Зона покриття Теле2

Anonim

Кожний абонент, що користується стільниковим зв'язком, мріє про суцільну зону покриття - щоб телефон міг зловити сигнал оператора в будь-якій точці Росії. На жаль, це не завжди можливе, але оператори роблять все можливе, щоб розширити територію своєї присутності. Зона покриття Теле2 досить велика, вона торкається багатьох регіонів, даруючи зв'язок мешканцям мегаполісів, великих міст і дрібних населених пунктів. Поговоримо про це детальніше.

Зона покриття Теле2 в Московській області

Розглядаючи зону покриття Теле2 в Московській області, ми можемо відзначити, що вона досить широка.І все це попри новизну цього оператора у столичному регіоні. Теле2 регулярно лають за поганий прийом на заміських територіях. У деяких випадках це дійсно так, що помітно в деяких регіонах.

Але загалом якість зв'язку залишається прийнятним. Давайте подивимося, яким має бути покриття Tele2 в ідеалі:

  • Надійний прийом сигналу мережі у будь-якій точці міста;
  • Хороший прийом у передмісті та Московській області;
  • Наявність доступу до високошвидкісного інтернету в будь-якій точці.

Якщо говорити про зону покриття Теле2 на території Москви, ми можемо відзначити, що зв'язком охоплена вся столиця. Також вона є на околицях і в містах, що входять до складу Московської області.

Поглянувши на карту покриття Теле2 у столичному регіоні, відразу бачиш відсутність зв'язку в стандарті 2G. Це пов'язано з повною відсутністю базових станцій, які ведуть мовлення у цьому форматі.

На території Москви та Московської області абонентам потрібні телефони за допомогою 3G Про це потрібно знати і приїжджим абонентам, які хочуть скористатися внутрішньомережевим роумінгом.

C інтернетом у Москві та Московській області все просто шикарно. Справа в тому, що тут є зона покриття 4G від Теле2. Вона охоплює не лише столицю, а й прилеглі міста – це Оріхово-Зуєво, Наро-Фомінськ, Коломна, Серпухів, Сергієв Посад, Клин та багато інших. Причому покриття 3G від Теле2 ширше ніж покриття 4G. Отже, майже скрізь ви зможете насолодитися швидкісним доступом до інтернету.

Зони покриття Теле2 в Росії

Давайте тепер поглянемо на зону покриття Теле2 в Росії. За минулі роки зв'язок від цього оператора став доступним практично у всіх регіонах. Але трапляються і винятки – вона відсутня в Елісті, Астрахані, на Ставропіллі, у Дагестані та Чечні, в Іваново, Рибінську та Ярославлі, в Уфі та Читі, а також у багатьох інших містах та областях.Причому є місця, де будівництво мережі відсутнє навіть у планах.

Найбільшим охопленням характеризується зона покриття Теле2 у стандарті 2G Вона найширша і найдоступніша, присутня у багатьох регіонах. А ось зона покриття 3G від Теле2 слабша – вона виглядає так, ніби на карту бризнули чорнилом. 3G є хіба що на територіях населених пунктів, але варто від'їхати на кілька кілометрів – і зв'язок пропадає.

Зона покриття Теле2 4G в Росії ще менш широка, ніж зона покриття 3G. Максимальна присутність зв'язку у цьому стандарті наголошується на території Москви, Санкт-Петербурга та Краснодарського краю. Тут абоненти можуть насолодитися доступом до Інтернету на максимальній швидкості – це великий плюс. Для того, щоб уточнити зону покриття Теле2, зайдіть на офіційний сайт у розділ «Підтримка». Тут ви побачите карту із перемикачами стандартів мовлення. Виберіть свій регіон і перегляньте, чи є прийом там, де вам потрібно.Також ви можете перейти на загальноросійську карту і подивитися на охоплення в повному масштабі.