Контентний особовий рахунок Теле2

Anonim

Багато багатьох з нас дратують і дратують мобільні підписки. Випадково введена команда, прохід за посиланням – і на номері вже оформлена підписка, яка з'їдає гроші. У більшості випадків від цього страждають технічно непідковані абоненти. Врятувати від зникнення коштів допомагають спеціальні послуги. У цьому огляді ми розглянемо питання щодо послуги «Контентний особовий рахунок» від Теле2 – що це таке, як підключити та як користуватися.

Послуга «Контентний особовий рахунок»

Інформаційно-розважальні послуги, надані в більшості випадків підписками, споживають кошти з балансу мобільного телефону. Комусь вони подобаються, а хтось відчуває від них почуття роздратування, адже в багатьох випадках ми не помічаємо їх появи.

Є кілька методів порятунку від передплат:

  • Не переходьте за підозрілими посиланнями в інтернеті – в мережі повно посилань, прохід за якими передбачає автоматичну підписку на розважальний контент;
  • Не вводьте незнайомих команд – якщо ви зустріли в інтернеті якусь команду, яка видалася вам цікавою, не поспішайте відправляти її. Спочатку пошукайте відгуки та ознайомтеся ними;
  • Не дзвоніть на короткі номери – дзвінки на деякі номери призводять до утворення підписок на будь-який контент;
  • Не користуйтеся піратськими додатками зі сторонніх ресурсів - багато з них можуть бути заражені вірусами, що призводять до появи підписок.

Існують системи захисту, реалізовані на боці мобільних пристроїв. Наприклад, багато сучасних смартфонів не дають надсилати SMS на короткі номери та здійснювати на них виклики – спочатку вони вимагають переконатися, що ви знайомі з тарифікацією.

Давайте тепер подивимося, що таке «Контентний особовий рахунок» у Теле2 і як він може допомогти нам вирішити проблему з інформаційно-розважальним контентом. І якщо грошей на цьому рахунку немає, то жодна платна підписка на номері не активується. Саме це і є основним засобом захисту від зникнення коштів.

Обов'язковою скористайтеся послугою «Контентний особовий рахунок» від Теле2, якщо у вашій родині є люди, які погано знаються на питаннях безпеки. Наприклад, вона стане корисною на номерах маленьких дітей та людей похилого віку – це основна зона ризику. Також її можна підключити на власний телефон – незважаючи на обачність та граничну обережність, завжди є ризик підчепити випадкову підписку.

Як підключити «Контентний рахунок» на Теле2

Якихось USSD-команд, що дозволяють підключити «Контентний рахунок» на Теле2, немає.Також послугу не можна підключити через «Особистий кабінет». Незрозуміло чому, але оператор не дозволяє самостійного управління підключенням послуги Тому беремо з собою паспорт і вирушаємо до найближчого офісу обслуговування – тільки тут можна підключити «Контентний особовий рахунок».

Якщо з якихось причин ви наважитеся позбавитися послуги «Контентний особовий рахунок», вам необхідно знову відвідати офіс Теле2. Але є спосіб простіше – контентний рахунок на Теле2 відключає за допомогою дзвінка до довідкової служби 611. Причому відключення виконується моментально, а не протягом 10 днів.

Як користуватися контентним лицьовим рахунком

Ми вже говорили, що кошти за інформаційно-розважальні послуги будуть списуватися не з основного рахунку, а з додаткового – для цього на ньому мають бути гроші. Якщо грошей немає, то до номера ніколи не причепляться платні передплатиЯкщо вони потрібні, слід поповнити контентний особовий рахунок. Для цього необхідно набрати USSD-команду 160сума - гроші буде переведено на контент-рахунок з вашого основного балансу.

Також передбачені додаткові команди. Наприклад, USSD-команда 1601 дозволяє перевірити баланс підключеного контентного особового рахунку. Якщо там спостерігається явний надлишок коштів, їх можна повернути на основний баланс – для цього необхідно відправити USSD-команду 160сума0. Жодних порогів, мінімальних сум і комісій не передбачено.