Як зняти гроші з телефону Теле2 готівкою

Anonim

Відправляючи гроші на свій мобільний телефон, ми сміливо можемо розраховувати на їхнє повернення. Для цього в мережі Теле2 передбачено кілька корисних інструментів. Отже, як ми можемо зняти гроші з телефону Теле2 готівкою? Нам доступні такі способи:

  • Шляхом розірвання договору;
  • Шляхом вилучення помилкового платежу;
  • Шляхом відправки грошового переказу.

Розглянемо ці способи докладніше.

Зняти гроші з Теле2 в офісі обслуговування

Приймаючи рішення про подальше невикористання телефонного номера, ми замислюємося про долю коштів, що залишаються на даному номері. Чи можна їх повернути до своєї кишені? Звичайно ж можна – для цього потрібно звернутись до найближчого офісу обслуговування абонентів Теле2 та написати там заяву про розірвання договору. Відразу після цього номер буде заблокований, а через деякий час він знову з'явиться у продажу та перейде до іншого абонента.

Щодо коштів на рахунку, то їх можна буде отримати готівкою або вказати для отримання коштів свою банківську картку. Зверніть увагу, що дана процедура може тривати до 60 днів.

Далі ми розглянемо ще одну ситуацію – ви помилково внесли на свій рахунок круглу суму та хочете її повернути. Якщо потрібно обійтися без розірвання договору, завітайте до найближчого офісу обслуговування та напишіть заяву про повернення помилково внесених коштів.Кошти будуть повернуті на вказану банківську картку або на банківський рахунок. Термін надання повернення - до 60 днів (як правило, все відбувається набагато швидше).

Зняти гроші з Теле2 переказом

Всі вищезазначені способи пов'язані з двома труднощами:

  • Потрібно бути справжнім власником номера (при візиті в офіс потрібно мати при собі паспорт, що підтверджує особу абонента);
  • Потрібно йти в офіс – тут складність полягає в тому, що офіси обслуговування Теле2 є далеко не в кожному населеному пункті.

Ми можемо зробити простіше, якщо скористаємося системою грошових переказів, що працює в мережі Теле2. Послуга «Перекази та платежі» дозволяє швидко відправляти кошти зі свого рахунку до платіжних систем Юністрім, Contact, Лідер та Blizko, а також на банківські рахунки та на банківські картки.При здійсненні переказів слід орієнтуватися на такі ліміти, обмеження та тарифи:

  • Мінімальний платіж для переказів на банківські картки – 1 рубль;
  • Мінімальний платіж для переказів через Contact – 1000 рублів;
  • Мінімальний платіж для переказів за іншими напрямками – 10 рублів;
  • Розмір незнижуваного залишку – 0 рублів;
  • Комісія за перекази – залежить від напряму та способу здійснення платежу.

Для виконання перекладів слід відвідати офіційний сайт Теле2, пройти до розділу «Поповнення та переклади – Перекази та платежі». Тут потрібно вибрати потрібний напрямок та заповнити платіжну форму. Після цього платіж підтверджується за допомогою SMS-команди.