Як дізнатися прихований номер на Теле2

Anonim

Багатьом із нас знайома ситуація, коли телефон буквально розривається від дзвінків із прихованих номерів. Можливість приховати свій номер під час дзвінка реалізована у всіх стільникових мережах. І деякі абоненти нерідко зловживають цією можливістю. Якщо вам дійсно набридають такі дзвінки, ми розповімо, як дізнатися прихований номер на Теле2 – для цього в мережі працює відповідна послуга.

Дзвінки з прихованих номерів

Перш ніж ми розповімо, як на Теле2 дізнатися прихований номер, поговоримо про можливість приховати визначення номера при дзвінку якомусь абоненту.Стільниковий зв'язок відмінний тим, що в ньому за замовчуванням є послуга визначення номера. Завдяки цьому ми бачимо, хто нам дзвонить – на екрані мобільного телефону завжди відображається номер телефону. Записавши телефон абонента в записник, ми бачитимемо разом із номером ім'я цього абонента.

Телефонні хулігани, що називають на міські телефони, сподіваються на те, що у абонента відсутній визначник номера. Найчастіше це і є, оскільки у стаціонарної телефонії АОН є платною послугою з абонентської платою. У стільниковому зв'язку ця послуга за промовчанням безкоштовна, у тому числі і на Теле2. Можливість зателефонувати з прихованого номера має кожен абонент Теле2 – для цього в мережі працює послуга «Антивизначник номера».

Вона надається з абонентською платою, що становить 3, 7 руб./добу. Щоб приховати свій номер під час дзвінка, необхідно підключити послугу, після чого зайти в налаштування телефону та заборонити визначення.

Послуга «Визначник навмисне прихованих номерів»

Давайте подивимося, як дізнатися прихований номер на Теле2. Якщо вам набридають дзвінками, і ви хочете виявити цього порушника спокою, доведеться трохи витратитись. Послуга «Визначник спеціально прихованих номерів» надається з абонентською платою, розмір якої становить 10 руб./добу. Плата за підключення відсутня. Послуга може бути підключена на будь-якому тарифному плані – обмежень тут немає

Для того щоб дізнатися прихований номер телефону на Теле2, наберіть USSD-команду 2101. З'єднання відбувається миттєво - з цього моменту ви зможете дізнатися, хто телефонує з прихованого номера. Навіть якщо той, хто телефонує, приховає свій телефон, ви завжди зможете обчислити зловмисника. А якщо він надзвонює з погрозами, можна сміливо написати на нього заяву в поліцію, вказавши виявлений номер.

Тепер ви знаєте, як відкрити прихований номер на Теле2 – достатньо скористатися відповідною послугою.Як тільки ви з'ясуйте телефон дзвінка, послугу можна вимкнути. В іншому випадку з вас списуватиметься абонентська плата. Вимкнення здійснюється за допомогою USSD-команди 2100. Дізнатися прихований номер на Теле2 можна, але в деяких випадках послуга «Визначник прихованих номерів» може працювати не зовсім коректно.

Ось основні причини некоректної роботи:

  • Ви знаходитесь за межами Москви та Московської області;
  • Викликаючий абонент користується послугами іншого оператора (або телефонує з домашнього телефону);
  • Ви користуєтеся апаратом, який не підтримує цю послугу (на щастя, це рідкість).

Тобто, коректна робота послуги гарантується тільки в тому випадку, якщо ви знаходитесь на території свого регіону, а абонент, що називає, дзвонить зі прихованого номера Теле2 .