Старий особистий кабінет Теле2

Anonim

Абоненти люблять все старе і завзято пручаються нововведенням. Їм до вподоби старі і від цього прості тарифні плани, старі умови обслуговування та старі добрі способи отримання через контактні центри. Оператори вже привчили нас до постійної зміни тарифів, а для зручнішого обслуговування пропонують зручні особисті кабінети. Так зробив і Теле2, давши абонентам відмінний сервіс самообслуговування. А нещодавно вже з'явилася його нова версія. Тим не менш, деяким абонентам подавай старий «Особистий кабінет» Теле2.

Доля старого особистого кабінету

«Особистий кабінет» - це зручний сервіс самообслуговування. Тут змінюються тарифні плани, підключаються та вимикаються послуги, активуються додаткові опції. Також абонентам сподобається можливість переглядати та відключати передплати, причому без будь-яких додаткових USSD-команд та шаманства з дзвінками на короткі номери.

Додаткові можливості:

  • Налаштування автоматичних платежів з банківської картки;
  • Активація послуги «Обіцяний платіж»;
  • Тимчасове припинення обслуговування (наприклад, перед поїздкою за кордон);
  • Перегляд зведеної інформації про витрати та вчинені на номер платежі.
Але найголовнішою можливістю «Особистого кабінету» Теле2, як старого, так і нового, є отримання деталізації. Якщо у вас зникають з рахунку гроші або просто хочете уточнити вартість того чи іншого дзвінка, просто зайдіть в ЛК і замовте докладний звіт.При цьому вам не потрібно буде їхати до найближчого офісу –

всі операції можна зробити з дому

Після появи нового «Особистого кабінету» від Теле2, старий був деякий час на плаву. Це було зроблено для того, щоб абоненти в будь-який момент могли вивчити новий інтерфейс і звикнути до нього. Нещодавно старий ЛК, який ще можна було знайти за пошуковим запитом «old tele2 особистий кабінет», було відключено. Навіть якщо спробувати пройти за старим посиланням, вас перекине на оновлений інтерфейс.

Вхід до «Особистого кабінету» Теле2

Головна сторінка «Особистого кабінету» Теле2 розташовується за адресою https://my.tele2.ru/. Тут розміщуються дві форми входу. Перша дозволяє увійти з простим підтвердженням по телефону, а друга розрахована на тих, хто має логін і пароль. Тестування показало, що на деяких телефонних номерах увійти з паролем уже не можна – на них працює лише авторизація із підтвердженням.

Ось інструкція по входу:

  • Заходимо за вищезазначеною адресою;
  • Натискаємо на посилання «Особистий кабінет»;
  • Вибираємо форму «Без пароля»;
  • Вводимо номер свого телефону та натискаємо на кнопку «Увійти».

Через кілька секунд на екрані вашого мобільного телефону з'явиться запит із підтвердженням – тут потрібно буде ввести цифру «1» та натиснути на кнопку «Надіслати». У цей час на екрані комп'ютера відбудеться автоматичний вхід до «Особистого кабінету» Теле2. Зверніть увагу, що вхід проводиться в нову версію, а не в стару

Опис нового «Особистого кабінету» Теле2

Старий кабінет Теле2 був не найдосконалішим. Деякі речі в ньому розташовувалися в найнесподіваніших місцях, що ускладнювало навігацію. На зміну йому прийшла оновлена, непогано структурована версія.А стара версія вирушила в брухт – сьогодні вона недоступна. Давайте подивимося, що побачимо на головному екрані нового «Особистого кабінету»:

  • ПІБ абонента – дозволить згадати, на кого зареєстрований номер, якщо ви цього не пам'ятаєте. Але змінити ці дані неможливо, для цього потрібно звернутися до довідкової служби ;
  • Поточний тарифний план – іноді цієї інформації не вистачає;
  • Поточний баланс з датою та сумою останнього платежу.

Тут розташовується проста форма, що дозволяє активувати «Обіцяний платіж» або поповнити рахунок за допомогою банківської картки. Початок непоганий, тому йдемо далі.

Під інформацією про номер ми бачимо найбільш затребувані функції – це перегляд витрат, зміна тарифного плану, знову активація «Обіцяного платежу» та налаштування автоматичного платежу.Поруч знаходиться блок рекомендованих функцій, але його можна не звертати особливої ​​уваги. Ще нижче є посилання для швидкого доступу до гаманця та послуги «Гудок».

Розділи «Мій Tele2» та «Тариф та послуги»

У меню «Особистого кабінету» Теле2 чотири пункти. Перший з них називається «Мій Tele2» - тут ми бачимо функції управління чужими номерами, є можливість подивитися повідомлення та налаштувати свій профіль, вносячи до нього деякі зміни (наприклад, можна змінити свою адресу або контактний телефон). У розділі «Тариф та послуги» можна змінити тарифний план, заблокувати номер, попрацювати з чорним списком, розібратися з послугами та передплатами.

Розділ «Витрати та платежі»

Наступний розділ «Особистого кабінету» Теле2 – це «Витрати та платежі». Цей розділ є довідково-інформаційним. Тут відображається зведена загальна інформація про витрати та списання (причому за кілька місяців), замовляється деталізація, знову ж таки активується «Обіцяний платіж» (і сюди заштовхали цю функцію).Також тут є можливість переглянути історію платежів

Розділ «Довідка та підтримка»

Останній розділ «Особистого кабінету» Теле2 – це «Довідка та підтримка». У ньому розташовується форма зворотного зв'язку. Вона дозволяє поставити запитання спеціалістам служби підтримки, поскаржитися на якість надання послуг, висловити подяку або залишити довільне побажання. Відповідь буде отримано на вказані у формі контактні дані – це електронна пошта та телефон. Ось і вся проста структура «Особистого кабінету» Теле2 – його стара версія просто не потрібна, тому що оновлений варіант гранично зрозумілий навіть дитині або непідготовленому користувачеві.

До речі, якщо щось таки залишилося незрозумілим, то в «Особистому кабінеті» Теле2 ви знайдете справжнісінький чат зі службою підтримки – тут ви зможете поставити будь-яке запитання та отримати на нього відповідь буквально у прямому ефірі.