Як покласти гроші на Теле2

Anonim

Існує безліч способів поповнити свій рахунок, починаючи від карт оплати та закінчуючи банківськими картами. Причому картки оплати практично пішли в історію - у продажу вони зустрічаються дуже рідко. Найчастіше абоненти поповнюють свої рахунки через платіжні термінали та каси. Давайте розберемося, як покласти гроші на Теле2 у борг, з карти та через інтернет. Якщо раптом трапиться так, що ви відправите гроші не на той номер, дізнайтеся про те, як повернути помилковий платіж Теле2 на нашому сайті.

Покласти гроші на Теле2 з карти

Поповнити свій рахунок за допомогою банківської картки ми можемо декількома способами:

  • Через Інтернет;
  • Через інтернет-банкінг;
  • Через SMS-банкінг;
  • Через банкомат.

Для того, щоб покласти гроші на Теле2 з банківської картки через інтернет, необхідно відвідати офіційний сайт Tele2 і пройти в меню оплати оплату банківськими картками, зазначаємо у формі номер телефону та суму платежу. Далі переходимо до заповнення реквізитів картки – нам знадобляться номер картки, термін дії, ім'я власника картки та код CVV2/CVC2. Після цього підтверджуємо платіж - рахунок поповнений. Для забезпечення зручності здійснення платежів, ми можемо прив'язати банківську картку до свого номера та отримати у своє розпорядження найзручніший платіжний інструмент.

Реєстрація картки дозволяє поповнювати рахунок за допомогою USSD-команди 109сума. Також передбачено поповнення через SMS – просто надсилаємо число із сумою на сервісний номер 109.Прив'язана карта дозволить здійснювати платежі через свій Особистий кабінет. Тут же ми можемо активувати та налаштувати автоматичне поповнення рахунку – «Автоплатіж» Теле2 з банківської картки дуже зручний і дозволяє не замислюватися про стан свого особового рахунку, на ньому завжди будуть гроші.

Інтернет-банкінги – це ще один інструмент для поповнення свого рахунку. Для цього потрібно зайти до свого інтернет-банку, обрати пункт оплати стільникового зв'язку, обрати оператора, вказати номер та суму. Тут є можливість налаштувати автоплатеж з карти. Окрім інтернет-банкінгу, в багатьох банках працюють системи SMS-банкінгу, які дозволяють миттєво поповнити свій рахунок з картки за допомогою телефону.

Наприклад, в Ощадбанку для цього працює сервісний номер 900 – надсилаємо на цей номер суму платежу, і буквально через кілька секунд рахунок буде поповнено. В інших банках процедура поповнення рахунку може бути іншою – читайте відповідні інструкції на сайті свого банку.

Покласти гроші на Теле2 з банківської картки можна через банкомати та банківські термінали. Для цього потрібно вставити свою картку в банкомат або термінал, вибрати пункт оплати стільникового зв'язку, вибрати оператора, вказати номер та суму.

Як поповнити баланс на Теле2 в борг

Якщо під рукою немає банківської картки, банкомату або платіжного терміналу, ми можемо покласти гроші на Теле2 у борг. Для цього у мережі працює послуга «Обіцяний платіж». Вона дозволяє поповнити свій номер у сумі від 50 до 300 рублів, терміном від 3 до 7 діб. Щоб активувати «Обіцяний платіж», необхідно скористатися USSD-командою 1221.

Але за цю операцію передбачена комісія у розмірі 10% від суми платежу (списується поверх одержуваної суми). Протягом зазначеного терміну абонент повинен поповнити свій рахунок, щоб мережа могла списати видані гроші. А якщо ні, то баланс на номері стане негативним, а доступ до послуг зв'язку буде заблокований.

Як покласти гроші на баланс через інтернет

Покласти гроші на Теле2 можна не тільки через термінали, банківські картки та системи інтернет-банкінгу, але й за допомогою електронних платіжних систем через інтернет. Таку можливість мають користувачі популярних платіжних систем Webmoney, Яндекс.Гроші, Qiwi та інших. Для поповнення свого рахунку через інтернет потрібно зайти на сайт обраної платіжної системи, вибрати пункт поповнення рахунків стільникового зв'язку, вибрати свого оператора та вказати номер телефону та суму – поповнення рахунку найчастіше проводиться моментально