Найвигідніші тарифи Теле2 та їх опис

Anonim

Теле2 – це справжнісінький альтернативний оператор стільникового зв'язку. Його альтернативність у тому, що він пропонує своїм абонентам вигідні ціни. Вони нижчі, ніж у інших членів «великої четвірки». У цьому огляді ми розглянемо всі актуальні тарифи Теле2 для абонентів, які є фізичними особами. Ми торкнемося тарифних планів для мобільних телефонів та для інтернет-пристроїв, поговоримо про тарифікацію, підключення та відключення, рекомендації щодо вибору. Знайдемо для вас 3 найвигідніші тарифи.

Тарифи без абонентської плати

Довгий час у тарифних планах Теле2 панувала формена плутанина. В одному регіоні діяв один набір тарифів, в інших – інший.У середині 2017 року оператор навів у своєму тарифному господарстві відносний порядок. Назви тарифів для всіх регіонів стали однаковими, відрізняються лише ціни. У якихось областях вони вищі, у якихось областях нижче, також спостерігаються деякі відмінності у кількості включених послуг.

Єдиним тарифом без абонентської плати у стільникового оператора Теле2 є «Класичний». Він розрахований на тих користувачів мобільного зв'язку, яким не потрібні інші послуги, крім голосових викликів. Вартість послуг зв'язку на тарифному плані:

  • Місцеві виклики на мобільні та міські номери – 2 руб/хв;
  • Дзвінки на номери Теле2 Росії - 3 руб/хв;
  • Виклики на інші російські номери – 9 руб/хв;
  • SMS по домашньому регіону – 1, 5 руб/хв;
  • SMS по Росії - 2, 5 руб/шт.

При споживанні інтернету понад 10 Мб на добу підключається опція «Пакет 1 Гб» за 5 руб/добу.Для відключення наберіть команду USSD 155550. Також можливе підключення опцій "1 Гб" за 120 руб/міс та "3 Гб" за 200 руб/міс. Підключення та відключення здійснюється через особистий кабінет та мобільний додаток «Мій Теле2».

Міжнародні виклики на тарифі «Класичний» від Теле2 тарифікуються за стандартною шкалою:

  • В країни СНД – 30 руб/хв.
  • У європейські країни та країни Балтії – 49 руб/хв.
  • В інші країни – 69 руб/хв.
  • На номери супутникових операторів – 399 руб/хв.

Аналогічна тарифна сітка реалізована на всіх чинних тарифах Теле2. Роумінг по Росії відсутній – у поїздках регіонами використовуються домашні розцінки. Виняток становлять Крим і Севастополь.

Тарифні плани з абонентською платою

Далі ми надамо інформацію про найновіші тарифи від оператора стільникового зв'язку Теле2. Можна з упевненістю заявити, що ТП з абонплатою набагато вигідніші, ніж традиційні ТП без абонплати. . Усе це робить спілкування вигіднішим – як у межах Москви і МО, і у всій Росії.

Тариф «Мій Теле2»

Якщо ви є шанувальником зв'язку від Tele2 або тільки збираєтеся перейти зі своїм номером до мережі даного оператора, зверніть увагу на молодший тарифний план «Мій Теле2». Він є якщо не найвигіднішим, то одним із найдешевших. Ось вам короткий опис розцінок та включених послуг:

  • Обсяг інтернет-трафіку – 5 Гб.
  • Безкоштовний трафік для мобільного ТБ від Теле2.
  • Безкоштовний трафік для Zvooq.
  • Безлімітні дзвінки на номери Теле2 у будь-які регіони Росії.
  • Местные і міжміські виклики – єдина вартість 1, 5 крб/мин.
  • Вартість SMS – 1, 5 руб/шт, вартість MMS – 6, 5 руб/шт.

Для переходу на тарифний план відправте USSD-команду 6301 або скористайтесь особистим кабінетом. Абонентська плата складає 7 руб/добу.

Тариф «Моя розмова»

Тарифні плани Теле2 з абонентською платою дешевші, ніж той самий «Класичний», навіть якщо порівнювати їх виключно за вартістю дзвінків. ТП "Моя розмова" орієнтований на найбільш економних користувачів. Рекомендуємо скористатися ним тим, хто розмовляє телефоном не більше 6, 5 хвилин на день і рідко користується мобільним інтернетом (але потребує його). Усього за 200 руб/міс ви отримаєте:

  • 200 хвилин для дзвінків по Москві та Московській області (тільки мобільні).
  • Внутрішньомережевий безліміт для дзвінків на будь-які номери Теле2 в Росії.
  • Невеликий пакет з 2 Гб інтернет-трафіку.

Дзвінки по регіону понад пакет стоять по 1, 95 руб/хв, стільки ж коштує міжмісто. Будь-які SMS по Росії обійдуться в 1, 95 руб/шт, MMS - 5, 5 руб/шт. Також на тарифі доступний безкоштовний трафік для мобільного ТБ та музичного сервісу Zvooq. Безліміт для месенджерів та соціальних мереж на борту відсутня. Для переходу наберіть USSD-команду 6302002 або завітайте до особистого кабінету.

Тариф «Мій онлайн»

Мобільні тарифи з об'ємними пакетами інтернет-трафіку розраховані на інтернет-користувачів середнього та високого рівня активності. Ми рекомендуємо ТП «Мій онлайн» для тих, хто не мислить свого життя без інтернету, месенджерів та соціальних мереж. В абонентську плату у розмірі 400 руб/міс включені:

  • 15 Гб інтернет-трафіку для будь-яких потреб.
  • Безкоштовний трафік для мобільного ТБ, музичного сервісу Zvooq, популярних соцмереж та месенджерів.
  • 500 хвилин на дзвінки по всій Росії.
  • Внутрішньомережевий безліміт по всій країні.

Це більш ніж вигідна пропозиція для більшості користувачів. Дзвінки понад виділений ліміт по регіону і всій країні обійдуться в 1, 95 руб/хв, SMS - 1, 95 руб/шт, MMS - 5, 5 руб/шт.

Для переходу на тарифний план «Мій онлайн» надішліть команду 63050015. Також ви можете скористатися особистим кабінетом.

Тариф «Мій онлайн+»

Перед нами пропозиція для найвибагливіших абонентів. Тарифний план включає безліч послуг:

  • Інтернет-трафік – 30 Гб на будь-які потреби.
  • Безліміт для музичного сервісу Zvooq, мобільного ТБ від Теле2, популярних месенджерів та соцмереж.
  • Безлімітні розмови всередині мережі.
  • 800 хвилин для дзвінків на будь-які телефони в России.

Дзвінки понад пакет і SMS коштують стільки ж, скільки і на попередньому тарифі. Абонентська плата складає 700 руб/міс. Для переходу на тариф відправте USSD-команду 63080030 або завітайте до ЛК.

Тариф «Соціальний»

Перед нами найдешевший тариф Теле2, створений спеціально для пільгових верств населення. Він включає 3 Гб інтернету, безкоштовний трафік для соціальних мереж та месенджерів (Вконтакте, Однокласники, WhatsApp, Viber і навіть ТамТам), безкоштовний трафік для навігаційних сервісів, внутрішньомережевий безліміт по домашньому регіону, а також 100 хвилин по регіону підключення та номери Теле2 Росії. Сюди ж увійшли 100 внутрішньорегіональних SMS. Абонентська плата складає 150 руб/міс.

Подключення можливе лише за наявності пред'явленні соціальної карти Москвича, карти Москвича чи соціальної карти жителя Московської області, посвідчення особи військовослужбовця РФ.

Тарифний план «Інтернет для пристроїв»

SIM-карту з цим тарифом можна встановити в модем, роутер, планшет або будь-який «розумний» пристрій. Також допускається використання сімки в телефоні, але дзвінки на тарифному плані досить дорогі - 1, 8 руб/хв по регіону і 2, 5 руб/хв по Росії. ТП «Інтернет для пристроїв» поставляється без абонентської плати з можливістю підключення опцій з трафіком:

  • «15 Гб» – включає 15 Гб загального інтернет-трафіку та нічний анлім. Розмір абонентської плати – 400 руб/міс (опція працює лише у планшетах).
  • «25 Гб» - включає 25 Гб інтернет-трафіку і нічний безліміт за 600 руб/міс.
  • «40 Гб» – включає 40 Гб трафіку та безліміт вночі. Розмір абонплати - 900 руб / міс.

Невитрачений трафік переноситься на наступний місяць. Нічний період діє з 00:00 до 06:59. Для керування опціями рекомендуємо користуватися особистим кабінетом.

Вигода пакетних тарифних планів

Всі тарифи пакетного типу значно вигідніші, ніж тарифні плани без абонентської плати. Дане твердження справедливе і щодо багатьох пакетних ТП від Теле2. Крім того, вони мають масу додаткових переваг – вони представлені на всіх тарифах, крім «Мій Теле2».

Ще одне приємне доповнення – це можливість гнучкого налаштування тарифу під себе. Абоненти можуть додати 1 Гб інтернету за 100 рублів, 100 хвилин на локальні номери за 100 рублів або 100 регіональних SMS за 50 рублів. Додавши щось цього місяця, наступного воно буде надано автоматично. Не варто забувати і про збереження домашньої тарифікації в поїздках Росією (це відноситься і до тарифу «Мій Теле2»).

Що вибрати - 3 найвигідніші тарифи

Вибираючи тариф, потрібно орієнтуватися на власні потреби. Однозначно - якщо ви витрачаєте на розмови більше 10 хвилин на день, вам потрібний ТП із пакетом хвилин.

Виходячи з потреб і вибирайте:

  1. Якщо потрібно багато інтернету, то ваш тариф - «Скрізь онлайн».
  2. Якщо потрібні дзвінки та багато інтернету, то - «Мій онлайн+»
  3. Економним абонентам вигідна «Моя розмова» з 2 Гб і 200 хв.