Як безкоштовно зателефонувати оператору Білайн з Теле2

Anonim

Якщо абоненту Білайн не вдається змінити тариф, підключити будь-яку послугу або у нього спостерігаються проблеми з балансом, він відразу ж дзвонить до довідкової служби, щоб отримати консультацію. Для цього в мережі працює спеціальний номер гарячої лінії. Але з телефонів інших операторів зв'язку він недоступний, наприклад, з номерів оператора Теле2. Давайте дізнаємося, як безкоштовно дозволити оператору Білайн з Теле2 і що для цього потрібно.

Зателефонувати оператору Білайн з Теле2

8-800-700-0611

Телефони оператора Білайн

У мережі оператора Білайн працює довідкова служба, в якій працюють досвідчені фахівці, які готові відповісти на будь-яке запитання. Зазвичай для додзвону використовується короткий номер 0611, хоча останнім часом на ньому оселився автовідповідач, який ніяк не бажає з'єднувати консультантів, що телефонують. Цей номер створено виключно для дзвінків усередині мережі – для інших мереж він недоступний.

Для того, щоб можна було безкоштовно зателефонувати оператору Білайн з Теле2, було створено спеціальний номер із федеральною нумерацією – 8-800-700-0611. Саме на нього і потрібно дзвонити, якщо у вас виникли проблеми зі зв'язком. дзвонити і з телефонів Білайна - особливої ​​різниці між коротким і федеральним номером немає.

Давайте розглянемо випадки, коли вам може знадобитися зателефонувати оператору Білайна з Теле2:

  • У вас вкрали мобільний телефон – у цій ситуації слід відразу ж зателефонувати на гарячу лінію та заблокувати свою SIM-картку, щоб зловмисники не змогли скористатися послугами зв'язку;
  • Ви втратили мобільний телефон – ситуація, аналогічна до попередньої;
  • Ви не можете додзвонитися з внутрішньомережевого телефону – тоді можна спробувати зателефонувати до Теле2.

Останній пункт актуальний для багатьох абонентів Білайна. Вони не можуть зателефонувати до оператора, щоб вирішити свої завдання зі спеціалістами – крім нудного автовідповідача тут нікого немає. Звичайно, деякі проблеми простіше вирішити в офісі або через додаток «Мій Білайн», але іноді справа вимагає втручання консультантів.

Тому ми рекомендуємо зателефонувати оператору Білайн з Теле2. Тут на вас чекатиме схожий автовідповідач, але за його допомогою ви зможете вийти на реальних консультантів довідкової служби – для цього необхідно дочекатися відповіді системи та кілька разів натиснути на кнопку «1 ».Сьогодні цей спосіб дозволяє максимально швидко отримати необхідну допомогу спеціалістів гарячої лінії. Дзвінки на цей номер не тарифікуються.

Існує ще один номер, за яким можна зателефонувати оператору Білайн з Теле2, але не безкоштовно. Це +7-495-797-2727, призначений для тих, хто перебуває у міжнародному роумінгу. Якщо у вас виникли проблеми зі зв'язком, ви можете зателефонувати сюди з будь-якого телефону у світі. Але безкоштовним дзвінок буде тільки в тому випадку, якщо ви дзвонитимете з Білайна.

Інші телефонні номери

Тепер ви знаєте як з Теле2 зателефонувати оператору Білайн, якщо внутрішньомережевий дзвінок з якихось причин неможливий. Також буде корисно ознайомитись з додатковими номерами:

  • 8-800-700-0800 – довідкова за USB-модемами;
  • 8-800-700-2111 – лінія для вирішення проблем з точками доступу Wi-Fi;
  • 8-800-700-8000 – довідкова Білайна для вирішення питань з домашнього інтернету та телебачення;
  • 8-800-700-9966 – гаряча лінія з питань стаціонарної телефонії (а також за послугою «Домашній інтернет Лайт»;
  • +7-495-752-5-725 (або 8-800-725-5-725) – тут вирішуються питання щодо інтернет-магазину Білайна.

На ці номери можна зателефонувати і з телефонів Теле2