Корисні номери Теле2

Anonim

Сучасні стільникові мережі пропонують своїм абонентам безліч можливостей по управлінню своїм номером у самостійному режимі Знаючи корисні номери Теле2, можна працювати з тарифами та послугами , змінювати мелодії на сигналах виклику, прослуховувати корисну інформацію, оплачувати товари та послуги. Номерів досить багато, тому ми розглянемо їх детальніше.

Корисні номери Теле2 поділяються на кілька категорій:

  • Номери, пов'язані з балансом та фінансами;
  • Номери для управління послугами та тарифом;
  • Довідково-інформаційні номери;
  • Екстренні номери для виклику різних служб.

Ми розповімо не тільки про корисні номери, а й про USSD-команди, які дозволяють зробити самостійне керування своїм номером зручнішим.

Довідкові корисні номери

Розбір корисних телефонів Теле2 почнемо з номера довідкової служби – для зв'язку з консультантами використовується короткий номер 611. Якщо потрібно додзвонитися до довідкової з іншого мобільного або стаціонарного телефону, ми можемо використовувати номери +7-495-97- 97-611 або +7-977-777-77-77.

Хочете більше дізнатися про роумінг від Теле2? Тоді вам обов'язково знадобиться короткий номер 688. Тут працює автоматична інформаційна служба, за допомогою якої ви зможете дізнатися про знижки в різних містах, регіонах та країнах, а також про способи поповнення свого рахунку в роумінгу.

Користуєтеся послугами сайту «Держпослуги» і у вас виникають якісь труднощі? Тоді вам обов'язково стане у нагоді безкоштовний сервісний номер 115. Скориставшись цим номером, ви зможете отримати безкоштовну допомогу від фахівців служби підтримки порталу «Держпослуги».

Ви є абонентом Теле2, але все ще не знаєте про всі способи поповнення свого рахунку? У такому разі скористайтеся безкоштовним номером 692 – тут вам розповісти про всі доступні інструменти поповнення свого балансу.

Послуга «Новий номер» дозволить не втратити важливі контакти та повідомити всіх людей у ​​своїй телефонній книжці свій новий номер. Налаштування послуги відбувається за допомогою SMS-команди з наступним встановленням переадресації. Детальну інформацію про дану послугу ви зможете отримати за безкоштовним сервісним номером 644 – уважно ознайомтеся з інструкціями від автоінформатора та налаштуйте послугу відповідно до отриманих даних.

Хочете зробити зв'язок зручнішим та отримати інформацію про корисні послуги? Тоді вам знадобиться допомога автоінформатора за номером 655 – це ще один корисний телефон Теле2, що дозволяє отримати інформацію про всі послуги, що діють у оператора. Для зручності абонентів усі подробиці про послуги поділені на категорії

Інтересують фінансові послуги Теле2, пов'язані з грошима та грошовими переказами? Отримайте довідку за цими послугами за номером 689.

Для того, щоб надати своєму номеру індивідуальність, слід скористатися послугою «Гудок» - вона дозволить замінити похмурі монотонні гудки різними мелодіями та жартами. Перед тим як скористатися послугою, отримайте детальну інформацію – для цього слід зателефонувати за безкоштовним номером 0550.

Номери управління балансом

Далі ми будемо розглядати корисні телефони Теле2, що стосуються балансу.І цей розділ відкриває USSD-команда 105 - з її допомогою ви зможете дізнатися про баланс свого особового рахунку. Існує і схожа команда 104, що дозволяє дізнатися кількість коштів, які можна витратити на оплату будь-яких товарів та послуг.

Що стосується оплати товарів та послуг, то для цього створено USSD-портал 159. Тут можна зробити грошовий переказ у будь-яке поштове відділення зв'язку, поповнити комусь рахунок мобільного телефону, оформити переказ на банківську картку або відправити гроші в одну із систем грошових переказів.

Ще один безкоштовний номер 629 стане в нагоді для отримання інформації про фінансову послугу «Мобільний переклад». Послуга «Обіцяний платіж» дозволяє поповнити рахунок свого мобільного телефону на певну суму, не маючи у своєму розпорядженні грошових коштів 637.

Хочете скористатися віртуальною банківською картою Теле2, але у вас є питання щодо її замовлення та використання? Тоді скористайтесь USSD-командою 338.

Номери для управління послугами та тарифом

Розмовляючи про корисні номери Теле2, не можна не згадати про телефони та команди, що дозволяють керувати своїм номером:

  • 189 - управління мобільними підписками (у тому числі і відключення);
  • 610 – номер для активації SIM-картки. Зателефонуйте за цим номером, якщо ви придбали новий номер і хочете його активувати;
  • 630 – сервісний номер для зміни тарифного плану. Тут можна з'ясувати найменування свого тарифного плану, дізнатися параметри доступних тарифів та виконати перехід;
  • 679 – замовлення автоматичних налаштувань інтернету та MMS. Зателефонуйте за цим номером, якщо маєте труднощі з доступом до даних послуг;
  • 202 - замовлення ручних налаштувань інтернету та MMS на випадок, якщо автоматичні налаштування відмовляються встановлюватись на ваш мобільний телефон.

Що стосується єдиного номера для підключення/відключення послуг, такого в мережі Теле2 немає.