Тариф Теле2 «Мій Tele2»: як підключити

Anonim

Сотовий оператор Теле2 відомий своїм дешевим стільниковим зв'язком. За останні роки він значно збільшив зону покриття, відкривши свої представництва у багатьох російських регіонах. Також були приведені в єдиний порядок тарифні плани, причому найяскравіші зміни відбулися у 2017 році, коли з'явилися нові тарифи, єдині для всіх регіональних філій. У цьому огляді ми представляємо до уваги детальний опис тарифу Tele2 «Мій Tele2» - дана пропозиція розрахована на активних, але економних абонентів.

Детальний опис тарифного плану

Складаючи опис тарифу «Мій Tele2», ми постаралися дати максимально докладну інформацію за даною пропозицією. Тарифний план вийшов збалансованим і недорогим, в ньому відсутня безлімітний інтернет, зате є безкоштовний трафік для соціальних мереж і деяких месенджерів. Абоненти дійсно проводять дуже багато часу в соціальних мережах, обмінюючись повідомленнями та переглядаючи стрічки подій. І тепер вони можуть не турбуватися за споживаний трафік.

Давайте поговоримо про найцікавіше – про інтернет, що надається тарифом «Мій Tele2». Він поділяється на два пакети. Перший пакет є основним, він включає 5 Гб трафіку, який може використовуватися на будь-які потреби - це робота з поштою, серфінг по сайтах, перегляд відео і т. д. Другий пакет орієнтований на соцмережі і різні сервіси - представимо їх у вигляді списку :

  • Месенджери WhatsApp та Viber – за допомогою додаткового пакету ми отримуємо можливість користуватися цими сервісами в безлімітному режимі;
  • Соціальні мережі Вконтакте, Однокласники та Facebook – поки ви не виходите за межі соцмереж, основний трафік не витрачається. Шкода, що до списку доступних мереж не увійшов Інстаграм – це довелося б до душі багатьом абонентам;
  • Програми «Tele2 TV» та «Zvooq» - для прослуховування музики та перегляду мобільного телебачення.

При користуванні даними сервісами та додатками витрачається додатковий трафік – на тарифі «Мій Tele2» він є безлімітним.

Давайте розглянемо вартість тарифу «Мій Tele2» за дзвінками та повідомленнями. Головною перевагою тарифного плану є безлімітні дзвінки всередині мережі, причому по всій Росії. Хвилини зв'язку за іншими напрямками оплачуються окремо:

  • На будь-які місцеві телефони – 1, 5 руб./хв;
  • Межгород по Росії - 1, 5 руб. / Хв.;
  • Дзвінки в країни СНД тарифікуються по 30 руб./хв;
  • Виклики в Європу та країни Балтії обійдуться абонентам в 49 руб./хв;
  • Виклики до інших країн – 69 руб./хв;
  • Дзвінки на супутникові телефони обійдуться в руйнівні 240 руб./хв.

SMS на будь-які російські телефони тарифікуються по 1, 5 руб., MMS - по 6, 5 руб. Надсилання одного текстового повідомлення на номери закордонних операторів обійдуться в 5, 5 руб.

Механізм стягнення абонентської плати на тарифі «Мій Tele2» досить цікавий. За перший місяць доведеться викласти повну суму, а починаючи з наступного місяця абонплата списуватиметься на подобовій основі. Пакет трафіку оновлюється кожне перше число місяця. Зверніть увагу, якщо на вашому рахунку не вистачить грошей на списання абонентської плати, доступ до Інтернету буде припинено. До речі, абонплата складає 7 руб./добу.

Як підключити тариф «Мій Tele2»

Для того щоб перейти на тариф «Мій Tele2», необхідно набрати USSD-команду 6301. Також ви можете скористатися голосовим помічником, який діє за номером 630 – дзвінки на цей сервісний номер не тарифікуються. Якщо з останньої зміни тарифу минуло менше 30 днів, вартість переходу становитиме 150 рублів. В інших випадках зміна тарифного плану не оплачується.

Для того щоб перехід на тариф «Мій Tele2» пройшов успішно, необхідно поповнити рахунок на суму, що дорівнює місячному об'єму абонентської плати У разі спроба увінчається невдачею. Для того щоб вимкнути тариф «Мій Tele2», зателефонуйте на сервісний номер 630 і виберіть найкращий тарифний план – опис доступних пропозицій ви знайдете на нашому сайті.