Як відновити цю карту (номер) Теле2

Anonim

Крадіжка або втрата телефону призводять до того, що людина тимчасово позбавляється свого телефонного номера. Але номер прив'язаний не до мобільного телефону, а до SIM-картки, тому ми можемо легко відновити його у разі втрати SIM-картки. У цьому полягає перевага сучасного мобільного зв'язку. Як відновити СІМ-карту Теле2 за її втрати? Про це ми розповімо в нашому детальному огляді.

Чи можна відновити цим карту Теле2

SIM-картки оператора Теле2 дійсно підлягають відновленню. Абоненту видається дублікат, який прив'язується до телефонного номера, після чого може продовжувати користуватися послугами зв'язку. У яких випадках вдаються до відновлення SIM-карток?

  • У разі втрати (або крадіжки) телефону;
  • У разі пошкодження SIM-карти;
  • При розбіжності формату SIM-картки.

Припустимо, ваш телефон загубився або у вас його витягли з кишені під час поїздки до метро. Що робити?

Насамперед, потрібно негайно зателефонувати до довідкової служби Теле2 за телефоном 611 (або +7-495-97-97-611 ) та заблокувати свій номер. Далі, вирушаємо до найближчого офісу обслуговування абонентів Теле2 та отримуємо там дублікат своєї SIM-картки. Після цього можна приступати до розшукових заходів.

Наступна ситуація – це поломка SIM-картки. Вона може пошкодитися фізично (стерлися контактні групи) або перестати визначатися мобільним телефоном (у цьому випадку не відбувається реєстрація телефону в мережі 2, можливі й інші збої). Не потрібно поспішати купувати новий номер, адже ми завжди можемо відновити сімку Теле2 та повернути собі свій телефонний номер.

Нещодавно, купівля мобільного телефону не викликала особливих проблем – ми купували телефон, встановлювали в нього свою стару SIM-картку та користувалися послугами зв'язку. Сьогодні ми можемо зіткнутися із ситуацією, коли стара SIM-карта просто не поміщається у виділений для неї слот – у сучасних мобільних телефонах нерідко використовуються компактні формати SIM-карт «micro -SIM» та «nano-SIM».

У цьому випадку потрібно отримати дублікат своєї SIM-картки у відповідному форматі. При відновленні номера Теле2 ми отримуємо у своєму розпорядженні нову SIM-картку, на якій зберігаються:

  • Поточний баланс;
  • Набори опцій та послуг;
  • Телефонний номер.

Не зберігаються лише контакти, тому абонентам слід завжди піклуватися про збереження збережених контактів за допомогою своєчасного резервного копіювання.

Де відновити цю карту Теле2

Ми підійшли до найголовнішого питання – як відновити номер Теле2 і що для цього потрібно? Для цього нам потрібно завітати до найближчого офісу обслуговування абонентів. Для отримання адрес слід зателефонувати до довідкової служби або зайти на офіційний сайт Теле2. При відвідуванні офісу потрібно мати з собою паспорт – дублікати SIM-карток видаються виключно їх законним власникам

Тобто, якщо телефонний номер оформлений на будь-яку іншу людину, у відновленні SIM-картки буде відмовлено – потрібна присутність цієї особи в офісі або надання довіреності на виконання подібних операцій. Якщо ви хочете спокійно користуватися телефонним номером і завжди залишатися впевненим, що вам не відмовлятимуть в обслуговуванні, оформлюйте номер на себе.

Прийшовши до офісу обслуговування абонентів Теле2, повідомте консультанту про намір отримати дублікат.Для цього потрібно назвати номер свого телефону та протягнути консультанту свій паспорт – після цього він видасть вам дублікат SIM-картки відповідного формату, який ви зможете встановити у свій мобільний телефон. Перевіривши свій баланс, ви виявите, що його повністю збережено. Що стосується старої SIM-карти, то вона буде анульована.

До речі, отримати дублікат SIM-карти Теле2 кур'єром не вийде – дана послуга оператором Теле2 не надається. Видача дублікатів здійснюється виключно в офісах оператора.

Скільки коштує відновити карту Теле2

Оператор Теле2 піклується про своїх абонентів та про збереження їх телефонних номерів. Тому Вартість відновлення SIM-карти становить 0 рублів. Про те, як активувати сімку Теле2, читайте у спеціальному огляді.