Послуга Теле2 «Я на зв'язку»: як відключити

Anonim

Оператора Теле2 створює всі умови для спілкування абонентів – їм пропонуються збалансовані тарифні плани, швидкісний інтернет та додаткові послуги. Завдяки цьому люди завжди можуть зв'язатися один з одним і побалакати. Пропонована теле2 послуга «Я на зв'язку» також націлена на зручність співрозмовників. Вона дозволяє зрозуміти, чи з'явився той чи інший абонент у мережі після того, як побував у зоні відсутності зв'язку. Давайте розберемося, як працює ця послуга і що потрібно для її підключення.

Опис послуги Теле2 «Я на зв'язку»

Жоден оператор не може похвалитися суцільною зоною покриття.Тому ми нерідко опиняємось там, де зв'язку немає – у метро, ​​за містом, у приміщеннях із поганими умовами прийому. Всі люди, що телефонують нам, чують у цей момент повідомлення про те, що телефон абонента вимкнений або знаходиться поза зоною дії мережі. До речі, на вимкнену трубку теж не можна додзвонитися, оскільки вона в цей момент у мережі не зареєстрована.

У мережі Теле2 працює корисна послуга «Хто дзвонив». Її функціонал подобається багатьом абонентам. Вона дозволяє дізнатися, хто дзвонив у той момент, коли телефон був вимкнений або знаходився поза зоною покриття , номери абонентів та кількість пропущених дзвінків. Послуга дуже зручна та інформативна – після отримання SMS можна зателефонувати співрозмовнику та поспілкуватися.

Давайте тепер подивимося, що це за послуга від Теле2 – «Я на зв'язку». Вона чимось схожа на попередню послугу, але націлена на інформування абонента, що телефонує, а не викликаного. Працює вона в такий спосіб:

  • Під час дзвінка ми чуємо, що телефон співрозмовника, що викликається, знаходиться поза зоною дії мережі;
  • Як тільки телефон реєструється в Теле2, комутаційне обладнання оператора направляє повідомлення, що викликає стороні;
  • Дзвонила сторона отримує SMS про те, що абонент знову доступний і готовий прийняти виклик.

Послуга «Я на зв'язку» від Теле2 дає можливість позбутися зайвих вихідних дзвінків в очікуванні появи співрозмовника в мережі – від цього проінформує коротке текстове повідомлення.

Як підключити послугу «Я на зв'язку» від Теле2

Для того щоб підключити таку корисну послугу, скористайтесь USSD-командою 1281. Далі потрібно налаштувати переадресацію через недоступність на номер голосової пошти +7-977-4343600. Робиться це за допомогою команди 62+79774343600. Якщо під час вхідних дзвінків мережа визначить недоступність телефону, вона буде очікувати його повторної появи в зоні покриття.Як тільки це станеться, система направить абонентам відповідні текстові повідомлення.

Послуга «Я на зв'язку» від Теле2 надається без абонентської плати та без плати за підключення. Одним словом, це корисне та безкоштовне доповнення. До речі, спочатку це доповнення підключене всім абонентам з Москви та Московської області – воно працює не тільки в домашньому регіоні, а й у внутрішньомережевому та міжнародному роумінгу. послуги можуть відрізнятися від столичних.

Як відключити «Я на зв'язку» від Теле2

Давайте подивимося, як на Теле2 відключити «Я на зв'язку». Деякі абоненти не висловлюють бажання сповіщати своїх співрозмовників про появу в мережі, на що мають повне право. Щоб вимкнути це доповнення, наберіть USSD-команду 1280. Крім того, послуга буде відключена в тому випадку, якщо ви встановите переадресацію на будь-який інший телефон – її використання буде неможливим.