Очікування/Утримання виклику Теле2

Anonim

Послуга «Очікування та утримання дзвінка» на Теле2 дозволяє активувати другу лінію, яка використовується для здійснення вихідних дзвінків або прийняття вхідних дзвінків, тоді як поточний дзвінок знаходиться на утримання. Корисність послуги переоцінити неможливо, тому її підключення рекомендовано всім абонентом. Давайте подивимося, як працює очікування виклику в мережі Теле2 і як керувати послугою.

Опис послуги

Любіть розмовляти телефоном, але боїтеся пропустити важливий дзвінок? Бовтаєте на абстрактну тему з другом і чекаєте на дзвінок начальства? Займаєтесь наданням послуг та боїтеся пропустити дзвінок від потенційного клієнта? Тоді вам обов'язково стане в нагоді послуга «Очікування та утримання виклику», що дозволяє не розгубити важливі ділові контакти і залишатися на зв'язку з потрібними людьми.

Працює послуга дуже просто – під час поточного виклику ви почуєте фонові звукові сигнали, що вказують на другий вхідний дзвінок. Інформацію про нього ви побачите на екрані свого мобільного телефону. Після цього, ви можете зробити наступні кроки:

  • Скинути поточний виклик і прийняти другий дзвінок;
  • Надіслати поточний виклик на очікування та прийняти другий дзвінок;
  • Проігнорувати другого абонента, що дозвонюється, і продовжити розмовляти з першим абонентом.

При необхідності, ви зможете перемикатися між двома дзвінками, спілкуючись по черзі відразу з двома абонентами. На цьому можливості послуги не вичерпуються – крім очікуваного виклику, у нас є режим утримання.

Припустимо, ви розмовляєте з абонентом А і хочете зателефонувати абоненту Б. Якщо на вашому номері не підключена послуга «Очікування та утримання виклику», то вам доведеться перервати перший дзвінок і розпочати другий виклик.А за наявності підключеної послуги ви змогли б відправити першого абонента на утримання та зайнятися другим дзвінком.

Для керування послугою використовується меню мобільного телефону. Під час вхідного дзвінка ви побачите на екрані телефону підказки, за допомогою яких можна відхилити або прийняти дзвінок, або переключитися між поточними дзвінками. Підказки, що управляють, з'являються на будь-яких телефонах, незалежно від марки та моделі – даний функціонал підтримується будь-якими мобільними пристроями.

Щодо вихідних дзвінків, то вони здійснюються дуже просто – достатньо набрати на своєму мобільному телефоні потрібний номер та натиснути на «зелену» клавішу. Після цього поточний виклик буде відправлено на очікування, а ви зможете зайнятися вихідним дзвінком. Після завершення вихідного дзвінка не забудьте повернутися до утриманого дзвінка.

Як підключити очікування виклику на Теле2

Якщо на вашому номері досі не підключено «Чекання виклику» від Теле2, то його потрібно підключити. Для цього слід набрати USSD-команду 43. Також,Ви можете активувати послугу за допомогою меню налаштування дзвінків. Після підключення послуги, ви зможете надсилати дзвінки на утримання або очікування.

Як вимкнути очікування виклику Теле2

Якщо з якихось причин послуга «Очікування та утримання виклику» стала не потрібна (наприклад, ви плутаєтеся серед викликів, що надходять), відключіть її за допомогою USSD-команди 43. Також для цього використовується меню налаштування дзвінків у телефоні або смартфоні.