Як відключити мелодію замість гудку на Теле2

Anonim

Послуга «Гудок» від Теле2 дозволяє замінити стандартні монотонні гудки на різні мелодії, які будуть чути абонентам, що телефонують. Багатьом така послуга дуже подобається, оскільки вона може доповнити особистість людини. А деякі підключають її за незнанням, обурюючись абонентською платою, що незрозуміло звідки взялася. З'являється бажання дізнатися, як вимкнути мелодію замість гудку на Теле2. Зробити це дуже легко, про що буде розказано в нашому огляді.

Короткий опис послуги «Гудок»

Перш ніж ми розповімо вам, як відключити мелодію замість гудків на Теле2, слід розповісти про особливості цієї послуги.Вона дозволяє зробити свій телефонний номер більш індивідуальним та впізнаваним. Щоправда, встановлений музичний твір слухатимуть абоненти, що телефонують, а не той, хто підключає собі цю послугу – про це потрібно пам'ятати.

Якщо ви хочете, щоб музика була чутна саме вам, скористайтесь послугою «Мелодія для себе». Як сигнал виклику можна встановити будь-який музичний трек із каталогу Теле2. Тут є:

  • Сучасні хіти;
  • Відмінні мелодії минулих років;
  • Інструментальна та рок-музика;
  • Гумористичні уривки;
  • Етнічна музика та багато іншого.

Також оператор реалізував додаткову опцію під назвою «Нічний гудок». Вона дозволяє встановити спеціальний нічний режим, при якому всі абоненти будуть чути фразу з проханням передзвонити зранку. За цю опцію передбачено окрему абонентську плату.

Абоненти, які хочуть дізнатися, як відключити мелодію замість гудка на Теле2, обурюються абонентською платою, яка становить 2, 5 руб./добу. На місяць це виходить 75-77,5 рублів. Якщо користуватися мелодіями з каталогу, то жодних додаткових платежів не буде Встановлюючи треки з інших джерел, можна «заробити» додаткову абонплату, розмір якої визначається сторонніми сервісами.

Але деяких користувачів обурює навіть така мізерна абонентська плата – в їхній голові ніяк не вкладається, що за додаткові послуги потрібно платити. Багатьох збиває з пантелику телевізійна реклама, що говорить про відсутність плати за підключення. Причому процес підключення дійсно безкоштовний, він відбувається без додаткових платежів – оплачувати потрібно лише абонплату.

Додаткова опція «Мелодія для себе»

Окремі абоненти, які бажають дізнатися, як відключити мелодію гудка на Теле2, не можуть розібратися у відмінностях послуги з гудком для інших користувачів та опції «Мелодія для себе».Ця опція орієнтована на тих, хто хоче слухати мелодії сам, а не дарувати цю можливість іншим. Звичайно, за таке потрібно платити - абонентська плата складає ті ж 2, 5 руб. / Добу. Підключення виконується абсолютно безкоштовно.

Вимкнення мелодії

Ми вже з'ясували, що музичний твір можна встановити не тільки для себе, а й для людей, що дзвонять. Давайте з'ясуємо, як вимкнути мелодію на гудку на Теле2, під час використання послуги «Гудок».

Зробити це можна трьома способами:

  • Зателефонувавши на номер 0550 і знайшовши там відповідний пункт меню;
  • Зайшовши до «Особистого кабінету»;
  • Набравши USSD-команду 130 з вибором відповідного пункту меню.

Відключиться не тільки сама мелодія, а й послуга «Гудок», що надається оператором Теле2Налаштування зберігатимуться ще 30 діб – це зроблено для того, щоб ви змогли відновити всі свої налаштування, якщо захочеться відновити послугу Гудок від Теле2 разом із встановленими раніше мелодіями. Тепер ви знаєте, як відключити гудки на Теле2 – на ваш вибір доступні три інструменти.

Якщо виникнуть якісь труднощі, зателефонуйте до довідкової служби за телефоном 611 і попросіть у консультантів допомогу у вирішенні проблем. Вимкнути музику замість гудків на Теле2 під час використання опції «Мелодія для себе» ви зможете за допомогою USSD-команди 1305.

Як позбутися нав'язаних послуг операторів

Вибираючи оператора зв'язку, зверніть увагу на віртуальних операторів. Повна відсутність мобільних підписок та рекламних розсилок – це гарна перевага молодого оператора Тінькофф Мобайл. Абоненти інших операторів від них буквально знемагають. Варто пройти за якимось посиланням в інтернеті - і ось на номері висить підписка, що знімає від 3 руб/добу і більше.Також у мережі можна нарватися на шахрайські підписки, що загрожують втратою значно більших сум. Від них не захищені навіть найпросунутіші абоненти.

Підключившись до Тінькофф, ви назавжди забудете про мобільні підписки (у тому числі шахрайські) і рекламні розсилки – їх тут просто немає. Оператор дарує всім абонентам перший місяць зв'язку безкоштовно – 600 хвилин розмов та пакет гігабайт. Також абоненти цього оператора добре захищені від шахраїв через відсутність послуг мобільної комерції. Втомилися від постійних списань, що спустошують рахунок? Перейдіть в Тінькофф і забудьте про них.

В Тінькофф Мобайл послуги підключаються тільки через мобільний додаток і тільки руками самих абонентів. Немає тут і нав'язаних послуг, які часто переходять з безкоштовних до платних.

Безперечною перевагою стане відсутність SMS-розсилок. Оператор не співпрацює з рекламодавцями і не просуває свої продукти через SMS, завдяки чому абоненти позбавлені нав'язливого спаму.Повідомлення про нові продукти публікуються лише на офіційному сайті. Тінькофф Мобайл - оператор без прихованих підписок та розсилок.

Управління послугами здійснюється за допомогою мобільного додатка. Тут підключаються:

  • Віртуальні номери – наприклад, для публікації оголошень;
  • Яндекс.Музика, Звук та BOOM – доступ до мільйонів треків без реклами;
  • Онлайн-кінотеатри Okko та Megogo – тисячі фільмів та серіалів;
  • Визначник прихованих номерів та АнтіАОН – дві корисні послуги.

Підключення послуг здійснюється лише за бажанням абонентів, але ніяк не самим оператором.