Як відключити погоду на Теле2

Anonim

Мобільні підписки хороші тим, що вони дозволяють отримувати потрібну та важливу інформацію, не маючи у своєму розпорядженні доступу до Інтернету. Наприклад, підписка «Погода» від Теле2 забезпечить нас точними метеозведеннями на завтрашній день.

Але багато абонентів передплати дратують, оскільки вони передбачають щоденне списання абонентської плати. Як відключити прогноз погоди на Теле2 і позбутися зайвих грошових списань?

Як дізнатися, що у вас підключено «Погода»

Погода на Теле2 представлена ​​трьома видами передплат:

  • Підписка «Погода»;
  • Пакет «Погода + Валюта»;
  • Мозаїка прогнозів.

Перша передплата є найпростішою і надсилає на телефон тільки прогноз погоди. Впізнати її наявність на своєму номері легко – ви спостерігатимете щоденне списання абонентської плати у розмірі 4 руб. Підключається прогноз погоди на Теле2 за допомогою USSD-команди 6059005 або шляхом відправки SMS з текстом «9005» (без лапок) на номер 605.

На ваш телефон приходить не тільки прогноз погоди, а й курси валют? У такому разі у вас підключено пакет «Погода + Валюта». Підтвердженням цього стане щоденне списання абонентської плати у розмірі 6 руб./добу. Пакет підключається шляхом відправки SMS із текстом «9108» (без лапок) на безкоштовний номер 605 або за допомогою USSD-команди 6059108.

На ваш телефон приходять не тільки метеозведення, а й різні гороскопи? Тоді ви підключили передплату «Мозаїка прогнозів». Також, її наявність вказує абонентська плата у вигляді 10 крб./сутки. Підключається ця передплата шляхом надсилання SMS з текстом «9192» (без лапок) на номер 605 або за допомогою USSD-команди 6059192.

Підписки на Теле2 самі собою не підключаються – для їх підключення потрібно виконати ті чи інші дії. Наприклад, набрати одну з USSD-команд, описаних вище. Якщо на вашому номері раптом з'явилася підключена підписка, це означає, що ви підключили її власноруч, не ознайомившись з умовами надання підписок – підключивши її один раз, ви щодня спостерігатимете списання абонентської плати.

Як відключити погоду на Теле2 з телефону

Ми вже розібралися, як надаються прогнози погоди на Теле2 і звідки беруться передплати.Тепер нам залишилося розібратися, як відключити прогноз погоди на Теле2 і позбутися абонентської плати і непотрібним прогнозом. Якщо у вашому розпорядженні є лише мобільний телефон, спробуйте відключити діючу підписку за допомогою вказаних вище USSD-команд – вони універсальні як на підключення, так і на відключення.

Якщо ви не впевнені в правильному впізнанні підключеної підписки, користуватися USSD-командами не варто - Ви ризикуєте підключити додаткову підписку Для гарантованого відключення всіх підписок, що діють, наберіть USSD-команду 189 і виберіть пункт відписки від всіх наявних підписок – це найбезпечніший спосіб, який убереже вас від зайвих витрат.

Також, на нашому сайті ви можете дізнатися про те, як відключити передплату Анекдоти на Теле2.

Інші способи відключити послугу «Погода» на Теле2

Ще один ефективний спосіб відключення погоди на Теле2 полягає у використанні «Особистого кабінету».Тут ви зможете наочно побачити

всі наявні на вашому номері передплати і, у разі потреби, відключити послуги. Для отримання доступу до «Особистого кабінету» слід пройти просту процедуру реєстрації на офіційному сайті Теле2, вказавши у формі реєстрації номер телефону.

Якщо ви боїтеся USSD-команд і «Особистого кабінету», зверніться до найближчого офісу теле2. Розкажіть консультанту офісу про те, що ви хочете позбавитися прогнозу погоди, після чого той виконає всі необхідні дії. Звертаючись до офісу обслуговування, не забудьте захопити з собою паспорт.