Тариф Теле2 «Мій онлайн +»: як підключити

Anonim

Якщо ви споживаєте гігабайти трафіку зі свого телефону і навіть цього не помічаєте, то вам сподобається новий тарифний план від оператора-дискаунтера Tele2. Нещодавно в його тарифах відбулися грандіозні зміни. І тепер він готовий запропонувати своїм абонентам найвигідніші ціни та потужні пакети послуг. Почитайте опис тарифу Tele2 «Мій онлайн +» та дізнайтеся, які переваги дасть вам ця унікальна пропозиція.

Тарификація інтернету

Якщо детально розглянути, чим займається той чи інший абонент в інтернеті, то ми виявимо, що переважна більшість людей пропадає на просторах соціальних мереж.Трафік у них справді величезний, а кількість користувачів обчислюється десятками мільйонів. Деякі люди навіть і не знають, що трафік можна витратити на щось інше – вони цілими днями переглядають стрічки подій, викладають свій контент, листуються зі своїми друзями, родичами, колегами, однокласниками та просто з випадковими людьми.

Так як переважна частка трафіку припадає на соціальні мережі, месенджери та популярні музичні сервіси, то у Tele2, як і в інших операторів, з'явилася можливість надавати абонентам безлімітний доступ до певних ресурсів. Цілком можливо, що тут бачимо якийсь договір між власниками даних сервісів та оператором, але це не особливо важливо.

Давайте подивимося, що пропонує Tele2 зі своїм найновішим тарифом «Мій онлайн+»:

  • 30 Гб трафіку на будь-які потреби – справді потужний пакет, витратити який на смартфоні буде дуже складно, якщо ви не сидите в мережі цілодобово;
  • Безліміт на месенджери – тут доступні Viber та WhatsApp. Можна писати текстові повідомлення, а можна розмовляти голосом або по відеозв'язку;
  • Безліміт на соціальні мережі – можна нескінченно переглядати стрічки, спілкуватися чи постити фотографії;
  • Безліміт на музичний сервіс Zvooq – відмінна пропозиція для меломанів;
  • Безліміт для мобільного додатка «Tele2 TV» - для перегляду мобільного телебачення.

Враховуючи настільки потужне наповнення, інтернет на тарифі «Мій онлайн +» виходить майже безлімітний.

Іншими словами, тариф «Мій онлайн+» від Tele2 ідеальний для тих, хто не може жити без інтернету. А якщо врахувати, що основний пакет можна розширити додатковими опціями, то з мережі можна не вилазити, а жити в ній у цілодобовому режимі. Вартість додаткових 500 Мб інтернету складає 50 руб.

Тарификація дзвінків та повідомлень

Розглядаючи вартість тарифу Tele2 «Мій онлайн +», не можна пройти повз тарифікацію голосових дзвінків, SMS та MMS. Абонентська плата на тарифному плані становить 799 руб./міс, що не так вже й багато, дивлячись на трафік. Що стосується дзвінків, то абонентам пропонуються 1500 хв будь-яких викликів по Росії - дуже значний пакет хвилин. Також доступний безліміт на будь-які телефони Tele2 в країні, причому цей безліміт не торкається основних хвилин – це важлива перевага.

Вартість дзвінків на тарифі «Мій онлайн +» від Tele2 понад пакет становить 1, 95 руб./хв на будь-які номери в країні. За дзвінки до країн СНД доведеться віддавати по 30 руб./хв, у країни Балтії та у європейські країни – 49 руб./хв. Виклики за іншими напрямками по світу тарифікуються по 69 руб./хв. Дзвінки на супутникові трубки коштують 240 руб./хв. Що стосується SMS по Росії, вони тарифікуються по 1, 95 руб./шт., MMS – по 6, 5 руб./шт, SMS з міжнародних напрямків – 5, 5 руб./шт.

Як підключити тариф Tele2 «Мій онлайн +»

Зміни в тарифних планах пішли компанії Теле2 тільки на користь. Одне те, що оператор розділив основний пакет хвилин і внутрішньомережевий безліміт, стало причиною появи позитивних відгуків користувача. Відгуки говорять і про чудове наповнення інтернет-пакетів. Якщо у вас теж з'явилося бажання підключити тариф Tele2 «Мій онлайн +», наберіть USSD-команду 6304 або зателефонуйте на безкоштовний сервісний номер 630. Найпростіше поміняти тарифний план за допомогою «Особистого кабінету» або фірмового операторського додатка.

Тариф «Мій онлайн +» від Tele2 вигідний не лише своїм наповненням, а й тим, що доступний у внутрішньоросійському роумінгу, за винятком Криму та СевастополяТому мандрівникам він припаде до смаку. Також у ньому передбачено перенесення відстатків послуг наступного місяця.Якщо ж ця пропозиція вже перестала бути вам актуальною, ви можете відключити тариф від Tele2 «Мій онлайн +» шляхом переходу на будь-який інший тарифний план.