Як оплатити Теле2 банківською карткою через інтернет без комісії

Anonim

Для оплати стільникового зв'язку від Теле2 можна використовувати різні платіжні інструменти. До них відносяться скретч-картки, електронні платіжні системи та термінальні мережі. Як сплатити Теле2 банківською карткою через інтернет чи банкомат? Робиться це різними способами:

  • Через сайт оператора;
  • За допомогою сторонніх сервісів;
  • Через мережі банкоматів;
  • Через SMS-банкінг або онлайн-банкінг.

Всюди є свої особливості, але гідність у всіх способів загальне – практично завжди поповнення рахунків з банківських карток здійснюється без комісії.

Оплата Теле2 через сайт оператора

Як оплатити Теле2 з банківської картки Ощадбанку чи будь-якого іншого російського банку? Для цього необхідно відвідати сайт оператора і знайти там розділ "Поповнення рахунку". Тут ми вибираємо пункт «Оплата через інтернет – Оплата з банківської картки – Оплатити». Далі нас перекине на сторінку, де й відбуватиметься оплата.

Платеж проводиться у три етапи:

  • Вводимо номер телефону та суму платежу;
  • Вказуємо реквізити картки – номер, термін дії, ім'я власника, код CVV2/CVC2;
  • Підтверджуємо платіж тим чи іншим способом (зазвичай вводиться SMS-код або одноразовий пароль з чека).

Процедура гранично проста, тому нею може скористатися кожен абонент Теле2, навіть якщо він жодного разу не платив із банківських карток.

Сплатити мобільний зв'язок від Теле2 можна і з прив'язаної картки, не запам'ятовуючи її реквізити. Для прикріплення картки слід відправити на сайт оператора у розділ «Поповнення рахунку за SMS та USSD». Тут ми вибираємо пункт «Підключитись до сервісу», вводимо номер свого телефону та отримуємо одноразовий пароль для доступу до системи.

В процесі прив'язки вказуються реквізити карти, що прив'язується, після чого потрібно підтвердити підключення, вказавши розмір списаної суми (потім ця сума, розмір якої варіюється від 1 до 10 рублів, повертається назад на рахунок карти). Суму списання можна отримати в банківській виписці, з чека в банкоматі або з SMS-повідомлення, яке надходить тим, у кого підключено SMS-повідомлення. Після цього вказану суму потрібно буде відправити у вигляді SMS на безкоштовний номер 109 (з точністю до копійки через точку, наприклад, 7.55). Також можливе відправлення суми у вигляді USSD-команди 109сума (у даному випадку ніяких роздільників немає, рублі та копійки вписуються одним числом, наприклад, 755).

Тепер для поповнення свого рахунку потрібно просто відправити необхідну суму на сервісний номер 109. Якщо потрібно поповнити рахунок іншого абонента, слід скористатися USSD-командою 109номерсума.

Поповнення рахунку з картки через сторонні сервіси

В Інтернеті повно платіжних систем, через які можна поповнити рахунок на Теле2 за допомогою картки. Типовим прикладом є сервіс Яндекс.Гроші – за його допомогою ми можемо сплатити Теле2 банківською картою без комісії та без прив'язки самої карти Заходимо на сайт сервісу, знаходимо потрібного оператора, вказуємо номер телефону та суму. На наступному етапі вибираємо платіжний засіб – банківську картку. Далі процес стандартний – вказівка ​​реквізитів картки та підтвердження платежу.

Поповнення рахунку Теле2 через банкомати

Якщо у вас на руках є банківська карта, але доступ в інтернет відсутній, можна сплатити Теле2 через банкомат або банківський термінал.Для цього необхідно знайти банкомат свого банку, вставити в нього картку, набрати PIN-код і знайти пункт оплати мобільного зв'язку. Далі знаходимо свого оператора, вказуємо номер телефону та суму. Як правило, подібні операції проводяться без комісії

Поповнення рахунку Теле2 через онлайн-банкінг та SMS-банкінг

Системи онлайн-банкінгу дають нам можливість оплачувати не тільки мобільний зв'язок, а й багато інших послуг. Найчастіше такі операції проводяться без комісії. Увійшовши в онлайн-банкінг, потрібно знайти форму оплати послуг оператора Теле2 та вказати там номер свого телефону та суму поповнення. Далі підтверджуємо платіж і чекаємо на зарахування грошей на свій рахунок. Що стосується SMS-банкінгу, то він повинен бути попередньо підключений до вашого номеру телефону.

Наприклад, користувачам SMS-банкінгу від Ощадбанку достатньо надіслати суму на номер 900.Якщо ж потрібно поповнити рахунок іншого абонента, необхідно відправити команду «ТЕЛ 9ххххххххх сума» (без лапок) на той самий сервісний номер 900, після чого виконати підтвердження платежу.