Як відключити послугу «Анекдоти» на Теле2

Anonim

Мобільний телефон служить не тільки засобом зв'язку, але й засобом розваги. За хвилини дозвілля ми можемо посидіти в інтернеті, послухати музику або подивитися цікаві відеоролики. А ще ми можемо скористатися мобільною підпискою/послугою від Теле2 «Анекдоти», що дозволяє отримувати свіжі та добірні кумедні історії. Послуга надається із щоденною абонентською платою.

Як відключити послугу «Анекдоти» на Теле2, якщо вона стала основною причиною витоку коштів? Про це ми розповімо в нашому огляді.

Що таке послуга «Анекдоти»

Послуга «Анекдоти» є не однією послугою, а цілою серією цікавих підписок:

  • «Кращі жарти»;
  • «Вибрані анекдоти»;
  • «Приколи»;
  • «Позитив»;
  • «Еротичні анекдоти».

Кожна передплата надається з абонентською платою, розмір якої становить всього 4 руб./добу команд. Також можливе підключення через спеціальний портал play.tele2.ru, для чого знадобиться логін та пароль від «Особистого кабінету».

Найчастіше абоненти підключають підписки з анекдотами самостійно, використовуючи побачені десь USSD-команди. При цьому багато хто з них навіть не підозрює, що передплати мають на увазі списання абонентської плати. Окремі люди взагалі впевнені в разовому наданні подібних підписок і послуг.Але результат один – вони підключають до свого номера підписку (або одразу кілька), яка передбачає щоденне списання коштів.

Якщо ви виявили щоденні списання і вже встигли звинуватити оператора Теле2 у всіх смертних гріхах, спробуйте спочатку дізнатися, чи є у вас активні передплати. Для цього слід набрати команду USSD 189 і дочекатися появи USSD-меню. У цьому меню потрібно вибрати пункт «Список передплат» і почекати результату – весь список передплат, що є на вашому номері, буде доставлений у вигляді SMS.

Відкривши отримане повідомлення, ви побачите перелік наявних передплат і розмір абонентської плати, що списується за ту чи іншу передплату. Якщо ви побачили в повідомленні передплату/послугу «Анекдоти», ви зможете від неї відписатися. Як це зробити – читайте далі.

Як відключити «Анекдоти» на Теле2

Для того щоб відключити послугу «Анекдоти» на Теле2, ви можете відвідати портал «Мобільні передплати», адресу якого ми вже наводили в цьому огляді.Це найзручніший інструмент для відключення наявних передплат. Якщо ж у вас немає доступу в інтернет, то ви можете скористатися USSD-командою 6050XX, де замість літер XX потрібно вписати номер підписки, що відключається. Для наведеного вище списку передплат команди будуть такими:

  • «Кращі жарти» – 60509006;
  • «Вибрані анекдоти» - 60509008;
  • «Приколи» - 60509009;
  • «Позитив» - 60509013;
  • «Еротичні анекдоти» - 60509010.

Знаючи номер підписки, ви зможете сформувати SMS-команду для її відключення. Для цього потрібно відправити SMS з текстом «Стоп ХХ» на номер 605 Замість слова «Стоп» ви можете вписати слова «Отп», «Відписка», «Stop» , No або Ні (без лапок). Після цього вибрану підписку буде вимкнено, а списання абонентської плати припиниться.

Якщо ви маєте якісь труднощі з відключенням мобільних підписок та послуги «Анекдоти» від Теле2, спробуйте зателефонувати до довідкової служби за коротким безкоштовним номером 611 або звернутися до найближчого офісу обслуговування абонентів – тут вашою проблемою займуться досвідчені фахівці, які відключать передплату/послугу «Анекдоти» та позбавлять вас абонентської плати.