Як перевірити залишок трафіку на Теле2

Anonim

Провідні провайдери готові надати нам високошвидкісний доступ в інтернет без ліміту по трафіку. І це цілком зрозуміло з огляду на потужність їхніх каналів. Що стосується бездротових провайдерів, у ролі яких виступають стільникові оператори, то тут трафік лімітовано. І кожному абоненту хочеться знати про залишок трафіку на його тарифі. Як перевірити решту інтернет-трафіку на Теле2? С

отовий оператор Теле2 надає своїм абонентам безліч тарифних планів, до складу яких вимкнено різні пакети трафіку. Після того як виділений трафік закінчиться, доступ до мережі буде припинено.

Крім тарифних планів, оператор Теле2 пропонує своїм абонентам безліч корисних опцій. З їхньою допомогою ми зможемо відчутно знизити свої витрати на доступ до Інтернету. Опції припускають виділення трафіку більш вигідних умовах. Але залишок трафіку також потрібно буде контролювати. Давайте розглянемо, як перевірити залишок інтернет-трафіку на Теле2 на всіх тарифах та опціях.

Дізнайтесь залишок трафіку через ЛК

Такий зручний інструмент, як «Особистий кабінет», дозволить нам отримати максимум інформації про свій номер. А якщо на тарифі присутні якісь включені пакети послуг, то «Особистий кабінет» допоможе нам дізнатися про їхній залишок. Як дізнатися про трафік на інтернет від Теле2 за допомогою цього інструменту? Робиться це за кілька кроків:

  • Виконуємо реєстрацію в «Особистому кабінеті», вказавши свій номер телефону;
  • Авторизуємося в сервісі за допомогою отриманого пароля;
  • Дивимося на головну сторінку - тут відображається інформація про залишок інтернет-трафіку.

Отримати доступ до свого «Особистого кабінету» ми зможемо з будь-якого комп'ютера, планшета та телефону. Тут ми зможемо взяти докладну деталізацію, яка вкаже нам на те, як витрачався інтернет-трафік у тому чи іншому періоді.

«Особистий кабінет» буде цікавий власникам модемів, де не завжди є можливість відправити USSD-команду. У деяких ситуаціях доступ до сервісу може бути складним, тому було б зручніше скористатися USSD-командами. Саме про це й йтиметься в нашому наступному розділі.

Перевірити залишок трафіку Теле2 через USSD

Для того щоб дізнатися залишок трафіку інтернету на Теле2 за допомогою USSD-команд, слід знати, що таких команд у мережі досить багато. Фактично кожна інтернет-опція має свою персональну команду для отримання інформації про залишок інтернет-трафіку.Основних опцій п'ять:

  • «День у мережі» - для перевірки залишку трафіку використовується USSD-команда 15516;
  • «Інтернет з телефону» - для перевірки залишку трафіку використовується USSD-команда 15515;
  • «Пакет інтернету» - для перевірки залишку трафіку використовується USSD-команда 15519;
  • «Портфель інтернету» - для перевірки залишку трафіку використовується USSD-команда 155020;
  • «Валіза інтернету» - для перевірки залишку трафіку використовується USSD-команда 155021;
  • «7 Гб» - наберіть USSD-команду 15568;
  • «Інтернет у планшет» - наберіть USSD-команду 15567;
  • «20 Гб» - наберіть USSD-команду 15569;
  • «50 Гб» - наберіть USSD-команду 15570;

Користуючись даними персональними командами, ми зможемо швидко дізнатися залишок трафіку на відповідних опціях.

Окрім опцій, в мережі Теле2 працюють кілька тарифних планів, що включають пакети інтернет-трафіку. Дізнатися залишок трафіку на них найпростіше через мобільний додаток.

Як ще можна отримати інформацію про залишок трафіку на Теле2? Для цього слід звернутися до офісу обслуговування абонентів або зателефонувати до довідкової служби за сервісним номером 611. Представившись та продиктувавши свої паспортні дані, ми отримаємо інформацію про залишки трафіку.