Як відключити платні послуги на Теле2 самостійно

Anonim

Додаткові послуги роблять спілкування мобільним телефоном зручнішим і недорогим. Вони дозволяють модифікувати тарифні плани, додати трафік чи пакети SMS. Нерідко ми підключаємо на свій номер будь-які послуги, після чого благополучно забуваємо про них. Прозріння приходить тільки тоді, коли виявляється витік коштів.

Як відключити послуги на Теле2 і позбутися непотрібних витрат? Для роботи з додатковими послугами передбачено багато інструментів:

  • USSD-команди;
  • Особистий кабінет;
  • Довідкова служба оператора;
  • Офіси обслуговування.

Давайте подивимося, як ці інструменти працюють.

Як відключити платні послуги Теле2 на телефоні

Якщо ви підозрюєте, що на вашому номері підключені будь-які послуги, ви можете скористатися USSD-командою 153. Після набору команди ви отримаєте повідомлення, яке містить список підключених платних послуг. Ознайомившись з їх описом на офіційному сайті Теле2, ви зможете вирішити, чи потрібні вами ці послуги чи ні – цілком можливо, що на даний момент вони просто пожирають гроші з вашого рахунку і ви захочете, наприклад, відключити передплату Анекдоти.

Як відключити непотрібні послуги на Теле2 за допомогою свого телефону? Для цього вам знадобляться вищезгадані описи –

в них публікуються команди, необхідні для відключення послугЯкщо ви не змогли знайти на сайті Теле2 потрібну послугу, спробуйте зв'язатися з довідковою службою – там вам продиктують усі необхідні команди.

Виключаємо платні послуги Теле2 через інтернет

Управління послугами з мобільного телефону незручно тим, що вам знадобляться USSD-команди, за якими ви полізете в інтернет. Замість того, щоб перелопачувати гори інформації на сайті Теле2, скористайтеся сервісом «Особистий кабінет» - він допоможе вимкнути всі непотрібні послуги в максимально наочному та зрозумілому режимі.

Для того щоб отримати доступ до «Особистого кабінету» Теле2, слід скористатися відповідним посиланням на сайті оператора. Тут ви побачите кнопку "Увійти" - тиснемо на кнопку і потрапляємо на сторінку з авторизацією. Якщо у вас немає пароля, виберіть форму «Без пароля», введіть свій номер і дочекайтеся активації USSD-діалогу на слухавці. Надішліть у запиті цифру 1 і ви потрапите до системи самообслуговування. Якщо жодних запитів на екрані телефону не з'явилося, через 20 секунд ви отримаєте SMS з одноразовим кодом для входу до ЛК.

Після цього ви потрапите до «Особистого кабінету» і зможете керувати там своїми послугами. Зайшовши на головну сторінку «Особистого кабінету», ви побачите коротку інформацію про свій номер та баланс. Також тут представлені посилання на поповнення свого рахунку. Нас цікавить пункт «Всі підключені послуги» - зайдіть у цей розділ і відключіть усі непотрібні вам послуги.

Інші способи відключення послуг

Якщо вам не хочеться зв'язуватися з USSD-командами та розбиратися з сервісами самообслуговування, зателефонуйте до довідкової служби за номером 611 (або +7-495-97-97-611). Поясніть операторові ситуацію і попросіть його відключити всі платні послуги, що заважають. Аналогічну операцію ви можете виконати в офісах обслуговування абонентів Теле2.

Перед візитом до офісу обслуговування або дзвінком до довідкової служби приготуйте свій паспорт – він буде використаний для вашої ідентифікації.Якщо ви не є власником номера, то в обслуговуванні буде відмовлено – у цьому випадку вам залишається користуватися «Особистим кабінетом» або USSD-командами.

Як платних підписок і назавжди позбутися рекламних розсилок

Вибираючи оператора зв'язку, зверніть увагу на віртуальних операторів. Повна відсутність мобільних підписок та рекламних розсилок – це гарна перевага молодого оператора Тінькофф Мобайл. Абоненти інших операторів від них буквально знемагають. Варто пройти за якимось посиланням в інтернеті - і ось на номері висить підписка, що знімає від 3 руб/добу і більше. Також у мережі можна нарватися на шахрайські підписки, що загрожують втратою значно більших сум. Від них не захищені навіть найпросунутіші абоненти.

Підключившись до Тінькофф, ви назавжди забудете про мобільні підписки (у тому числі шахрайські) і рекламні розсилки – їх тут просто немає. Оператор дарує всім абонентам перший місяць зв'язку безкоштовно – 600 хвилин розмов та пакет гігабайт.Також абоненти цього оператора добре захищені від шахраїв через відсутність послуг мобільної комерції. Втомилися від постійних списань, що спустошують рахунок? Перейдіть в Тінькофф і забудьте про них.

В Тінькофф Мобайл послуги підключаються тільки через мобільний додаток і тільки руками самих абонентів. Немає тут і нав'язаних послуг, які часто переходять з безкоштовних до платних.

Безперечною перевагою стане відсутність SMS-розсилок. Оператор не співпрацює з рекламодавцями і не просуває свої продукти через SMS, завдяки чому абоненти позбавлені нав'язливого спаму. Повідомлення про нові продукти публікуються лише на офіційному сайті. Тінькофф Мобайл - оператор без прихованих підписок та розсилок.

Управління послугами здійснюється за допомогою мобільного додатка. Тут підключаються:

  • Віртуальні номери – наприклад, для публікації оголошень;
  • Яндекс.Музика, Звук та BOOM – доступ до мільйонів треків без реклами;
  • Онлайн-кінотеатри Okko та Megogo – тисячі фільмів та серіалів;
  • Визначник прихованих номерів та АнтіАОН – дві корисні послуги.

Підключення послуг здійснюється лише за бажанням абонентів, але ніяк не самим оператором.