Огляд корпоративних тарифів Теле2

Anonim

Оператор Теле2 працює не тільки з фізичними, а й з юридичними особами, пропонуючи їм збалансовані тарифні плани з вигідними розцінками на послуги зв'язку. Корпоративні тарифи Теле2 спрямовані на бізнес-клієнтів, яким необхідно забезпечити телефонією всіх власних співробітників. Вони включають досить великі обсяги послуг за невелику абонентську плату. У цьому огляді ми розглянемо всі чинні тарифи та розповімо про їх особливості.

Пакетні корпоративні тарифи Теле2

Послуги Теле2 для корпоративних клієнтів радують абонентів адекватними розцінками та смачними бонусами.Можливо, тарифів не так і багато, але й поточного набору вистачить навіть для найбалакучіших абонентів. Головною особливістю даних тарифних планів є безкоштовний зв'язок усередині компанії – і це вже солідний плюс, тому що не потрібно замислюватися про вартість кожної хвилини. Навіть найдовші розмови щодо ділових питань не призведуть до великих витрат. Сьогодні Теле2 пропонує своїм абонентам п'ять основних корпоративних тарифів. Перші чотири орієнтовані на використання у смартфонах, а останній створений для різних інтернет-пристроїв – це планшети, модеми та роутери.

Давайте подивимося, що пропонують нам звичайні тарифні плани:

  • Корпоративний тариф «Альфа» - включає безлімітні розмови всередині компанії, 2000 хвилин на будь-які російські номери (у тому числі на Теле2), 2000 SMS/MMS і 20 Гб мобільного інтернету. Такого набору вистачить практично на будь-які потреби. Абонентська плата складає 650 руб./міс;
  • Корпоративний тариф Теле2 «Бета» - включає необмежені розмови між співробітниками, 1000 хвилин дзвінків на будь-які номери в Росії (у тому числі всередині мережі), 1500 SMS/MMS і 10 Гб інтернет-трафіку. Абонентська плата складає 450 руб./міс;
  • Корпоративний тариф «Гама» - наймолодша пропозиція. Воно включає безлімітні дзвінки всередині компанії, 500 хвилин будь-яких дзвінків по Росії (у тому числі і на Теле2), 500 SMS/MMS і 10 Гб мобільного інтернету. Абонентська плата за такий солідний пакет складає всього 350 руб./міс;
  • Корпоративний тариф Теле2 «Сігма» - включає необмежені розмови між співробітниками, 300 хвилин дзвінків на номери домашнього регіону і Теле2 по Росії, 300 SMS/MMS і 1 Гб інтернет-трафіку. Абонентська плата складає 200 руб./міс;

Всі подані тарифи (крім останнього) працюють на всій території Росії. Якщо ваші співробітники часто їздять у внутрішньоросійські відрядження, обов'язково зверніть увагу на вигідні тарифні плани від оператора Теле2.

Пакетне наповнення вигідне тим, що воно дозволяє не замислюватися про оплату кожної окремої послуги. Співробітники вашої компанії зможуть здійснювати внутрішні дзвінки, дзвонити по всій Росії, відправляти SMS-повідомлення (причому на будь-які російські номери).

Після використання пакетів починає діяти наступна тарифікація:

  • Дзвінки на номери Теле2 – безкоштовно та безлімітно;
  • Виклики на будь-які телефони Москви та МО – 1, 5 руб./хв;
  • Дзвінки по Росії (міжмісто) – 3 руб./хв;
  • SMS Росією – всього 1 рубль;
  • Відправка MMS – 6, 5 руб.

При перевищенні ліміту на трафік доступ в інтернет здійснюється на швидкості 64 кбіт/сек – фактично, тут працює безлімітка, але дуже повільна ( хоча для листування в месенджерах вистачає і цього).

Послуги зв'язку Теле2 корпоративним клієнтам передбачають можливість здійснення міжнародних дзвінків. Зв'язок із країнами СНД коштує 30 руб./хв, з Європою та країнами Балтії – 49 руб./хв, з Канадою, США та іншими країнами – 69 руб./хв. Хвилина зв'язку із супутниковими телефонами обійдеться в 240 рублів. Відправка SMS по світу коштує 5, 5 руб, MMS - 6, 5 руб.

Корпоративний тариф «Інтернет для пристроїв»

В бездротовому доступі в інтернет потребують не тільки фізичні особи, а й корпоративні клієнти. Спеціально для них оператор Теле2 підготував тарифний план Інтернет для пристроїв. Він надається з невеликою абонентською платою, що становить 299 руб./міс, і включає пакет інтернету об'ємом 7 Гб. Також можливе підключення пакетів з іншими обсягами трафіку:

  • «20 Гб» за 699 ​​руб/міс плюс нічний безліміт;
  • «50 Гб» за 999 руб/міс плюс нічний безліміт;
  • «Інтернет у планшет» - 15 Гб за 499 руб/міс плюс трафік для навігації та соціальних мереж.

При вичерпанні пакетів доступ до Інтернету припиняється.

Цей тарифний план з пакетами, що підключаються, добре підходить для модемів, роутерів і планшетів. При бажанні його можна використовувати і в смартфоні, але послуги зв'язку в цьому випадку будуть дорогими:

  • Виклики всередині компанії – 1, 8 руб./хв;
  • Інші місцеві виклики – 1, 8 руб./хв;
  • Виклики на телефони Теле2 по Росії – 2, 5 руб./хв;
  • Междгород по Росії – 10 руб./хв;
  • Відправка SMS по Москві та МО - 1, 8 руб.;
  • Відправка SMS по Росії - 2, 5 руб;
  • Відправка MMS – 6, 5 руб.

Тому у смартфонах найкраще використовувати корпоративні телефони Теле2 «Альфа», «Бета», «Гама» та «Сігма».