Як з Теле2 зателефонувати оператору МТС

Anonim

Користуючись послугами стільникового оператора МТС, ми періодично відчуваємо проблеми зі зв'язком та тарифікацією. Найоптимальніший спосіб вирішення будь-якого питання – це звернення до довідкової служби. Тут працюють досвідчені консультанти, які зможуть вирішити будь-яке завдання. Зателефонувати до довідкової служби можна з будь-якого телефону, у тому числі зі стаціонарного. Як приклад ми розберемо, як з Теле2 зателефонувати оператору МТС і що для цього потрібно.

Внутрішні номери телефонів

Перш ніж ми розповімо, як зателефонувати з Теле2 оператору МТС, поговоримо про внутрішньомережеві номери.Для всіх абонентів даного оператора працює єдиний номер довідкової служби 0890. Зателефонувати на нього можна лише з тих телефонів, що підключені до мережі МТС. будуть невдалими. Короткий номер технічної підтримки оператора МТС 0890 працює з самого початку мережі. Зателефонувавши сюди, ви зможете вирішити будь-яке питання:

  • За підключенням тарифів та послуг;
  • По тарифікації дзвінків;
  • З будь-яких фінансових питань.

Также тут здійснюється блокування телефону, надаються консультації щодо списання та деталізації. Внутрішній номер оператора МТС 0890 доступний абонентам будь-яких тарифних планів. Інша річ, що додзвонитися сюди не завжди можлива – через часту завантаженість контактного центру консультанти бувають зайнятими. Єдиний вихід – спробувати зателефонувати пізніше. Але будь-яких інших телефонних номерів, що дозволяють додзвонитися швидко та без черги, у мережі немає.

Інші телефонні номери

Давайте тепер подивимося, чи можна зателефонувати до оператора МТС з Теле2. Така можливість справді є. Справа в тому, що в мережі працює альтернативний номер 8-800-250-0890. Він створений спеціально для дзвінків з інших мобільних або стаціонарних телефонів. Якщо ви є абонентом Теле2 або у вас просто немає доступу до своєї трубки (загубилася, вкрали, забули вдома), сміливо беріть у руки телефон і набирайте номер.

Тепер ви знаєте, як зателефонувати оператору МТС з Теле2, використовуючи спеціальний сервісний номер. Доступний він і для інших мобільних телефонів, підключених до мереж Білайн, Мегафон або Йота. За потреби, ви можете зателефонувати сюди зі стаціонарного робочого або домашнього телефону. Зверніть увагу, що всі дзвінки здійснюються абсолютно безкоштовно (за умови перебування в домашній мережі).

Інші способи зв'язку

Тепер ви знаєте, як з Теле2 зателефонувати оператору МТС, та ще й безкоштовно. Давайте розглянемо інші способи зв'язку. Для початку ви можете поставити будь-яке запитання щодо послуг МТС в офісах обслуговування – їхня карта опублікована на офіційному сайті оператора. Тут вирішуються будь-які проблеми, пов'язані з обслуговуванням існуючих чи майбутніх абонентів. Наприклад, сюди можна звернутися щодо перенесення номера з Теле2 до МТС.

Зателефонувати оператору МТС з Теле2 за номером 8-800-250-0890 дуже легко. Але Ви можете скористатися й альтернативним способом – формою зворотного зв'язку на сайті оператора і т. д.), вкажіть точну тему та сформуйте своє питання. Не забудьте вказати свої контактні дані – це номер телефону та електронна адреса.