Як перевірити залишок хвилин на Теле2

Anonim

Пакетні тарифні плани від Теле2 включають пакети хвилин, SMS та інтернет-трафіку. Враховуючи те, що абонентська плата списується раз на місяць, необхідність регулярної перевірки балансу практично відсутня. Натомість нам потрібно контролювати залишки включених послуг Як перевірити залишок хвилин на Теле2 під час використання пакетних тарифних планів? Перевірка залишку хвилин на Теле2 здійснюється такими способами:

  • За допомогою універсальної USSD-команди;
  • За допомогою довідкової служби Теле2;
  • У офісах обслуговування.
Перевірити залишок хвилин на Теле2

1550

Давайте розглянемо ці способи докладніше.

Як перевірити хвилини на Теле2 через ЛК

Дізнатися залишок хвилин на Теле2 за допомогою «Особистого кабінету» можна, якщо скористатися його новою версією. Всі залишки послуг відображаються прямо на головній сторінці сервісу.

Як перевірити хвилини, що залишилися на Теле2 через USSD або СМС

Раз вже нам не вдалося скористатися «Особистим кабінетом», давайте скористаємося іншими способами перевірки. Наприклад, щоб дізнатися залишок хвилин на тарифі «Дуже чорний» від Теле2, нам потрібно набрати на своєму телефоні USSD-команду 1550. На сьогоднішній день це єдина актуальна та працююча команда, що дозволяє отримати інформацію про залишок хвилин на своєму номері.

Набравши USSD-команду 1550, необхідно дочекатися отримання відповідного SMS. У ньому буде вказано залишок включених хвилин, залишок SMS та залишок інтернет трафіку. SMS приходить російською, тому інформація сприймається без зайвих труднощів. До речі, дізнатися залишок хвилин на інших тарифних планах Теле2 можна за допомогою цієї команди.

Щодо SMS-команд для перевірки залишку хвилин, то їх у мережі Теле2 немає. Щоб ви мали можливість керувати своїм номером самостійно, ми підготували для вас детальний огляд, в якому розглянули всі корисні команди та номери теле2.

Інші способи дізнатися залишок хвилин на Теле2

Ми вже знаємо, як перевірити залишок хвилин на Теле2 за допомогою USSD-команди. Але що робити, якщо цей спосіб із якихось причин не працює? У цьому випадку ми можемо скористатися за допомогою довідкової служби Теле2. Додзвонитися до неї можна за номерами:

  • 611 (тільки з номерів Теле2);
  • +7-495-97-97-611 (з будь-яких мобільних та міських номерів);
  • +7-977-777-7777 (з будь-яких мобільних та міських номерів).

З'єднавшись з автоінформатором, натисніть кнопку «0» і дочекайтеся відповіді оператора. Після цього запитайте про залишок хвилин на своєму номері. Не забудьте приготувати паспорт – може знадобитися ваша ідентифікація.

Якщо USSD-команди не працюють, а додзвонитися до довідкової служби неможливо через велике завантаження, слід звернутися до одного з офісів обслуговування абонентів Теле2 – їх адреси доступні на офіційному сайті оператора. Тут вам також може знадобитися паспорт.