Anonim

У деяких ситуаціях ми стикаємося з відсутністю можливості поповнити свій рахунок. Наприклад, не можемо вирватися з робочого місця, а зв'язок потрібний як ніколи. Трапляється і таке, що ми по неуважності відправили гроші не на той номер і не знаємо, як повернути помилковий платіж Теле2. Що ж робити у цій ситуації? В цьому випадку нам допоможе довірчий платіж від Теле2 – саме так називають послугу «Обіцяний платіж» деякі абоненти. Суми, що надаються в рамках послуги, невеликі, зате таке поповнення рахунку допоможе залишатися на зв'язку. Главное – бути активним абонентом Теле2, щоб мережа могла зарахувати якнайбільше коштів.

Взяти довірчий платіж на Теле2

1221

Нагадаємо, що при нульовому балансі автоматично включається послуга, що дозволяє здійснювати дзвінок за рахунок друга – це послуга «Інформатор», про яку ми вже розповідали раніше. А зараз давайте розберемося, як взяти довірчий платіж на Теле2 і які умови надання послуги «Обіцяний платіж».

Як взяти довірчий платіж

Послуга «Обіцяний платіж» здатна виручити абонента у скрутній ситуації, коли той не може поповнити рахунок. Вона доступна лише абонентів передоплатних тарифних планів і дозволяє поповнити рахунок у сумі від 50 до 300 рублів. Термін надання коштів варіюється від 3 до 7 діб. Усього абонентам доступні 4 суми:

  • 50 рублів на 3 дні;
  • 100 рублів на 3 дні;
  • 200 рублів на 5 днів;
  • 300 рублів на 7 днів.

Працює послуга в такий спосіб – абонент активує обіцяний платіж, після чого його рахунок поповнюється на певну суму. Протягом зазначеного терміну абонент має внести свої кошти на рахунок, оскільки наприкінці терміну з нього буде списана сума довірчого платежу та комісія за його надання

Таким чином, користуючись послугою надання довірчого платежу, ми завжди можемо залишатися на зв'язку. Засоби, що виділяються, можуть бути витрачені на будь-які послуги – дзвінки, інтернет, відправку SMS та MMS. Але це кошти не можна передати іншому абоненту. Давайте поговоримо про умови надання послуги довірчого платежу на Теле2.

Умови надання послуги

Взяти «Обіцяний платіж» на Теле2 може будь-який абонент, який користується послугами оператора понад 60 днів. Сума платежу залежить від терміну обслуговування абонента (з моменту укладання договору на поточному номері), а також його фінансової активності.Право отримання суми в 50 рублів мають особи, користуються послугами зв'язку понад 60 днів. Для суми в 100 рублів цей термін має бути більше 120 днів, для суми в 200 рублів - більше 180 днів, для суми в 300 рублів - більше 365 днів.

Також при визначенні доступної суми враховуються й витрати того чи іншого абонента. Користуючись послугою «Обіцяний платіж», нам потрібно пам'ятати про одне обмеження - отримати довірчий платіж можна тільки в тому випадку, якщо залишок коштів на рахунку становить від -30 рублів. Якщо заборгованість становить більш ніж -30 рублів, то активація послуги буде неможлива

Як дізнатися про доступну суму довірчого платежу на Теле2? Для цього не потрібно дзвонити до довідкової служби або заходити до Особистого кабінету. Отримання суми довірчого платежу здійснюється за допомогою USSD-команди 122 - на екрані буде показано максимальну суму та термін її надання.

Тепер давайте розберемося – а як отримати довірчий платіж на Теле2? Для цього слід записати у свою телефонну книжку просту USSD-команду 1221. Після набору команди на рахунок буде зараховано максимально доступну суму. Послуга "Обіцяний платіж" від Теле2 передбачає стягнення комісії за використання платежу. Розмір комісії залежить від суми, що надається. За платіж у 50 рублів комісія складе 5 рублів, за платіж у 100 рублів комісія складе 10 рублів, за платіж у 200 рублів – 20 рублів, за платіж у 300 рублів – 30 рублів.