Огляд ТВ Теле2: тарифи

Anonim

Оператори стільникового зв'язку безперервно розширюють перелік послуг, що надаються. Завдяки цьому ми можемо не тільки розмовляти телефоном, але й користуватися іншими телекомунікаційними послугами та насолоджуватися розвагами. Однією з таких розваг є Теле2 ТВ – цифрове телебачення, яке пропонує оператор Теле2. Давайте подивимося, що це телебачення і які можливості воно відкриває перед своїми пользователями.

Опис послуги Теле2 ТВ

Цифрове ТБ від Теле2 пропонується всім абонентам оператора, які мають у своєму розпорядженні сучасні смартфони та планшети.Це не домашнє ТБ, тому про телевізор можна сміливо забути - вам не знадобиться підключатися до будь-якої швидкісної лінії, достатньо наявності доступу до інтернету через будь-який канал зі свого мобільного пристрою. Телебачення працює як через власну мережу оператора, так і через інші мережі

Телебачення Теле2 дозволяє переглядати телевізійні канали на екрані мобільних пристроїв, причому в будь-якому місці, де є доступ в інтернет. Ви зможете ознайомитися з улюбленими телепередачами тоді, коли знаходитесь далеко від дому – стоячи у дорожній пробці, перебуваючи на роботі, у гостях, у відрядженні чи відпочинку. Причому, крім телеканалів, на вибір користувачів надаються фільми з величезного архіву.

У ньому присутні:

  • Старі та нові кінострічки;
  • Популярні серіали;
  • Підбірки за жанрами;
  • Підбірки новинок;
  • Дитячі добірки фільмів та мультфільмів.

Таким чином, мобільне ТБ від Теле2 принесе користь не лише дорослим, а й дітям.

Цифрове телебачення Теле2 пропонує наступні набори телеканалів:

  • Набір із 50 телеканалів – 9 руб./добу;
  • Підписка на кіно – 12 руб./добу;
  • Дитяча передплата – 6 руб./добу;
  • Серіали від «Амедіатека» – 18 руб/сутки.

Особливо оплачуються покупки самих фільмів і блокбастерів – вони коштують від 99 до 1 шт.

Таким чином, Теле2 ТВ – це не тільки кишеньковий телевізор, а й кишеньковий кінотеатр, в якому можна ознайомитися з останніми новинками кінопрокату і знову пережити гострі миті гучних блокбастерів.Для нових абонентів, які тільки вирішили скористатися послугою Теле2 ТВ, діє бонусний період тривалістю 7 днів. Протягом цього періоду надається безкоштовний доступ до базового набору каналів та до дитячої підписки Після закінчення тижня розпочнеться стягнення абонентської плати.

Підключення та софт

Далі ми розповімо, як підключити Tele2 TV і що для цього потрібно. Для початку слід завантажити на свій смартфон або планшет спеціальний мобільний додаток Tele2 TV. Воно доступне для мобільних платформ Android та iOS, а ось власники пристроїв на Windows Phone, як завжди у прольоті – для них доступу до послуги не передбачено. Посилання на софт ви зможете знайти на офіційному сайті оператора.

Після встановлення програми її слід запустити – на початковому екрані ми побачимо кілька доступних телеканалів, а також короткі списки доступних фільмів та серіалів. Для того щоб розпочати перегляд, необхідно зареєструватися, вказавши номер свого мобільного телефону та підтвердивши реєстрацію за допомогою SMS.Після цього ви зможете перейти до перегляду трансльованого контенту.

Поки ви не замовляєте фільми та блокбастери, а дивіться базові та дитячі телеканали, ніякої абонентської плати в перші 7 днів не буде списання абонентської плати, розмір якої варіюватиметься в залежності від використовуваних передплат. За потреби, ви зможете відключити непотрібну передплату через «Особистий кабінет». Там же ви зможете відключити послугу мобільного телебачення від Теле2, якщо воно стане непотрібним.