Тариф Теле2 «Класичний»: як підключити

Anonim

Довгий час оператор Tele2 пропонував своїм абонентам розрізнений набір тарифів. Їхня розрізненість полягала в тому, що їх набори в різних регіонах були різними. Нещодавно у тарифній політиці відбулися докорінні зміни, завдяки чому плутанина зникла. Натомість у абонентів постали нові питання. Передбачаючи ці питання, ми склали детальний опис тарифу Tele2 «Класичний» - це найпростіший тарифний план у загальному списку пропозицій.

Тарифікація основних послуг

Багато абонентів Tele2 не можуть жити без соціальних мереж, улюблених сайтів, електронної пошти, месенджерів та інших інтернет-сервісів.Їм подавай мегабайти та гігабайти трафіку, вони готові цілодобово не відриватися від екранів смартфонів та планшетів. А є категорія абонентів, якій все це не потрібне – їм потрібні недорогі хвилини, поштучні SMS та повна відсутність абонентської плати. Саме для таких людей було створено новий тарифний план «Класичний» від оператора Tele2.

Тариф «Класичний» від Tele2 відрізняється повною відсутністю абонентської плати та прозорою тарифікацією Користувачам не доведеться платити за непотрібні їм послуги, що вже саме по собі велика перевага цієї пропозиції. Адже є ще ті, хто користується простими телефонами, а не сучасними смартфонами. Також існують люди, які виходять в інтернет тільки вдома через Wi-Fi, тому їм не потрібен безлімітний доступ поза домом або будь-які додаткові пакети. Саме таким і є тариф «Класичний» від Tele2 – простим, зрозумілим та без додаткових послуг.

Давайте розглянемо, скільки ми платитимемо за голосовий зв'язок:

  • Будь-які голосові виклики країною – 1, 9 крб./мин;
  • Дзвінки на номери країн СНД – їх вартість становить 30 руб./хв;
  • Виклики в європейські країни, а також на номери країн Балтії – тарифікація становить 49 руб./хв;
  • Виклики за іншими міжнародними напрямками – 69 руб./хв.

Дзвінки на супутникові телефони коштують традиційно дорого – по 399 руб./хв.

Давайте тепер розглянемо вартість тарифу Tele2 «Класичний» щодо повідомлень. Тут взагалі все прозоро – SMS по Росії коштують 1, 95 руб./хв, по світу – 5, 5 руб./хв, MMS по Росії – 6, 5 руб./хв. Якщо захочеться якось знизити вартість міжнародних дзвінків або внутрішньоросійських SMS-повідомлень, слід скористатися опціями-модифікаторами.

Тарификація інтернет-послуг

Включені хвилини на тарифі «Класичний» від Tele2 відсутні. Також тут відсутні пакети SMS та пакети трафіку. Якщо вам потрібний інтернет, трафік доведеться купувати окремо. На цьому тарифному плані він купується пакетами по 10 Мб - вартість кожного пакета становить 19, 5 руб./хв. Для того щоб тарифікація була прозорою, вартість пакета списується при фіксації доступу в інтернет. Найперший мегабайт трафіку в поточну добу коштує 1, 95 руб, потім починається списання по пакетах.

Також до тарифу «Класичний» від Tele2 можна підключати додаткові інтернет-опції:

  • «Пакет інтернету» - 7 Гб за 299 руб./міс;
  • «Портфель інтернету» - 15 Гб за 599 руб./міс;
  • «Валіза інтернету» - 30 Гб за 899 руб./міс;
  • «День у мережі» - 300 Мб за 20 руб./добу (списується тільки при фіксації виходу в інтернет);
  • «Інтернет з телефону» - 100 Мб за 7 руб./добу.

Також на тарифі «Класичний» від Tele2 доступні деякі інші інтернет-опції.

Як підключити тариф Tele2 «Класичний»

Відгуки стверджують, що це справді найпрозоріший тарифний план від найдешевшого оператора зв'язку в Росії. Він підходить людям похилого віку та малоактивним абонентам. Щоб підключити тариф Tele2 «Класичний», скористайтесь «Особистим кабінетом» або наберіть USSD-команду 6308. Також ви можете скористатись інтерактивним голосовим меню за безкоштовним номером 630.

Ця пропозиція дійсно вигідна. І воно підходить багатьом людям, які не потребують доступу до інтернету та пакетів послуг Але якщо ви виявили, що воно для вас не таке вже й вигідне, відключити тариф Tele2 « Класичний» ви зможете шляхом переходу на будь-який інший тарифний план.Підібрати вигідний тариф дуже легко – для цього достатньо ознайомитись з нашими оглядами, в яких публікуються докладні описи всіх чинних пропозицій.