Чому знімають гроші з Теле2

Anonim

Багато абонентів Теле2 періодично спостерігають пропадання коштів зі своїх особових рахунків. Чому таке взагалі може відбуватися? Невже оператор справді «краде» гроші у своїх клієнтів? Як показує практика, збої в роботі обладнання призводять до помилкового списання коштів настільки рідко, що це багато знехтувати. У більшості випадків списання пов'язані з підключеними підписками та послугами.

Знімають гроші на Теле2? Тоді як відключити непотрібні опції та підписки.

Як дізнатися, за що знімають гроші Теле2

Як ми вже говорили, випадки помилкового списання коштів з рахунків абонентів вкрай рідкісні – операторське обладнання працює дуже точно і не допускає помилок. Найчастіше у списаннях абонентської плати винні самі абоненти. Ось основні причини:

  • Абонент підключився до тарифного плану з абонентською платою, але не розуміє, чому з нього списують гроші, якщо він так і не скористався послугами зв'язку;
  • Абонент підключив собі передплату, але не розібрався з умовами її надання – в результаті почалося списання абонентської плати;
  • Абонент підключив якусь послугу чи опцію – а в результаті забув про її існування;
  • Абонент набрав якусь USSD-команду або зателефонував за сумнівним номером телефону – в результаті на номері з'являються не менш сумнівні передплати.

Окремі мобільні підписки взагалі мають на увазі наявність безкоштовного періоду. Протягом тижня (або кількох днів) вони надаються безкоштовно, а потім розпочинається списання абонентської плати. В результаті абоненти, будучи впевненими, що підписалися на безкоштовну послугу, починають щиро дивуватися – куди ж подіються гроші з теле2?

Для того, щоб дізнатися, чому знімають гроші з телефону на Теле2, ми можемо зателефонувати до довідкової служби оператора за номером 611 і поставити це питання консультанту. Той підкаже про наявність на вашому номері підключених опцій, послуг та підписок, а також допоможе з їх відключенням. Аналогічну допомогу нададуть у найближчому офісі обслуговування абонентів Теле2. Пам'ятайте, що для розгляду з консультантами вам знадобиться паспорт.

Як відключити зняття грошей на Теле2

Цілком можливо, що витік коштів пов'язаний з використанням тарифного плану з абонентською платою. У цьому випадку перевірте параметри свого тарифу за допомогою USSD-команди 107. При необхідності перейдіть на інший тариф, зателефонувавши за номером 107.

Гроші нерідко знімаються за підключені послуги, наприклад, за «Гудок» або інтернет-пакети. У цьому випадку потрібно перевірити їх наявність, набравши команду USSD 153.Команди для відключення послуг ви зможете знайти на офіційному сайті Теле2. Що стосується передплат, ви можете керувати ними за допомогою USSD-команди 189. Перевірити наявність підключених послуг, тарифів та мобільних передплат можна за допомогою «Особистого кабінету». Це найзручніший і наочний інструмент управління своїм номером. Зайдіть в «Особистий кабінет» і знайдіть там підключені послуги та підписки – ви зможете позбавитися їх парою клацань мишею. Тут же ви зможете вибрати та підключити більш відповідний тарифний план.

Запобіжні заходи

Чому знімають гроші з телефону Теле2? Насправді, оператор Теле2 вважається одним із найнадійніших. Він не нав'язує своїм абонентам послуги та опції, а також обережно ставиться до мобільних передплат. Якщо не набирати сумнівних команд і не дзвонити по сумнівних телефонах, жодних зайвих списань не буде.

Якщо ви не хочете, щоб з вашого номера списувалися гроші, дотримуйтесь таких запобіжних заходів:

  • Не скачуйте файли з файлообмінників, які просять збільшити швидкість відправкою SMS – почитавши умови надання подібних послуг, ви побачите, що ви своїми власними «не зовсім прямими» руками підключаєте до свого номера передплату з регулярним списанням абонентської плати . Надалі у крадіжці грошей ви зможете звинувачувати лише себе, але ніяк не оператора;
  • Не беріть участі у сумнівних аукціонах та розіграшах з розважальних каналів ТБ – інакше як «лохотроном» ці розіграші назвати не можна. Дзвінки та відправка команд на номери, що демонструються на екранах, можуть призвести до серйозних витрат;
  • Не надсилайте сумнівні USSD-команди, не впевнившись у їх безпеці – цим часто користуються шахраї, які публікують на своїх сайтах команди для підключення різних підписок;
  • Не піддавайтеся на SMS із повідомленнями про виграш великих сум грошей та автомобілів – не набирайте вказані там номери та команди.

Дотримуючись цих найпростіших заходів, ви вбережете себе від зайвих витрат.

Як уникнути прихованих списань і назавжди позбутися рекламних розсилок

Вибираючи оператора зв'язку, зверніть увагу на віртуальних операторів. Повна відсутність мобільних підписок та рекламних розсилок – це гарна перевага молодого оператора Тінькофф Мобайл. Абоненти інших операторів від них буквально знемагають. Варто пройти за якимось посиланням в інтернеті - і ось на номері висить підписка, що знімає від 3 руб/добу і більше. Також у мережі можна нарватися на шахрайські підписки, що загрожують втратою значно більших сум. Від них не захищені навіть найпросунутіші абоненти.

Підключившись до Тінькофф, ви назавжди забудете про мобільні підписки (у тому числі шахрайські) і рекламні розсилки – їх тут просто немає. Оператор дарує всім абонентам перший місяць зв'язку безкоштовно – 600 хвилин розмов та пакет гігабайт.Також абоненти цього оператора добре захищені від шахраїв через відсутність послуг мобільної комерції. Втомилися від постійних списань, що спустошують рахунок? Перейдіть в Тінькофф і забудьте про них.

В Тінькофф Мобайл послуги підключаються тільки через мобільний додаток і тільки руками самих абонентів. Немає тут і нав'язаних послуг, які часто переходять з безкоштовних до платних.

Безперечною перевагою стане відсутність SMS-розсилок. Оператор не співпрацює з рекламодавцями і не просуває свої продукти через SMS, завдяки чому абоненти позбавлені нав'язливого спаму. Повідомлення про нові продукти публікуються лише на офіційному сайті. Тінькофф Мобайл - оператор без прихованих підписок та розсилок.

Управління послугами здійснюється за допомогою мобільного додатка. Тут підключаються:

  • Віртуальні номери – наприклад, для публікації оголошень;
  • Яндекс.Музика, Звук та BOOM – доступ до мільйонів треків без реклами;
  • Онлайн-кінотеатри Okko та Megogo – тисячі фільмів та серіалів;
  • Визначник прихованих номерів та АнтіАОН – дві корисні послуги.

Підключення послуг здійснюється лише за бажанням абонентів, але ніяк не самим оператором.