Як подивитися ММС на Теле2

Anonim

Можливістю прийому MMS наділяються багато телефонів і всі смартфони. MMS дозволяє передавати іншим абонентам зображення, відео, музичний контент та тексти. Але є люди, в розпорядженні яких знаходяться найпростіші телефони, в яких немає підтримки прийому/відправки мультимедійних повідомлень. Незважаючи на це, вони можуть ознайомитись з отриманими посланнями. Отримані ММС подивитися на Теле2 можна – для цього у розпорядженні оператора є спеціальний web-портал.

Огляд порталу «Галерея MMS»

Як ми вже говорили, подивитися ММС на Теле2 допоможе спеціальний портал , створений спеціально для тих, у чиєму розпорядженні немає телефонного апарату з підтримкою ММС.Мультимедійні повідомлення таким абонентам доставляються через інтернет, а на телефон приходить SMS-повідомлення з секретним PIN-кодом.

Давайте подивимося, як подивитися ММС на Теле2 через комп'ютер і що нам для цього потрібно. Для початку нам знадобиться комп'ютер з доступом в інтернет - саме він допоможе нам переглянути вміст отриманого мультимедійного повідомлення. Також нам знадобиться сам телефон, на який надійшло повідомлення.

Далі заходимо на портал «Галерея MMS» від Теле2, розташований за адресою http://t2mms.tele2.ru. Тут ми побачимо просту форму для введення даних. Щоб подивитися вміст ММС, вказуємо у формі такі данные:

  • Номер свого мобільного телефону (не відправника) – він вказується у повному міжнародному форматі, але без символу «+»;
  • PIN-код із 6 знаків – він міститься в тексті отриманого SMS-повідомлення.

Після цього натискаємо на кнопку «Отримати MMS» і чекаємо на завантаження.

Користуючись цим способом, необхідно дотримуватися двох правил безпеки. Перше правило – не відкривайте посилання, які ведуть не на портал Теле2, а на якісь інші ресурси Тільки так ви зможете забезпечити збереження даних, що зберігаються у вас. Друге правило - не відкривайте ММС, отримані з незнайомих номерів.

Тепер ви знаєте, як на Теле2 подивитися ММС – його вміст відобразиться на екрані вашого комп'ютера. А ще ви зможете відправити повідомлення у відповідь, скориставшись сайтом оператора, та ще й з-під свого номера. Для цього переходимо на основний сайт Теле2, вибираємо пункт «Послуги – SMS та MMS», вибираємо послугу «Надіслати MMS. Проходимо процедуру авторизації, вказуємо тему, вписуємо номер одержувача, вписуємо текстовий вміст, вибираємо зображення.

Як підключити послугу ММС на Теле2

Для того щоб подивитися ММС на Теле2 за допомогою свого телефону, не потрібно підключати жодних додаткових послуг – достатньо лише налаштувати свою трубку. Початкові налаштування повинні прийти автоматично, як тільки ви встановите SIM-карту - Легше буде його подивитися і переконатися, що все працює як треба).

Якщо з якихось причин автоматичні налаштування від Теле2 так і не прийшли, замовте їх у ручному режимі. Для цього необхідно зателефонувати на сервісний номер 679. Через кілька секунд або хвилин на вашу трубку надійдуть автоматичні налаштування – тепер ви зможете подивитися ММС прямо на екрані телефону (крім отриманих раніше повідомлень).